Merhaba kızlar.6 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik.herşey çok çabuk gelişti ben ünv. Bitirir bitirmez onunla evlendim ailem razı gelsede çok kalp kırmış oldum. Evlendikten sonra kendi evimizde tadilat olduğunda kayınvalidemlerde ilk üç ay kaldık. Çok iyi insanlardır. Sonra kendi evimize taşındık. Evin tadılat eksiği hiç bitmedi.eşim de işi gereği çok yoğundur işlerinin yanında birde evle uğraşınca daha da çok gerilmeye başlsdı normalde zaten sınırli bir yapısı vardır.her yaptığım batmaya başladı ona. Dururumuz çok iyi çok şükür , ama ufacık şeylerde çok büyük tepkiler vermeye başladı.herşey onun düşündüğü gibi olmasını bekliyor. Bix çevresindekilere baskı yapıyor. Bunu ona anlattığıöda konuştuğumuzda ise öyle konuşuyor ki ben hiç bir çıkış noktası bulamıyorum. Hergün gerizekalı , aptal, allah belanı versin , lanet olsunn, gudubet, kemikleri ni kırıcam, öldürcem seni kelimelerini duymaya başladım . Bunlara karşı kendimi savunmuyorum susuyorum. Gülümsüyorum. Kafayı yıcem kimse de yok ailem uzakta. Kimseye bişide anlatamıyorum. Artık neyı nasıl yapsam korkusu var ban a bağırcak diye. Onu seviyorum iyi olduk mu çpk iyiz , bu söylediği sözleri benim söylettiğimi savunup yinede hak etmediğimi söyleyip üzüldüğünü söylesede en ufak şeyde bu ağır tepkiler denge mi bozdu. En ufak şeyde ayrılık kelimesi.... bu beni nasıl mahvedıyor. Bir kavgamızda evden gideceğini vs. Dedi delirmişyim ağladım zırladım gitmedi. ... ya
Ben ne yapcam , bişileri yaparken eksiklik oluyo ve bu sözler beni benden alıyo...
Eşim çok tıtız aşırı , sağlığıns dıkkat eder... bende sivil ce vardır bu seferde bni iğrendiğini bi çözüm bulmamı kendisinin pürüsüz bir eş hayal ettiğini zamanında söylüyor...
Çok yıpranmış hissediyorum sanki severek evlenmedik, gözümden akacak yaş kslmsdı üvey annemin evlenmden önceki yaşattıkları bu kadar canımı yakmamıştı....
Tmm hemen başlıyorum. K.bakma çok bilgim yoktur dinle ilgili şeylerde. .. Allah razı olsun...çok sağol
allah yardımcın olsun canım keşke elimden bişey gelse . ama çok içine atma kafaya takma eşinbile olsa kimse sağlığından ileri değil allah sağlık versin önce çok düşünür takarsan hasta olursun allah islah etsininşallah düzelir bi tavsiyem yok ama yazmak
istedim
benmde çok yoktur seni anlayabiliyorumzor zamanlarda allaha sığınmak bile içimi rahatlatıyo
Bende öyle yapcam çok teşekkürler
Neden bu hakaretleri gülümseyerek karşılıyorsun peki ,
Neden tepki vermiyorsun
Belki tepki vermediğin için abartıyor gün geçtikçe daha da kırıcı oluyor.
Seni ne kadar kırdığının, incittiğinin farkında değil mi.
Alemi cihan olsa ne olur gönlünü kırdıktan sonra.
Bence uzun uzun ne hissetiğniz, sizi ne kadar yaraladığını anlatmalı, ondan uzaklaşmaya başladığınızı,
Böyle giderse sizi kaybedeceğinizi kafasına kazımalısınız.
önemli değil tatlım umarım sennde işine yarar çok üzücü bir durum gerçekten 2. önerdiğimide oku unuttum şimdi onu
İkisinide okudum çok iyi geldi çok sağol n
Merhaba bu dediğiniz duaları okudum öyle iyi geldi ki tuaf bi huzur var içimde. Teşşekür ederim.
eşinin davranışlarında düzelme var mı
Telefonum dan gizli gizli burda yazdıklarımı okumuş. Davranışları soğuk. İ
sen okumaya devam et onları okumasıda iyi olmuş öğrensin kendini boşver
Okudum okucam da, bana iyi geldi. İçim rahatladı o dualarla.
O bna ise sen sorumluluk sahibi olmazsan bizim önümüz pek parlak değil çok zor günler bizi bekler haberin olsun dedi. Ve döndü sırtını yattı.beni kaybetmekten korkuyormusyn dıye sordum oda seni zaten kaybettim evlendikten sonra çok değiştin dedi.
Oysaki evet değişmiştim oda değişmişti ben daha yanlızlsşmş evliliği n sorumluluğunu evin sorumluluklarını almaya çalışıyorum...oda daha kırıcı ve hırçın ezdikçe ezen biri....
umarım o dualar hemen işe yarar kocan sana hiç iyi davranmıyo içine kapanmaya bağır çağır sende ona fazla abartma ama kırıldığını belli et kendini hemen ezdirme ona
Denicem. Elimden gelen herşeyi yapcam. Tükenene kadar. .. dayana bildiği m kadar.
nereli kocan sen nerelisin sabret güzel günler gelicek
Ben doğma büyüme rize. Eşim giresunlu ama doğma büyüme istanbul.
coğrafyam iyi değildir ama aynı yörenin insanısız sonuçta ama karadenizliler biraz asabi oluyo tanıdığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?