kimseye danışamıyorum ... sizden yardım bekliyorum.

Evet asabilik var malsef... siz nerelisinz?

babam ankaralı annem manisa ama 50 senedir izmirdeler mesela babam bize pek uymaz iç anadolu ve ege çok fark edio babamı pek sevmez yani evcek kabadır sinirlidir biz ege insanına uygunuz o iç anadolu bu da geçmsizlik yapıyo ama sizde öyle sorun yokmuş

Evet...
Bizim kisi karakter meselesi. Anlamamız... birbirimizi gerçek anlamda çevremizdeki kişilere karşı özelleştiremiyor değer veremiyoruz.... ..

nişanlıykende böle miydi
Bir ay nişanlı kaldık. Oda benim duygusal anlamda çöküşümdü destek oldu aileme karşı ist. Geldim destek oldu ama iki ağır tartışmamız olmuştu. Ona körü körüne aşık olduğumdan , mantıklı düşünemiyordum. Ne olursa olsun yanında mutlu oşcakmışım gbi geliyordu. Benimle ağlıyo bna destek oluyırdu çünkü

1 ay mı tanıdın sadece onu:C

tabi böle davranmaz aynı eve girmeden çok ağır konuşuyo sana sen hiç bişey demiyo musun

Öncedn diyordum. Bi ara bu yüzden ayrılığa kadar gelmiş tik. Otrup konuşmuştuk kendsini kaybettiğini öyleyken benim ona karşı tepki vermemin daha doğru olduğunu diye söylemişti ve bunu yapmamı iatemişti.o öyle şeyler dediğinde bn tmm gbi vs. Şeyler diyorum artık uzatmasın diye.

kendine hakim olması lazım sen onun karısısın senin duyguların var çok ayıp ediyo sana karşı sen put değilsin inciniyosun

kendine hakim olması lazım sen onun karısısın senin duyguların var çok ayıp ediyo sana karşı sen put değilsin inciniyosun
Böle dediğimde bilerek yapmıyorum. Çeki düzen ver o zaman çıldırtma beni bnde demeyim. Sen dedirtiyorsun. Üzülüyorsan yapma o zaman diyo. Ama en ufak mınnacık şeyde parlıyo.. piskoloğa gıtmye karar verdim. Yoksa dualarla felan huzur bulsa mda çıldırcak gibi oluyorum

sen onları çekmeye devam et kocanda düzelme olur çok etkili o ismi azamlar kocanıda götür pskolağa

Canım mutlaka bu konuyu onunla oturup konuşmalısın şimdi sende çok yeni olduğunuz için sabırla sevgiyle yaklaşıyorsun ama bu sözler kolay söylenecek ve işiteninde kolay kaldıracağı sözler değil senin sabrın bittiğinde saygı sınırınız zedelenmiş olacağından dahada çirkinleşecek durum hiç bir kadın evinde sevdiğinden böyle şeyler duymayı haketmez evlenmeden önce nasıl görmedin eşinin içindeki öfkeyi. Madem durumunuz iyi yardım alın derim eşinin mutlaka uzmana ihtiyacı var. Çok ürkütücü

Gerçi dün çok iyi davrandı. İnş öylede olur devam edeceğim.teşşekür ederim. İnş ikna edersem onuda götürcem.

işe yaramaya başlamış demekki inş halleder sorununu kendim yaptım çünkü hep oldu çok etkililer bir derdim olunca hemen çekerim o an bile çözüyo

Konuşuyoruz . Ama yok yani bende n kaynaklandığını söyleyip duruyo

Canım neyden bahsediyosun dua mı

hayatım allahın isimleri var bizde bi kağıtta mesela allahın yüz isminden birisini diyo şu kadar çekin şu derdi olana mesela ya şafi şifa bulmak isteyenlere örneğin atıyorum 400 kere ya şafi ya şafi diyosun tespih var bizde basmalı onunla kolay oluyo mesela ben öyle yapıyoruım

allah razı olsun canım bilmiyodum sayende öğrendim bebiş içnde var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…