Kimseye anlatamıyorum.Çok safım biliyorum?

En iyisi yukariya havale etmek gibi gorunuyo

Ne olursa olsun bir erkeğin kız arkadaşından para istemesi kadar itici birşey olamaz.

Hele ki senin ki iki kez istemiş. Yüzsüklükte sınır aşıp level atlamış.

Belli ki teli satıp parasını çatır çatır yedi. Geçmiş olsun. Ben bu kişiyle devam etmez selam bile vermezdim.

taş atıp kolun yorulmayacak sen nasıl zorda kaldıysan bırak o da tutuşsun ama ona sakın söyleme ona duyuracak kimseye de söyleme çünkü
ip numarası artık kolay değiştiriliyor gibi
Tamam ama bu adam baskasina satti suan baska telefon kullaniyo

Yok zaten devam etmeye niyetim hic yok

Telefonlar senin adına değil mi kuzum. Kime satarsa satsın. Çalındı diye başvur. Sonuçta sevgilin çalmış sayılır bana göre.
Vayy evet.Benim uzerime ikisi ya hic kullanmadim ve ikiside pahali.Yalan yere ihbara girmez mi peki.Bi de normal karakola mi gidip söylesem.Napim sence.Ona hic bisey soylemim dimi

çok gıcık . borcuna sadık olmayan insandan hiç hoşlanmam. ilerisini de düşünmem

Vayy evet.Benim uzerime ikisi ya hic kullanmadim ve ikiside pahali.Yalan yere ihbara girmez mi peki.Bi de normal karakola mi gidip söylesem.Napim sence.Ona hic bisey soylemim dimi
Sakın. Tabi ki ona söyleme. Telefonlarım çalındı de karakola. Onlar gerekeni yapar. Sonuçta sevgilin senden çalmamış ama seni dolandırmış. Dolandırma da nitelikli bir suç sonuçta. Kızım yanına bırakma bu şerefsiz erkek müsveddesinin.

Gerçekten de safmışsınız ya. Adam daha ilk telefonu ödememiş bunu nasıl ödesin belki sattı telefonu yedi parasını. Hem neden sokakta yatıyor onu anlamadım evi barkı ailesi yok mı bu çocuğun. Bir güzel dolandırmış sizi geçmiş olsun. Polise gitseniz de bir şey yapmazlar hırsızlık yapmamış ki senin kartından çekilen bir para var zorla çektirmediler ya size derler. Kendi isteğinizle olmuş geçmiş ola.

Aulesi falan var ama icip icip dosarda kaliyodu o ara

Telefonlar senin adına değil mi kuzum. Kime satarsa satsın. Çalındı diye başvur. Sonuçta sevgilin çalmış sayılır bana göre.

hırsızlık suçu unsurları oluşmamış lütfen yanlış adım atmayın
size göre çalmış olabilir ama ceza kanunu kapsamında çalmış sayılmıyor
kendi rızanızla vermişsiniz, o sadece parasını ödememiş.. bu durumda alacaklı oluyorsunuz o da borçlu
hırsızlık suçu bambaşka bir durum
bu adam hırsızlık suçunu işlemediğini ispatlarsa size iftiradan suç duyurusunda da bulunabilir, yarın öbürgün manevi tazminat da talep edebilir yüz kızartıcı suç isnat etti bana diyerek

illa suç duyurusunda bulunulmak isteniyorsa savcılığa gidip dolandırıcılık dolayısıyla suç duyurusunda bulunabilirsiniz
Dolandırıcılık
MADDE 157. -
(1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası verilir.

İkinci yorumumda dolandırıcılık demiştim. Ve bunda haklısın.

Valla canim polise gitsen hicbir sey cikmaz bu isten. Pasa pasa odeyeceksin. Harbiden cok safsin ama seni cok iyi anliyorum herkez hata yapabilir.
Bir daha aradığında banka hesap numaranızı gönderin ve borçlarını yatırmasını söyleyin

Gece gece sinirlerim zıpladı.
. Bu bayana katiliyorum. Yerinde olsam bir numara ceviririm onun beni kullandigi gb onu kullanirim odetirim borcunu.

Tabiki hayir nefret ediyorum igreniyorum.Polise gitsem cozum olur mu ya.Yaa icim yaniyo onunda yansin.O suan cok rahat maddi olarak

Git tabi ki
Ailesinni arkadaşlarını biliyorsan mesaj at paramın üstüne yattı söyleyin versin diye. Belki utanıp verir.

Nasil oyun cevirebilirm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…