Kimseye danismadan is yapan apartman teyzesi

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba hanimlar hamilelikten mi nedir bilmiyorum ama cok sinir stres yapiyorum bu aralar. Bugun taktigim konuda apartman temizliği. Apartman kucuk birkac daire var. Bir dairedekiler digerlerine gore yaşlı. Bu dairedeki teyze kimseye danismadan gidip birini bulmus merdivenleri temizlesin diye neyse tamam dedik.
Geldiginde parasini veriyorduk ama bu teyze artik kafasina gore ne zaman cani isterse cagiriyor onun kapisinin onu pislenince. Bazen ayda bir bazen 15te bazen 20de.
Buna da birsey demedik ama artik bana batmaya basladi biz son daireyiz diye suyu hep bizden aliyor gelen kadinlar tamam litrelerce degil ama niye hep biz veriyoruz. Simdi de bize hic sormadan zam yapmislar kafalarina gore. Hamile olmasam cikip kendim temizlicem zaten duzgun yapmiyorlar bazen korkuluklari siliyorlar bazen silmiyorlar. Sildikleri zaman da hic bezi temizlediklerini gormedim temizliyorlarsa da viledaya doldurduklari suyla cunku baska su yok sizce abartiyor muyum yoksa konusmali miyim?

teyzeyle konuşun. belli düzende gelsin, atıyorum iki haftada bir. bu düzen haricinde gelirse ben para vermem deyin. suyu da bi dahakine başkasından alsın. litrelerce olsun ya da olmasın sonuçta siz o suya para ödüyorsunuz

Diger bina sakinleri ile konusun gun belirleyin 15 günde 1 gelsin her gelmesinde de bir daire su versin sırayla.

Evet kuyudan cekmiyorum sonucta suyu şebeke suyu.

O su hep dert olur

6-7 daireli bir binada otururduk

Sadece annem çalışırdı

Annem evde olmazdı ama o neden su vermiyor diye tartışma çıkardı

Bazen gitmeden kapıya su koyardı bazen ben boyumdan büyük kovayı taşırdım

O zaman yıkanırdı apartman

Şimdi çoğunlukla siliniyor

Herkes koysun kapıya 5 lt yeter

Annemden sonra sitede oturmadığını süreçte de hiç su vermedim zira evden sabah 8 de çıkıp akşam 9-10 da gelirdim kim beni bulacak da su isteyecek

Bir süredir görevlisi olan apartmanlarda oturuyorum rahatım

Bir de kaç lira merak ettim

O su hep dert olur

6-7 daireli bir binada otururduk

Sadece annem çalışırdı

Annem evde olmazdı ama o neden su vermiyor diye tartışma çıkardı

Bazen gitmeden kapıya su koyardı bazen ben boyumdan büyük kovayı taşırdım

O zaman yıkanırdı apartman

Şimdi çoğunlukla siliniyor

Herkes koysun kapıya 5 lt yeter

Annemden sonra sitede oturmadığını süreçte de hiç su vermedim zira evden sabah 8 de çıkıp akşam 9-10 da gelirdim kim beni bulacak da su isteyecek

Bir süredir görevlisi olan apartmanlarda oturuyorum rahatım

Bir de kaç lira merak ettim

Apartmanda herkes evde calisan yok cok abarti bir fiyat degil ama sonucta bana sorulmadan zam yapiliyor ve o fiyata uygun temizlik yapıldığını dusunmuyorum zaten 2 katli apt

Apartmanda herkes evde calisan yok cok abarti bir fiyat degil ama sonucta bana sorulmadan zam yapiliyor ve o fiyata uygun temizlik yapıldığını dusunmuyorum zaten 2 katli apt

Ben onu çok para diye sormadım merakımdan sordum

Biz sitede 85 veriyoruz

Yarın gün temizlik 75 desek iki kere gelse 150 eder 6 daire olsa 15 TL eder

Merak ettim piyasayı

Bence konuşup anlaşın diğerleriyle de çok fazla daire de yokmuş.Biz üç katlı altı daireli bir apartmandayız yöneticimiz yok ama müsait olduğumuz da Kadınlar olarak ya birgün belirliyoruz bi kahve içimlik yada karşı komşum daire daire soruyor.Her hafta Cumartesi gelir merdiven silen abla ve Cumartesi günü hepimiz kapı önüne su bırakıyoruz yol sonunda da anlaşıp zam yapıyoruz.Teker teker para toplamakta zor oluyor diye her ay bi daire veriyor ücreti öyle herkese dönmüş oluyor iyi oluyor yani.Günü belli olmadan keyfi temizlik için çağırmak diğer oturanlara haksızlık.

Kimse kimseyle görüşmüyor apartmanda genelde küs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…