kimseye danışamıyorum ... sizden yardım bekliyorum.

allah yardımcın olsun canım keşke elimden bişey gelse . ama çok içine atma kafaya takma eşinbile olsa kimse sağlığından ileri değil allah sağlık versin önce çok düşünür takarsan hasta olursun allah islah etsininşallah düzelir bi tavsiyem yok ama yazmak istedim

Allah razı olsun düşünmeniz bile çok mutlu etti.

Neden bu hakaretleri gülümseyerek karşılıyorsun peki ,
Neden tepki vermiyorsun
Belki tepki vermediğin için abartıyor gün geçtikçe daha da kırıcı oluyor.
Seni ne kadar kırdığının, incittiğinin farkında değil mi.
Alemi cihan olsa ne olur gönlünü kırdıktan sonra.
Bence uzun uzun ne hissetiğniz, sizi ne kadar yaraladığını anlatmalı, ondan uzaklaşmaya başladığınızı,
Böyle giderse sizi kaybedeceğinizi kafasına kazımalısınız.

Son düzenleme:

Tebesüm etmediği m zaman kabahat. Şimdi tuaf bi şekilde istemsiz oluyo, kafayı yediğimi düşünüyorum ağlamak yerine gülümsüyorum... bana onun kadar kendi öz abimler ve babam dahi sahip çııkmadı. Öyle birşeyde kavga uzar ve kaybetme korkusundan çok yüksek egodan git mek istiyorsan git der.... kaçamk cvblar verir sanırsam... denemek ister im ama nasıl. Ya teers teper de daha kötü olursa?

sen okumaya devam et onları okumasıda iyi olmuş öğrensin kendini boşver

Okudum okucam da, bana iyi geldi. İçim rahatladı o dualarla.

O bna ise sen sorumluluk sahibi olmazsan bizim önümüz pek parlak değil çok zor günler bizi bekler haberin olsun dedi. Ve döndü sırtını yattı.beni kaybetmekten korkuyormusyn dıye sordum oda seni zaten kaybettim evlendikten sonra çok değiştin dedi.
Oysaki evet değişmiştim oda değişmişti ben daha yanlızlsşmş evliliği n sorumluluğunu evin sorumluluklarını almaya çalışıyorum...oda daha kırıcı ve hırçın ezdikçe ezen biri....

umarım o dualar hemen işe yarar kocan sana hiç iyi davranmıyo içine kapanmaya bağır çağır sende ona fazla abartma ama kırıldığını belli et kendini hemen ezdirme ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…