- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Annesiyle konussam kadin buna baski yapar da baya duyulur ama onu istemiyorumNasil alicaksin ki.
Bu ders olsun sıze bırdaha kımsenın sızı kullanmasına ızın vermeyın. Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsınBana kefil ol deyip duruyodu.Kardesim sakin olma diyodu.Bi de ben buna bi kac kez para falan da verdim baya kullandi beni yani.
Amin.yok baya guzel ders oldu.Maddi olarak kimseye kefil falan olmam.Bundan uc ay önce falan kuzenim var.O da evine perde alcakmis.sen al dedi.ssk varya.Ben odicem dedi.almadim pisman degilim.kimse kusura bakmasin artik.Bi kez kaziklandim ya aman amanBu ders olsun sıze bırdaha kımsenın sızı kullanmasına ızın vermeyın. Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın
Cok haklısınız. Sızden bırsey almadan vermeden sevebılenler olsun hayatınızdaAmin.yok baya guzel ders oldu.Maddi olarak kimseye kefil falan olmam.Bundan uc ay önce falan kuzenim var.O da evine perde alcakmis.sen al dedi.ssk varya.Ben odicem dedi.almadim pisman degilim.kimse kusura bakmasin artik.Bi kez kaziklandim ya aman aman
Direk elinden alırdım. Şimdi uzun uzun anlatmayayım ama birinin öyle cüzdanını cebinden çekip içinden kartını aldığım olmuştu yanında çektim parayı yol verdim sonra. Hiçbişey yapamadı. Ama benimkinin ailemden korkusu vardı bana bişey diyememişti. Seninkini bilmem tabiNasil alicaksin ki.
Annesiyle konussam kadin buna baski yapar da baya duyulur ama onu istemiyorum
Alamam ki yaamAilemi falan hic tanimiyo.Ama ben bunu telefonda konusturup ses kaydi alsam.sonra polise versem acaba bisi cikarmiDirek elinden alırdım. Şimdi uzun uzun anlatmayayım ama birinin öyle cüzdanını cebinden çekip içinden kartını aldığım olmuştu yanında çektim parayı yol verdim sonra. Hiçbişey yapamadı. Ama benimkinin ailemden korkusu vardı bana bişey diyememişti. Seninkini bilmem tabi
Annesi kalp hastasi bilmiyorum napsam.O bidaha ararsa ödemesini söyliycem Ama ödemez.ev almislar yok onun borcunu oduyorum demistiDuyulursa duyulsun, bunca zaman beklemen hata. Bir an önce ulaş annesine, belki biraz yüzü kızarır da yapar ödemesini.
Yani ailesini aramanız gerek. Bi keresimde de kredi çekmiştim 2000lira bi yakınıma verdim ödemedi 1sene sürekli salladı açmadı teli bende kocasını aramıştım. Parası olmadığından değildi çünkü. Sizin kefil oldupunuza dair bi belge yok mu üzerinizde polis bişey yapamaz. Zaten siz üstünüze almışsınız borcu. Ailesiyle halledersiniz bitek. Ses kaydını alıp ailesine dinletip polisle korkutabilirsiniz amaAlamam ki yaamAilemi falan hic tanimiyo.Ama ben bunu telefonda konusturup ses kaydi alsam.sonra polise versem acaba bisi cikarmi
Annesi kalp hastasi bilmiyorum napsam.O bidaha ararsa ödemesini söyliycem Ama ödemez.ev almislar yok onun borcunu oduyorum demisti
Yaa cok dil doktum.bana dediki ayin 20sinde maas alcam verim dedi.Baktim ay geldi ses yok.Sonra hep atlatti.yok maas alamiyorim falan bahane hepsi tabikiYalandır inanma. Borçların boyunu aştığını ve ödeme yapmazsa annesine her şeyi anlatacağını söyle. Sen bu borcu hiç ödeyemeyebilirdin resmen çaresiz bırakmış adi herif. Sende de ne sabır varmış... insan hiç mi hakkını aramaz, hala "ararsa" diyorsun... Bir an önce harekete geç.
Bencefde.yok aldim dersimiBu gidişle üçüncüyü de alırsın sen. Bu kadar saf olmayın cidden şaşıyorum yani. Para muhabbetine girdiği anda kes at.
Para isteyen erkek bacımdır de.
Bi annesi var babasi yok.Annesini dinliycegini de sanmiyorum ama.Onu guzelbi rezil etmek gerek.Evet borc uzerime .sYani ailesini aramanız gerek. Bi keresimde de kredi çekmiştim 2000lira bi yakınıma verdim ödemedi 1sene sürekli salladı açmadı teli bende kocasını aramıştım. Parası olmadığından değildi çünkü. Sizin kefil oldupunuza dair bi belge yok mu üzerinizde polis bişey yapamaz. Zaten siz üstünüze almışsınız borcu. Ailesiyle halledersiniz bitek. Ses kaydını alıp ailesine dinletip polisle korkutabilirsiniz ama
Geçen yil bir iliskim vardi.Ona çok guveniyodum.Hersey cok guzeldi.Beni kaybetmekten korkuyo gibiydi.Telefonu bozuktu telefon almak istiyodu.Benden kefil olmamo istedi,hayir dedim.Sonra trip falan atti.Guvenmedigimi soyledi.Unlu bi firma kredi karti olam herkese faizle telefon veriyo.Bana bunu soyledi.Bende okuyodum.Ogrenim kredim vardi hemde kredi kartim vardi.Senin adina alalim öderim dedi.Baya dil döktu trip atti.Kabul ettim.Ödemezse ayrilirim diyodum.İlk taksit nakitti onu ödedi.Sonra bidaha da ödemedi.Bankaya kredi borcu vardi onu bahane etti.İdare et ödicem dedi.Sonra bi gun arkadasiyla disarda yatmisti.Ertesi gun dediki uyandigimda telefon yoktu.Bidaha alalim senin uzerine dedi.Salak gibi kabul ettim.Gene ilk nakit taksidi verdi.Ama hic bir taksidi ödemedi.Yalniz ikinci telefonu almayi reddetmistim ve bulustuk.Bana kimseyle artik gorusmiycegini ve telefon kullanmiycagini soylemisti.Dikkatimi su cekti.Cebinde baya para vardi ve bana trip atip bi taksit odedi.Bende odiycek galiba deyip ikici telefonu aldim.Toplam 5500liram gitti.İcralik oldum.Şuan barismak istiyo yuzsuz gibi bazen ariyo.Telefonu hatirlatinca sesi çikmiyo.Cok safim cok.kendimden utaniyorum
Evet.Yuzsuz gibi ariyna dicem ki barsiirim ama bi sartla Tum parayi odiyceksin.Sonrada barismiycam
ailesine degil polise şikayet et.Calistim.Bi iki tane taksit vardi.telefonun biri icralik suan.Digerini duzenli oduyorum.Her ay 120lira yatiriyorum.Ailesine falan mi anlatsam ya da polisemi gitsem nolur yardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?