kimseye danışamıyorum ... sizden yardım bekliyorum.

hvvhkmtk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
318
10
18
35
İstanbul
Merhaba kızlar.6 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik.herşey çok çabuk gelişti ben ünv. Bitirir bitirmez onunla evlendim ailem razı gelsede çok kalp kırmış oldum. Evlendikten sonra kendi evimizde tadilat olduğunda kayınvalidemlerde ilk üç ay kaldık. Çok iyi insanlardır. Sonra kendi evimize taşındık. Evin tadılat eksiği hiç bitmedi.eşim de işi gereği çok yoğundur işlerinin yanında birde evle uğraşınca daha da çok gerilmeye başlsdı normalde zaten sınırli bir yapısı vardır.her yaptığım batmaya başladı ona. Dururumuz çok iyi çok şükür , ama ufacık şeylerde çok büyük tepkiler vermeye başladı.herşey onun düşündüğü gibi olmasını bekliyor. Bix çevresindekilere baskı yapıyor. Bunu ona anlattığıöda konuştuğumuzda ise öyle konuşuyor ki ben hiç bir çıkış noktası bulamıyorum. Hergün gerizekalı , aptal, allah belanı versin , lanet olsunn, gudubet, kemikleri ni kırıcam, öldürcem seni kelimelerini duymaya başladım . Bunlara karşı kendimi savunmuyorum susuyorum. Gülümsüyorum. Kafayı yıcem kimse de yok ailem uzakta. Kimseye bişide anlatamıyorum. Artık neyı nasıl yapsam korkusu var ban a bağırcak diye. Onu seviyorum iyi olduk mu çpk iyiz , bu söylediği sözleri benim söylettiğimi savunup yinede hak etmediğimi söyleyip üzüldüğünü söylesede en ufak şeyde bu ağır tepkiler denge mi bozdu. En ufak şeyde ayrılık kelimesi.... bu beni nasıl mahvedıyor. Bir kavgamızda evden gideceğini vs. Dedi delirmişyim ağladım zırladım gitmedi. ... ya
Ben ne yapcam , bişileri yaparken eksiklik oluyo ve bu sözler beni benden alıyo...

Eşim çok tıtız aşırı , sağlığıns dıkkat eder... bende sivil ce vardır bu seferde bni iğrendiğini bi çözüm bulmamı kendisinin pürüsüz bir eş hayal ettiğini zamanında söylüyor...
Çok yıpranmış hissediyorum sanki severek evlenmedik, gözümden akacak yaş kslmsdı üvey annemin evlenmden önceki yaşattıkları bu kadar canımı yakmamıştı....

Son düzenleme:

çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. ne söyleyeceğimi de bilemiyorum. evliliğinde saygı kalmamış, eşin sayesinde. ne olursa olsun sana bu kelimeleri kullanmaya hakkı yok. evet gergin bi dönem olabilir sizin için ama bu şekilde seni aşağılamaya ne hakkı var? susarsan daha çok ezilirsin, al karşına konuş gerçi anlar mı onu da bilmiyorum. eşinden iğrenmek ne demek? eşin haddini aşmış bence...

Evet saygı kalmadı konuştuğumuzda anlaşuyoruz fakat sınırı attı mı.... birde herkese öyle babasına annesinede... İşi gereği çok saygı duyulan biri herkes ona danışır felan... ama en ufak şeydw ki tepkileri beklentileri... ben ne yapcağımı şaşırdım bişeyi yapmaya çalışıyor m yapamadım da daha beter tepki.. artık kendimi çok kötü hissediyorum. Napcağımı bilmiyorum. .. sadece 23 senedir görmediğim ilgi ve şefkattı benim istediğim...

eşine saygı duyuluyo ama o saygı duymuyor. böyle erkekler çok sinirimi bozuyo, senin durumunu biliyo sonuçta ne olur yani 2 güzel söz söylese...insanız sonuçta her şeyi kusursuz yapamayız ki, eksiklerimiz olacaktır elbette, hoşgörülü olmak lazım hayatta. inşallah düzelir. çok dua et cnm, üzülme sabretmeye çalış. eğer böyle devam ederse bu adamla yıllar geçmez. her şeyi kafana takmamaya çalış, düşündükçe daha kötü hissedeceksin. açık açık konuşmayı dene bakalım belki bi faydası olur.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Sabır kesinlikle bakalım nereye götürecek bizi, bu süreçte elimden geleni yapcam... inş herşey düzelir . Açık konuştuğum tek insan o ama oda benim anlattıklarımdan çok kendi bildiğine yöneliyo veya ben açık konuştuğum dq bu düşüncelerden dolayı biz böyleyiz gbi cvb. Alıyorum o yüzden bişey de demiyorm... sabretmeye çalışıyorum. Tekrar teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN.

ben bu şekilde davarana erkelere döyleyecek laf bulamıyorum bence birkez herşeyi olduğu düşündüğn gibi anlat sonra sana böyle
davranma sebeplerini sor baklım ne olacak

ben bu şekilde davarana erkelere döyleyecek laf bulamıyorum bence birkez herşeyi olduğu düşündüğn gibi anlat sonra sana böyle
davranma sebeplerini sor baklım ne olacak

Sorsum .
Verdiği cvblar bu yüzden ilerlemiyorsun sen bu mantıkla ilerlenilmez. Veya dediği beni buna yapmama sen sebeb oluyorsun ben toz konduramazken sana sen en basit şeyleri bile yapamıyorsun konuştuğu mz halde yapamadın zamanda ben çıldırıyorum. Cvbları böyle

valla haytım göz yaşına yazık sana şunu söyleyeim ozaman yaptığı işi hiç takma 3 gün birhafata söylediklerini hiç umursamıyomuş gibi yap kötü bir şey dedimi deki bende seni sewiyorum aşkım aaaa ne oldu biliyomusun diye başla hikaye uydur bakalım ne olacak nasıl davrancak yada bu olayları dahada kötüye götürür dersen hiç yapam benimkisi sadece fikir eşinin huyunu suyunu bilmiyorum

Teşşekür ederim yaptığım bişi :) ciddi bi kişiliği var kızar hemen ama yınedw ben teşşekür ederim bna yardımcı olmaya çalıştığın için. Çok sağol

Teşşekür ederim yaptığım bişi :) ciddi bi kişiliği var kızar hemen ama yınedw ben teşşekür ederim bna yardımcı olmaya çalıştığın için. Çok sağol

bizim ailede öyle ciddi yani sürekli ciddi yok ya biraz babam var bir küstüm mü konuşmaz ama okadar çok uzatmaz keşke yardımcı olabilsem ne demek

hayatım bizde allahın isimleri var sayılı bunları ben zorlukla karşılaşınca çekiyorum tespihle gerçekten sıkıntım çözülüyor
ya halim çek sayısına gidip bakıcam şimdi eşin sakinleşir
asabiyeti gider denedim onaylıyorum ben bunu sayılı çek gerçekten istediğin oluyo

Valla eşim bana iğreniyorum senden dicek..gudubet dicek..kemiklerini kırarım dicek..ben de gülcem..eşime çok aşığım ama eğer bana bu tarz bie şey ima etsin..o laf ona girer bir dahada çıkmaz..çok net..!!! saygısızlık bu başka şeye benzemez..

88 ya halim ahlak ve hilim güzelliği yazıyo bir de 209 ya muksit eşler arsını düzeltmek için bunları her gün çek gerçekten işe yarıyo

Zamanında ipleri o şekilde tutmak gerekliymiş..... hallısınz

yazdıklarını okudum allah yardım etsin, herkesin bir imtihanı var, yanlız sana tavsiyem eşin bu durumdayken sakın ola bi hata yapıp da çocuk yapma, olan çocuğa olur, çocuk dağılmakta olan bir yuvayı asla kurtarmaz diyor uzmanlar, çocuğun da günahına girme vebalini kaldıramazsın, inşirah suresi de seni rahatlatır canım, bol bol okumanı tavsiye ederim

Allah razı olsun okucam... ben istemiyorum ama eşim ve ailesi istiyor neymiş daha çoj bağlanırmşız...

Bende çocuk olduğunda daha çok problem yaşıcak bnim daha çok yıprancağımı düşünüyorum..

Ben tşk ederim yinede allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…