kimseye bir şey anlatamamam

cocochanelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
347
530
53
Kızlar ben çevremdeki insanlara hiçbirşey anlatamıyorum çünkü en yakın arkadaşım,hatta kız kardeşim dahil herkes başka bir gün anlattıklarımı konuşma sırasında genelleyerek bana geri döndürüyor. mesela ben nişanlımın oturduğu evle çok övünmesinden hoşlanmadığımı söylemiştim en yakın arkadaşıma, biz o konuyu nişanlımla kapattık üstünden bir sürü vakit geçti en yakın arkadaşımla aramızda geçen muhabbet sonunda alakasız yerde nişanlım için;

-görgüsüz ya o çocuk gibi herşeyle övünüyor.

(hiç alakasız yerde ve en yakın arkadaşımla nişanlım toplamda yarım saat muhabbet etmiştir şimdiye kadar, o evle övünme meselesinin de benle ilgili başka bir şeyden olduğu ortaya çıkmıştı ve anlatmıştım)

bu yüzden kimseye onunla yaşadığım şeylerden tartışmalardan ya da normal konuşmalardan bahsedemiyorum.
kızkardeşim de aynı şekilde onunla yaşadığım her sorunda hem beni hem onu suçlamak saçmasapan küsmek ne olacak hiç bilmiyorum. evlenince de mi aynısı olacak böyle sorunlarımı kimseye anlatamıycam.
oysa ne olurdu hep destekçi olup yapıcı yorum yapsalar,
nişanlım için sürekli olumsuz şeyler söylüyorlar ve ben kendilerine bir şey anlatmadığım çok da birbirleriyle görüşmelerini istemediğim halde diyorlar. çünkü biliyorum görüşseler beni olumsuz etkileyecekler.

sadece içimi dökmek istedim.

Valla ben de anlatmiyorum ...cunku zamaninda anlattigim seyleri annemin diger kardesime,teyzemin herhangi birine,kardsimin kocasina,arkadasimin kendi arkadasina anlattigini gorunce kimseye guvenim kalmadi...milletle geyik yapiyorum ama sorunlarimi anlatmiyorum...ya buraya yaziyorum ya da icime atıp biriktiriyorum problemleri...boylesi daha guvenli geliyo...

Valla ben buraya birseyleri yazarken bile icim icimi kemiriyor ne rahat rahat anlatabiliyorum nede rahatlikla yazabiliyorum yazdiktan sonra gunlerce ya bi tanidigim okurda tanirsa korkusuyla yasiyorum

Tarafsız olamadıkları ve sen unutsan da onların unutmayacağı gerçeği ile aileye asla anlatılmamalı ikili ilişkilerdeki küçük anlaşmazlıklar, tartışmalar. Yoksa üzülen sen olursun, yıpranan da senin ilişkin.

Ben eşim hakkında "çocuk gibi sürekli oyun oynuyor" demiştim, nişanlılıl döneminde. Oyunu bıraktı aradan dört sene geçti evlendik barklandık çocuk sahibi olduk. Ama hala amab oğlum oyuna kaptırma kendini derler:)

Boşver anlatma, gel buraya dök içini biz dinleriz. Kötü olduklarından değildir belki ama.. İnsanlar böyle işte, güvenmeyeceksin.
Bence kimse burayada kolay kolay icini dokemez yani dokuyiruzda sonra gunlerce ya bir tanidik okursa diye icimiz icimizi yiyir cok sacma oldu belki ama benim oyle oluyor

Hatta uykularim kaciyir dersem yeridir

Burasi bu yüzden var. Benim çok şükür kardeslerim , ailem, guven duydugum dostlarim var. Onlara anlatırım. Ama iş ortami, sosyal ortamlarimiz, akrabalar kimse birşey bilmese daha iyi. Gozlemlerim sonucunda bunu ogrendim.

Bence kimse burayada kolay kolay icini dokemez yani dokuyiruzda sonra gunlerce ya bir tanidik okursa diye icimiz icimizi yiyir cok sacma oldu belki ama benim oyle oluyor

Hatta uykularim kaciyir dersem yeridir

Ne yalan söylim ben de takıyorum bazen ya tanıdık biri çıkarsa diye. Ama şu da bi gerçek ki aileden arkadaştan akrabadan birine anlatmaktansa buraya detayları vermeyecek şekilde yazıp da dertleşmek daha mantıklı.

Haklisiniz tanidiga anlatip fikir edinmekten daha mantikli

Hatta fikir edineceksem burdaki yorumlari cok onemserim cinku beni tanimayan insanlarin daha objektif olacaklarini dusunurum ama gel gor ki o korkuda gitmiyor insanin icinden

şanssızlığın etrafındaki insanlar
arkadaşın yanlış denk gelmiş ve maalesef kardeşlerde böyle yüze vurup can acıtma oluyor ben de muzdaribim bu durumdan...
ama arkadaşlarım iyidir.
sen bize anlat biz dinleriz döndürüp de karşına getirmeyiz (en azından ben)

Ayni tespitte bulundum bende birebir ayni maalesef: (

Haklisiniz tanidiga anlatip fikir edinmekten daha mantikli

Hatta fikir edineceksem burdaki yorumlari cok onemserim cinku beni tanimayan insanlarin daha objektif olacaklarini dusunurum ama gel gor ki o korkuda gitmiyor insanin icinden

Hani çok da detaylı anlamazsan kafaya takacak çok bişi de olmaz için rahat olsun. Burası birçok platformdan daha güvenilir bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…