Kimseye bişey anlatmamak mı lazım?

Arkadaşlarınla ilgili sorunları sevgiline
Sevgilinle ilgili sorunları arkadaşlarına anlatmazsan daha iyi olur
Ayrıca kimseyle arkadaş olmak zorunda değilsin
Hoşlanmadığın insanları çevrende tutma

Kuzum birini gomuyorsan iyi niyetli gomemezsin belli ki sinirlenmissindir ve akabinde sert cumleler cikar erkekler sert konusur patavatsizlik diyelim hala onu koruman...

Ve not : beni neden begenmiyorsun :KK45:
Notun notu : amacim seni kirmak degil ama lutfen dogru soyleyebilecegim olasiligini gozden kacirma .
Pardon da neyi gömmüşüm? Ben kimseye asla kırmak için bisey demem . Ben çok fedakarlık yaptim o arkadaşlık için . Siz burda yazdığım kadarını biliyorsunuz . Konu çok başka siz baska yerde takılısinız. Ayrıca o arkadaşım için de erkek arkadaşıma beni aşağılayıcı konuştuğunu falan söyledim . Kimseyi gömmedim.

Bi insanla olan ilişkinizi kimseye öyle isimli falan anlatmayın evet. Bi arkadaşım diye anlatabilirsiniz içinizde tutamıyorsanız ya da birbirini tanımayan arkadaşlarınıza anlatın. Bazı şeyleri unutup devam etseniz de anlattığınız kişi unutmaz lafını da edebilir gayet.

Ayrıca erkek arkadaşınızın söylediğinde kötü bir şey göremedim. Hepi topu 4 arkadaşınız varsa arkadaş konusunda seçici oldugunuz anlamına gelir. Bunun kaba ifadesi de kulp takmak zaten. Kötü bir ifade göremedim.

Pardon da neyi gömmüşüm? Ben kimseye asla kırmak için bisey demem . Ben çok fedakarlık yaptim o arkadaşlık için . Siz burda yazdığım kadarını biliyorsunuz . Konu çok başka siz baska yerde takılısinız. Ayrıca o arkadaşım için de erkek arkadaşıma beni aşağılayıcı konuştuğunu falan söyledim . Kimseyi gömmedim.
Öff ..e yaz o zaman detayli anlat ne bilelim biz? Birkac oolay var mevzu da kuzum tek biryeere takilmissin mevzuya iki sey var ...aman babaneyse

Arkadaşlarınla ilgili sorunları sevgiline
Sevgilinle ilgili sorunları arkadaşlarına anlatmazsan daha iyi olur
Ayrıca kimseyle arkadaş olmak zorunda değilsin
Hoşlanmadığın insanları çevrende tutma
Aynen zaten mesafeliyiz artık . Tamamen çıkarmadım hayatından onca zamanın hatrı var . Ama çok nadir görüşüyoruz

Merhaba. Benim nerdeyse 5 yıllık bir ilişkim var. Genel olarak her sey yolunda hatta ileriye doğru adım atmak istiyoruz. Dün çok canımı sıktı . Benim 4 tane yakın arkadaşın var baska da arkadaşım falan yok öyle. 3 ü başka şehirde yaşıyor . Diğeriyle de eskisi gibi değiliz. Atanınca çok değişti çünkü . Beni imali konuşup aşağıladı falan hep . Böyle şımarıkca konuşmalar faln derken uzaklaştım ben de. Ama arkadaşımdır yine onca zamanın hatrı var asla kötü düşünmem . İşte dün de erkek arkadaşıma kendimi yalnız hissediyorum dedim ben varım dedi ben de ama arkadaş olarak diyorum deyince arkadaş seçiminde bu kadar seçici olursan, herkese bir kulp takarsan böyle olur dedi . Çok şaşırdım kalakaldım . Annemin lafı aklima geldi o an her şeyini herkese anlatma zamanı gelir yüzüne vururlar der hep. Kimseye bisey anlatmamak mı lazim siz ne düşünüyorsunuz , siz nasıl davranıyorsunuz?
Biraz öyle maalesef. Bende böyle birşey yaşadım, hatta hala arasıra tartışmamız olduğunda yaşıyorum eşimle. Ama bir yere kadar anlatamıyorsun sonuçta eşin yüzüne vursa bile arada paylaşımlar oluyor.

Biraz öyle maalesef. Bende böyle birşey yaşadım, hatta hala arasıra tartışmamız olduğunda yaşıyorum eşimle. Ama bir yere kadar anlatamıyorsun sonuçta eşin yüzüne vursa bile arada paylaşımlar oluyor.
Evet bu zorunluluk gibi. Şunu anlatayım bunu anlatmayım diye düşünmek de yorucu olur heralde

Annen doğru diyor. Ya burda bile anlattıklarımızı başka birinin konusuna yazdığımız yorumun altında yüzümüze vurup, zevk alan hemcinslerimiz mevcut. Tanımıyoruz etmiyoruz ona ne yani. Anlatmış rahatlamışız. Neyse ama insanlar yeri gelince kullanıyor. Ben anneme bile anlatmam. O da kullanıyor çünkü. İğrenç bir dünya. İğrenç insanlar.

Annen doğru diyor. Ya burda bile anlattıklarımızı başka birinin konusuna yazdığımız yorumun altında yüzümüze vurup, zevk alan hemcinslerimiz mevcut. Tanımıyoruz etmiyoruz ona ne yani. Anlatmış rahatlamışız. Neyse ama insanlar yeri gelince kullanıyor. Ben anneme bile anlatmam. O da kullanıyor çünkü. İğrenç bir dünya. İğrenç insanlar.
Kesinlikle. Ama bunu başarmak zor geliyor

Erkek arkadas bunlar icin var. Neden erkek arkadasınıza yalnız hissediyorum kendimi dediğinizde erkek arkadasınızın verdiği cevap karşısında arkadaş olarak dediniz? Erkek arkadasta arkadaş oluyor, dost oluyor, sevgili, sırdaş oluyor. Çok mu gerekli arkadaşlık?

Üstelik 5 yıllık ilişki belki sizi tanıyor olmalı ki seçicisiniz. Kötü bir sey dememis. Herseyinizi erkek arkadasınıza anlatmayacaksanız zaten neden ömür birleştirilir ki?

Valaaa katılıyorum ders ala ala yaşaya yaşaya öğrendim bende şuan eşim den başka ve ailelerimizden başka kimse yok çok samimi olduğum ne kadar az insan o kadar çok huzur bu devirde benim yaşam tarzıma göre görüşüm bu

Back
X