kimseye danışamıyorum ... sizden yardım bekliyorum.

Canin namaz kilinan evde huzur olur denenmiş ve tastik edilmiştir...:) ruh gibi bi hayatimiz vardi ufacik şeyde tartismalarimiz olurdu...sorun bendeydi eşime karesi tahammulum sanki sabrim kalmamisti...kapanmak istedim kapandim namaza basladim rabbine şükürler olsun evime huzur doldu maşallah 2 güzel kizimiz var eşim önce beni sonra kizlarini öpmeden ise gitmez geldiğinde de selamun aleykum gülüm diyerek içeri girer... Kime sorsam namazin evlerine huzur getirdiğini söylemiştir... Canim allaha yönel hanende huzur dolsun...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sivilcelerinden kurtulup pürüssüz bi cilt istiyosan cildiyeye git, en azından o sorunu halledersin diğer sorunlarda kendinliğinden hallolur inşAllah rabbim huzur versin 🙏

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canim.benim okudukca o kadar cok uzuldum ki keske elimden birsey gelse ( ustelik hemseri sayiliriz

Çok üzücü bir durum yaşıyorsun canım, üzüldüm doğrusu. Bir yuva ne hayallerle, ne ümitlerle kuruluyor. Kolay değil yaşadıkların. Hele ki severek evlendiğin ve hala da ısrarla "seviyorum" dediğin birinden geliyorsa daha da kırıcı oluyor bazı şeyler. Ya yeterince tanımamışsın evlenmeden önce eşini ya da bazı şeyleri hoş görmüş, "evlenince düzelir" demişsin. İyiyken çok iyiyiz diyorsun ya, işte o iyi anlarınızdan birinde bence eşine, bir psikoloğa gitmesini önermelisin. Çünkü seven insan sevdiğini kırmaz, aşağılamaz, hakaret etmez. Belki istemeden yapıyordur, belki kafası karışıktır, belki kafasını bir karıştıran vardır. Hatta birlikte bir evlilik terapistine de gidebilirsiniz.

Bu adamı değiştiremezsin onu kabul et bence, ve daha ne kadar dayanabilirsin onu sorgula.
Bence bu sağlıklı bir ilişki, evlilik, eş değil. İlerde de çocuğuna bir baba olabilcek karakterde değil.
Ne demek pürüzsüz bir eş hayal etmek, demekki bi kaza geçirsen allah korusun yüzünde dikiş iz vs olsa adam arkasına bakmadan kaçıcak.
Allah yardımcınız olsun, umarım kendinizi tez zamanda kurtarırsınız

Psikolojik bir rahatsızlığı olabilir mi? Sakinleştirici kullanmasını sağlasanız? Sakin zamanında uygun dille izah etmeye çalışın sinirlendiğinde kalbinizi kırdığını. Benim babam bipolar hastası. Onu anımsadım da. Bir de böyle çok saygı duyulan falan demişsiniz. Babam da çok zeki bir insandır herkes ona danışır ailemizin en aklı başında insanıdır. Maddi olarak çok rahat işeri çok iyi. Gel gör ki sinirlendiğinde anne baba karı çocuk tanımaz. Küfürleri dizer annesine bile. Bipolar olduğunu öğrendik yaşladıkça arttı çünkü. İlle bir hastalığı da olması gerekmiyor. Sinirinin çevresine zarar verdiğini anlatabilirseniz belki işe yarar..

ALLAH yardımcınız olsun..epey zaman geçmiş ben yeni okuyorum..umarım üstesinden gelebilmişsinzidir

AA NE O SİVİLCE VARMIS HALLET SEWMİYOM İĞRENİYOM MU DİO KUSURA BAKMADA BUNU SEVEN Bİ KOCA DEMEZ AY BEN DİYOM BENİMKİNE OF CIKTI SİVİLCE CIKSIN GECER ASKIM DİO NE BU YA ADAMA BAK AYIP

İnşallah yakin vakitte düzelir iliskiniz.. Ama esinizin her söylediğini yaparak, asiri titiz davranip tüm yetkileri o a bir akarak bu durumun düzelmesini sağlayabileceğini zi sanmiyorum. Çünkü hep daha iyi ve mükemmel olani istemeye devam edecek. Kendi varliginizi, fikirlerinizin varligini hissettirmek gerekir diye düşünüyorum. Ve değerlendirmeyi yapacak olan sizsiniz ama esinizin çok ani cikislari oluyor, sonra pişman olmasına ragmen yeniden ayni davranislari tekrarlıyorsa kişiliğiyle alakali bir durum olabileceği gibi bir psikologtan yardim almak da faydali olabilir..

Ayy valla bunları okudukça psikolojim bozuluyor. Yüzüğü çıkartıp kafasına atıp sen de mi böyle yapacaksın diyesim gelior sözlüme. Biz de şimdi birbirimizi çok seviyoruz ve evlenmek için günleri sayıyoruz ama böyle şeyleri gördükçe bir tuhaf oluyorum.
İnşaaaallaaah o sivilce öyle bir yerinde çıksın ki ne oturabilsin ne kalkabilsin uyuza bak. Sen de üzülme biraz dişli ol sesin çıksın biraz bak nasıl kedileşiyor

Allah Yardımcın olsun cnm. Ama susma sen sustukca daha cok kendınden gecer o. Sonucta sen onun iş yernde çalışan bırısı degılsın. Eşisin hayat arkadasın. Al karsına güzelce konuş Şefkatle güzel sözler söyleyerek yumusat üzüldügünü belli et , konusun bakalm nasıl tepkı vereck.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…