Boyum 162 kilom 93Boyunuz ve kilonuz kaç? Bunlar klişedir hepimiz aynıyız. Kendinizi suçlamayın. Diyetisyene gidin, o zaman daha kararlı oluyorsunuz.
Bilemiyorum diyet ettiğim zaman çok mutlu oluyorum ama Bir kere bozunca her şey bitiyorBunun altında psikolojik bir sebep olabilir mi? Hani insan bir pasta yer, bir dilim börek yer diyeti bozar ama sürekli tıka basa yemek yemek çok sağlıklı gelmedi bana. Acaba bir mutsuzluğu yemekle örtme gibi bir durum mu var?
Valla benim için zor olan gece yememek gün içinde yiyorsan işin zor ha diyorsan ki illa yemem lazım lokmalık al birkaç birşeyden gözün kalmamış olsun gün içinde bol su yeşilçay ve kahve tüketirsende miden dolu olduğu için açlık hissetmezsin...Belki güleceksiniz ama derdim kilo verememek daha doğrusu diyet yapamamak.1 yıl önce Normal kilomun 10 kilo üzerine çıktığımı gördüğümde bu kiloyu vermeyi kafama koymuştum.Ama bir yıl geçti aldığım kilonun daha fazlasını kilo aldım.Sürekli yarın diyete başlıyorum bugun yiyeyim ,ya da 2 gün diyet edip ufak bir kaçamak edince diyetim bozuldu diyip pazartesi tekrar başlıcam diyorum ve pazartesi olana kadar çok yiyorum .Resmen kendimi kandırıyorum.1 yıldır diyetle savaşıyorum bir Ortama girince diyetteyim diyorum ama akşam olunca yemeklere gömülüyorum ,ve bazı geceler mide bulantısıyla uyanıp yediklerimi kusuyorum ,insanlarda artık sürekli diyettesin ama kilo alıyorsun demeye başladı,bugun de Full evdeydim akşama kadar tıkabasa yedim çünkü yarın diyete başlıcam diye söz verdim kendime .yani Bugün yediklerimle 10 kişi doyardı.şuan kusasım geliyor .bu durumu yasayan var mı utancımdan psikologa bile gidemiycem sanırım bu arada bekarım
bende hayatta diyet yapamam diyordum ama kilolu olduğum için değil yemek yemeyi sevdigim için.sonuc midemde reflu gastrit oldu 1 senedir surekli diyet yapiyorum sevdigim bir cok seyi yiyemiyorum.kusmalariniz normal mi sizce.sagliginizi kaybetmeden kendi başınıza diyet yapmayin yardim alın çokta bi fazlanız yok bence.Belki güleceksiniz ama derdim kilo verememek daha doğrusu diyet yapamamak.1 yıl önce Normal kilomun 10 kilo üzerine çıktığımı gördüğümde bu kiloyu vermeyi kafama koymuştum.Ama bir yıl geçti aldığım kilonun daha fazlasını kilo aldım.Sürekli yarın diyete başlıyorum bugun yiyeyim ,ya da 2 gün diyet edip ufak bir kaçamak edince diyetim bozuldu diyip pazartesi tekrar başlıcam diyorum ve pazartesi olana kadar çok yiyorum .Resmen kendimi kandırıyorum.1 yıldır diyetle savaşıyorum bir Ortama girince diyetteyim diyorum ama akşam olunca yemeklere gömülüyorum ,ve bazı geceler mide bulantısıyla uyanıp yediklerimi kusuyorum ,insanlarda artık sürekli diyettesin ama kilo alıyorsun demeye başladı,bugun de Full evdeydim akşama kadar tıkabasa yedim çünkü yarın diyete başlıcam diye söz verdim kendime .yani Bugün yediklerimle 10 kişi doyardı.şuan kusasım geliyor .bu durumu yasayan var mı utancımdan psikologa bile gidemiycem sanırım bu arada bekarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?