Kimseye güvenemeyecek miyim...

3-5 gün çok. Yarın muhabbeti ilerletip bi anda whatsapptan yazmaya başla "burdan devam edelim istersen? ya da ben midemin bulantısına daha fazla tahammül etmeyeyim sana kibarca defol diyeyim" de ve postala.

Bu da güzel bir fikirmiş :) teşekkürler

şuanki görüştügünüz kişinin durumu ne önemli degil ben sadece alalede bir örnek verdim yanlış anlaşılmasın.
demekki şuan görüştügün adamda güven verecek birşeyleri yok hiç ugraşa girme görüşmeyi kes, aradıgın o kişi o degil. genelleme yanlış olur iyi insanlar var ve kısmetse siz onu oda sizi dogru zamanda bulacaktır, baştan pes etmemek lazım

O siteden onunla sohbet edip, sonra bunu ona gönderdiğinde senin umduğun gibi onu salak yerine koymuş olmayacaksın. Aksine eline koz vermiş olacaksın bence, işin yok mu bununla mı uğraştın diyebilir, aramızda ne vardı ki ne bekledin diyebilir, sen kendini çok kaptırmışsın bana diyebilir. Bu sefer iyice sinirlerin bozulacak. Yapabileceğin en iyi şey hiçbir açıklama yapmadan konuşmayı,görüşmeyi kesmek. Hiçbir açıklama yapmazdım ben olsam, kendi düşünsün ne oldu ne yaptım diye.

Onu diyorum bende sen hayatın içindeyken onu düşünüyorsun o zor şartlarda bile yapacagını yapıyor hayatını zindan etme kendine öyle kalakalsın.Hepsi aynı malesef en azından 7 8 ay beklemekle geçmesin be yaptı be etti diye geçmesin ömrün..

Bırak düşündün niye diye ama o kadarını bile yapacağına ihtimal vermedim.

Talihsiz olmuş. O değil ne cesaret, çöpçatan sitesine gerçek isimle üye olmak ya... O olduğuna emin misin? İsim benzerliği olamaz mı?
İletişimi koparırken o sitedeki hesabını gördüğünü ve onu aktif gördüğünü mutlaka söyle. Eminim mahçup olur.

gerçek adıyla mı üye olmuş ya pess

Yok fotoğrafı var. Ve o sitede sohbete başlamak için facebook hesabından falan onaylama yapman gerek. Beni bile uğraştırdı baya üye olurken

Bırak düşündün niye diye ama o kadarını bile yapacağına ihtimal vermedim.

Bence de düşünmez. Ne yaparsan yap der. Güvenmiyosan o senin sorunun falan der herhalde. Tahmib bile edemiyorum. Benim sevdiğim adam bu muymuş diye düşünüyorum sadece

Ne derse desin umrumda değil. Öyle sessizce çekip gidince olmuyor işte daha önce de aynı şeyler başıma geldi.

Hiç o tür oyunlara kalkismayin.
Tanıma asamasinda tanımış oldunuz. Güzel de oldu. Geçmiş olsun.

Adama vakit kaybı olduğunu düşündüğünüzü ve gelecek goremediginizi söyleyin görüşmeyi de kesin

Bekle bekle nereye kadar. Ben artık güvenilir,sevginin kıymetini bilen birisinden sevgi görmek istiyorum. Tam "işte bu çocuk iyi" demişken yine aynı şeyleri yaşadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumda sen onu yaralasan daha iyi olur bence.hiç sohbet edip kopyalayıp ona hesap sormayla filan uğraşma.
Bence ona" kusura bakma biri ile tanıştım. çok etkiledi beni.Biz artık görüşmeyelim"de ve bitir.

Ben anlamıyorum. Sırf beni camdan görmek için okulun önünde yağmur yağarken bekleyen kişi bunu nasıl yapabilir. Sabahları arayıp tüm günümü güzelleştiren kişi bunu nasıl yapabilir. Şu an da her şey öyle normal ki. Gayet normal şekilde devam ediyor görüşmemiz, yaptığı şeyin vicdan azabını çekmiyor belli ki. Ben 5 ayın sonrasının hayalini luruyordum. Onca aydan sonra onu göreceğim ilk anı. Her defasında dibe batmak zorunda mıyım

Bu durumda sen onu yaralasan daha iyi olur bence.hiç sohbet edip kopyalayıp ona hesap sormayla filan uğraşma.
Bence ona" kusura bakma biri ile tanıştım. çok etkiledi beni.Biz artık görüşmeyelim"de ve bitir.

Bu da olabilir aslında. Gerçi içinde bana karşı en ufak bi şey var mı, az da olsa üzülür mü şüpheliyim.. ama oldukça mantıklı

Bu da olabilir aslında. Gerçi içinde bana karşı en ufak bi şey var mı, az da olsa üzülür mü şüpheliyim.. ama oldukça mantıklı
Var yada yok onu bosver.ona kırılıp üzüldüğünü belli edeceğine bırak o kırılsın.

Bence yalancılığını yüzüne vur ancak öyle utanır belki. Üye olup mesajlaşmasanda yakaladığını ve bir daha seninle muhatap olmamasını dile getir.

Biriyle tanışıp beni etkiledi dersen o kendi suçundan habersiz vicdan azabı duymadan hayatına devam eder. Suçlu da seni zanneder.

O kişi oldugundan emin misiniz belki günahını alıyorsunuzdur. Bana da mailde bi çöpçatanlık sitesinden cok mail geliyordu sanki orda profilim varmış gibi ama yok bende uye olmadım bu tarz şeyler olabilir.

O kişi oldugundan emin misiniz belki günahını alıyorsunuzdur. Bana da mailde bi çöpçatanlık sitesinden cok mail geliyordu sanki orda profilim varmış gibi ama yok bende uye olmadım bu tarz şeyler olabilir.

Yok eminim üye profilii gördüm ve oraya üye olmak için baya bir onaylama falan gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…