Kimseye anlatamıyorum.Çok safım biliyorum?

Dışarda yattı uyandığımda telefon yok dedi ikincisi alalım dedi aldın öyle mi?
Canım biraz uyanık ol nasıl çakmadın durumu bildiğin keklemiş seni.
Paranı mutlaka al.
Ve bir daha para vermiyorsun/kefil olmuyorsun diye trip atan erkek kişisiyle karşılaşırsan hayatından defet.

Valla gunde bir milyon insanla konusuyorum sizin gibi. Ben aslinda ona kredi cektim, ben aslinda buna kefil oldum. Abla parayi ben kullanmadim va vs. Buradan okuyan herkese notum olsun; kardesinize bile para cekmeyin, telefon almayin, kendi adiniza katarak islem yaparak kimseye hicbir sey almayin, yapmayin. O borc odenmeyip icralik oldunuz mu bizi kimin yararlandigi ilgilendirmez.

Cok safim cok safim demissiniz ya olur hayatta oyle anlar ama bundan sonrasi icin uzak durun bu adamdan. Gerci adam dedim ama varin siz anlayin iste.

Calistim.Bi iki tane taksit vardi.telefonun biri icralik suan.Digerini duzenli oduyorum.Her ay 120lira yatiriyorum.Ailesine falan mi anlatsam ya da polisemi gitsem nolur yardim
Ailesine anlat tabii ki. Ben olsam şimdiye kadar her ikisini de yapmış hem ailesine söylemiş hem de polise baş vurmuştum. Tabii başta kabul etmezdim o ayrı.

Ben de insanlik namina sapasağlam telefonumu vermiştim, veriş o veriş.
En yakin arkadasim da sevgilisiyle ortak kredi karti kullaniyordu (ilginç mallık halleri) , kart kızın üstüne. Ama ayrildiklarinda cocukta duruyordu. Sonradan kiz ,o öğrenci haliyle bütün borcu tek basina ödediği yetmezmis gibi ayrildiktan sonra yapilan harcamalari da ödemişti.
Demek istediğim,yalniz değilsin :)
Bu seni mutlu hissettirir mi bilmiyorum ama safliktan değil,karşi tarafa duymus olduğun saçma güvenden tüm bu haller.
Deneyim iste,bundan sonra daha dikkatli olursun.
Hem ya evlenme hazirliğina girseydin?
En kiytirik mobilya bile iki telefon parasi zaten, zararının ucu bucağı olmazdi, yine telefonla yirtmissin .
Bu saatten sonra parani alabilir misin bilmiyorum, ben ugrasmak istemediğimden haram ettim gitti :) hayrini göremez inşallah,ne diyim...

Bildiğin dolandirmis seni geçmiş olsun. Bu serefsizin telefonlarını sakin açma bu da sana ders olsun. Karşı taraf aşırı zengin dahi olsa kendi üstüne daha sevgiliyken borç yapma.

Benzer durum başıma gelmişti 1200 TL kalana kdr ödemişti borcu her ay düzenli ödüyorduda ben sırf benden uzak olsun psikolojim düzelsin diye kendim ödedim ztn düzenli bir işim gelirimde var iyiki ödedim her ay onunla muhatap olmuyorum hayatımı kurdum mutluyum ondanda kurtuldum bu bana bir hayat dersi oldu kimseye böle bşy yapmam

ben ama ne diye icraya vericem bu adami? Ya ödemezse peki
Bana borcu var diyeceksin hatta telefon bedeli diyebilirsin. İtiraz etmezse takip kesinleşir ödeme zorunda kalır.internetten ilamsız icra nasıl yapılır diye arattır,bunlar için matbu formlar var onu doldurup icraya verebilirsin.

Buyuk konusmim ama kocama bike kefil olmam o derece agzim yandi

Bende haram ettim.Aradim bakalim ayin on besinde bana yardimci olcakmiş.Öyle dedi ama yalan mi dogru mu bilmiyorum

Aynen ben yaptırmıştım arzu halciye de yağdırabilirsin kendinde hazırlayabilirsin
İtiraz edemez zaten alırsın paranı inşallah

Sorumsuz bİ adam
Evlenılecek bır tıp degıl
Barısma ararsa paranı açık açık iste
Adam olan borç takıp gıtmez de
Gururu varsa öder
Kandırmasına izin verme

Yüksek ihtimalle sana aldırdığı telefonları satıp nakite dönüştürüyor (karaktersiz) .bir bayandan para isteyen bana şunu al bunu al diyen erkekten bir halt olmaz ,2 defa yanlış yapmışsın 3. Sünü de yaparsan hak etmişsin derim bence görüşmeyi bile kes aşkından ölsen bile dönme o karaktersize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…