- 9 Temmuz 2012
- 347
- 530
- 53
- Konu Sahibi cocochanelll
-
Valla ben buraya birseyleri yazarken bile icim icimi kemiriyor ne rahat rahat anlatabiliyorum nede rahatlikla yazabiliyorum yazdiktan sonra gunlerce ya bi tanidigim okurda tanirsa korkusuyla yasiyorumValla ben de anlatmiyorum ...cunku zamaninda anlattigim seyleri annemin diger kardesime,teyzemin herhangi birine,kardsimin kocasina,arkadasimin kendi arkadasina anlattigini gorunce kimseye guvenim kalmadi...milletle geyik yapiyorum ama sorunlarimi anlatmiyorum...ya buraya yaziyorum ya da icime atıp biriktiriyorum problemleri...boylesi daha guvenli geliyo...
Bence kimse burayada kolay kolay icini dokemez yani dokuyiruzda sonra gunlerce ya bir tanidik okursa diye icimiz icimizi yiyir cok sacma oldu belki ama benim oyle oluyorBoşver anlatma, gel buraya dök içini biz dinleriz. Kötü olduklarından değildir belki ama.. İnsanlar böyle işte, güvenmeyeceksin.
Valla ben buraya birseyleri yazarken bile icim icimi kemiriyor ne rahat rahat anlatabiliyorum nede rahatlikla yazabiliyorum yazdiktan sonra gunlerce ya bi tanidigim okurda tanirsa korkusuyla yasiyorum
Ya özelimden ziyade ailevi konulari bi akraba gorucrkte ben oldugumu anlayacaklar diye bildigin tırsıyorumAhahahaynı ben...ben de zaman zaman çok işkilleniyorum ne yalan söliyim...
Bence kimse burayada kolay kolay icini dokemez yani dokuyiruzda sonra gunlerce ya bir tanidik okursa diye icimiz icimizi yiyir cok sacma oldu belki ama benim oyle oluyor
Hatta uykularim kaciyir dersem yeridir
Ne yalan söylim ben de takıyorum bazen ya tanıdık biri çıkarsa diye. Ama şu da bi gerçek ki aileden arkadaştan akrabadan birine anlatmaktansa buraya detayları vermeyecek şekilde yazıp da dertleşmek daha mantıklı.
Ayni tespitte bulundum bende birebir ayni maalesef: (Valla ben de anlatmiyorum ...cunku zamaninda anlattigim seyleri annemin diger kardesime,teyzemin herhangi birine,kardsimin kocasina,arkadasimin kendi arkadasina anlattigini gorunce kimseye guvenim kalmadi...milletle geyik yapiyorum ama sorunlarimi anlatmiyorum...ya buraya yaziyorum ya da icime atıp biriktiriyorum problemleri...boylesi daha guvenli geliyo...
Ya özelimden ziyade ailevi konulari bi akraba gorucrkte ben oldugumu anlayacaklar diye bildigin tırsıyorum
Hatta bu yuzden hesabi kapatmayi bile dusundum
Haklisiniz tanidiga anlatip fikir edinmekten daha mantikli
Hatta fikir edineceksem burdaki yorumlari cok onemserim cinku beni tanimayan insanlarin daha objektif olacaklarini dusunurum ama gel gor ki o korkuda gitmiyor insanin icinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?