- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sanmiyorum ama denicemGit tabi ki
Ailesinni arkadaşlarını biliyorsan mesaj at paramın üstüne yattı söyleyin versin diye. Belki utanıp verir.
Oyle haklisingerisini o düşünsün bence
ben birşey öğrendiysem hayatta
o da
böyle yufka yürekli olursan kol böreği olarak geri döner
Ailesine anlat tabii ki. Ben olsam şimdiye kadar her ikisini de yapmış hem ailesine söylemiş hem de polise baş vurmuştum. Tabii başta kabul etmezdim o ayrı.Calistim.Bi iki tane taksit vardi.telefonun biri icralik suan.Digerini duzenli oduyorum.Her ay 120lira yatiriyorum.Ailesine falan mi anlatsam ya da polisemi gitsem nolur yardim
Borcunu ödesin defolup gitsin mademEvet.Bana benim param var artik falan diyo
Bildiğin dolandirmis seni geçmiş olsun. Bu serefsizin telefonlarını sakin açma bu da sana ders olsun. Karşı taraf aşırı zengin dahi olsa kendi üstüne daha sevgiliyken borç yapma.Geçen yil bir iliskim vardi.Ona çok guveniyodum.Hersey cok guzeldi.Beni kaybetmekten korkuyo gibiydi.Telefonu bozuktu telefon almak istiyodu.Benden kefil olmamo istedi,hayir dedim.Sonra trip falan atti.Guvenmedigimi soyledi.Unlu bi firma kredi karti olam herkese faizle telefon veriyo.Bana bunu soyledi.Bende okuyodum.Ogrenim kredim vardi hemde kredi kartim vardi.Senin adina alalim öderim dedi.Baya dil döktu trip atti.Kabul ettim.Ödemezse ayrilirim diyodum.İlk taksit nakitti onu ödedi.Sonra bidaha da ödemedi.Bankaya kredi borcu vardi onu bahane etti.İdare et ödicem dedi.Sonra bi gun arkadasiyla disarda yatmisti.Ertesi gun dediki uyandigimda telefon yoktu.Bidaha alalim senin uzerine dedi.Salak gibi kabul ettim.Gene ilk nakit taksidi verdi.Ama hic bir taksidi ödemedi.Yalniz ikinci telefonu almayi reddetmistim ve bulustuk.Bana kimseyle artik gorusmiycegini ve telefon kullanmiycagini soylemisti.Dikkatimi su cekti.Cebinde baya para vardi ve bana trip atip bi taksit odedi.Bende odiycek galiba deyip ikici telefonu aldim.Toplam 5500liram gitti.İcralik oldum.Şuan barismak istiyo yuzsuz gibi bazen ariyo.Telefonu hatirlatinca sesi çikmiyo.Cok safim cok.kendimden utaniyorum
Bana borcu var diyeceksin hatta telefon bedeli diyebilirsin. İtiraz etmezse takip kesinleşir ödeme zorunda kalır.internetten ilamsız icra nasıl yapılır diye arattır,bunlar için matbu formlar var onu doldurup icraya verebilirsin.ben ama ne diye icraya vericem bu adami? Ya ödemezse peki
Buyuk konusmim ama kocama bike kefil olmam o derece agzim yandiDışarda yattı uyandığımda telefon yok dedi ikincisi alalım dedi aldın öyle mi?
Canım biraz uyanık ol nasıl çakmadın durumu bildiğin keklemiş seni.
Paranı mutlaka al.
Ve bir daha para vermiyorsun/kefil olmuyorsun diye trip atan erkek kişisiyle karşılaşırsan hayatından defet.
Bende haram ettim.Aradim bakalim ayin on besinde bana yardimci olcakmiş.Öyle dedi ama yalan mi dogru mu bilmiyorumBen de insanlik namina sapasağlam telefonumu vermiştim, veriş o veriş.
En yakin arkadasim da sevgilisiyle ortak kredi karti kullaniyordu (ilginç mallık halleri) , kart kızın üstüne. Ama ayrildiklarinda cocukta duruyordu. Sonradan kiz ,o öğrenci haliyle bütün borcu tek basina ödediği yetmezmis gibi ayrildiktan sonra yapilan harcamalari da ödemişti.
Demek istediğim,yalniz değilsin :)
Bu seni mutlu hissettirir mi bilmiyorum ama safliktan değil,karşi tarafa duymus olduğun saçma güvenden tüm bu haller.
Deneyim iste,bundan sonra daha dikkatli olursun.
Hem ya evlenme hazirliğina girseydin?
En kiytirik mobilya bile iki telefon parasi zaten, zararının ucu bucağı olmazdi, yine telefonla yirtmissin .
Bu saatten sonra parani alabilir misin bilmiyorum, ben ugrasmak istemediğimden haram ettim gitti :) hayrini göremez inşallah,ne diyim...
Aynen ben yaptırmıştım arzu halciye de yağdırabilirsin kendinde hazırlayabilirsinBana borcu var diyeceksin hatta telefon bedeli diyebilirsin. İtiraz etmezse takip kesinleşir ödeme zorunda kalır.internetten ilamsız icra nasıl yapılır diye arattır,bunlar için matbu formlar var onu doldurup icraya verebilirsin.
Sorumsuz bİ adamGeçen yil bir iliskim vardi.Ona çok guveniyodum.Hersey cok guzeldi.Beni kaybetmekten korkuyo gibiydi.Telefonu bozuktu telefon almak istiyodu.Benden kefil olmamo istedi,hayir dedim.Sonra trip falan atti.Guvenmedigimi soyledi.Unlu bi firma kredi karti olam herkese faizle telefon veriyo.Bana bunu soyledi.Bende okuyodum.Ogrenim kredim vardi hemde kredi kartim vardi.Senin adina alalim öderim dedi.Baya dil döktu trip atti.Kabul ettim.Ödemezse ayrilirim diyodum.İlk taksit nakitti onu ödedi.Sonra bidaha da ödemedi.Bankaya kredi borcu vardi onu bahane etti.İdare et ödicem dedi.Sonra bi gun arkadasiyla disarda yatmisti.Ertesi gun dediki uyandigimda telefon yoktu.Bidaha alalim senin uzerine dedi.Salak gibi kabul ettim.Gene ilk nakit taksidi verdi.Ama hic bir taksidi ödemedi.Yalniz ikinci telefonu almayi reddetmistim ve bulustuk.Bana kimseyle artik gorusmiycegini ve telefon kullanmiycagini soylemisti.Dikkatimi su cekti.Cebinde baya para vardi ve bana trip atip bi taksit odedi.Bende odiycek galiba deyip ikici telefonu aldim.Toplam 5500liram gitti.İcralik oldum.Şuan barismak istiyo yuzsuz gibi bazen ariyo.Telefonu hatirlatinca sesi çikmiyo.Cok safim cok.kendimden utaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?