3-5 gün çok. Yarın muhabbeti ilerletip bi anda whatsapptan yazmaya başla "burdan devam edelim istersen? ya da ben midemin bulantısına daha fazla tahammül etmeyeyim sana kibarca defol diyeyim" de ve postala.
şuanki görüştügünüz kişinin durumu ne önemli degil ben sadece alalede bir örnek verdim yanlış anlaşılmasın.Güven. Evet klasik bir cevap ama benim için en önemlisi bu. Güven olmayınca olmuyor işte. Şuan görüştüğün bu çocuk pek de yakışıklı sayılmaz. Maddi durumu da orta. İnsan olsun,kıymet bilsin istiyorum sadece. Ama böyle erkek yok sanırım
Onu diyorum bende sen hayatın içindeyken onu düşünüyorsun o zor şartlarda bile yapacagını yapıyor hayatını zindan etme kendine öyle kalakalsın.Hepsi aynı malesef en azından 7 8 ay beklemekle geçmesin be yaptı be etti diye geçmesin ömrün..Bunun katlanılacak bir tarafı yok. Uzun ya da kısa. Bu adam bana karşı ilgisi olduğunu belli ediyor ve bende ona. Ortada böyle bir durum olmasına rağmen bunu yapıyor nesine katlanıcam. Ben onu 7 ay beklemeyi bile göze almıştım ama o hiç
Bırak düşündün niye diye ama o kadarını bile yapacağına ihtimal vermedim.Yaptığı iğrençliğin farkında olduğumu, beni kolayca aptal yerine koyamayacağını, öyle ya da böyle yaptığı pisliğin ortaya çıkarılacağını bilsin istiyorum. Sessizce bitirmek aklımda hiç yok.
Bir süredir görüştüğüm birisi var işi gereği uzun süre yurtdışında. Bundan yalnızca bir saat kadar önce aklıma nereden geldiyse dur şu çocuğun ismini google'a bir yazayım bakayım ne çıkacak diye düşündüm. Nerden aklıma gelir,niçim gelir bilmiyorum. Hot or not adlı bildiğiniz bir flört&çöpçatanlık sitesine üyeliği varmış meğer. Ve işin kötüsü Yalnızca birkaç saat önce girmiş o uygulamaya. Ben salak gibi onun whatsapptaki son görülmesine bakıp uyumuştur yorulmuş çocuk diye düşünürken hemde... Sabır taşı olsaydı çatlardı. En son ilişkimde de aldatılmıştım. Bu kişiyle her ne kadar tam bir ilişki sahibi olmasak da aramızda bir şeylerin olduğu bariz belli. Ben bu sitede sahte hesap oluşturup mesaj gönderdim ama maalesef siteden çıkmış benim mesajımı görmeden. Ben ne yapacağımı bilmiyorum artık. Güvendiğim her insandan darbe yiye yiye bende aşka,sevgiye,güvene dair hiçbir şey kalmadı. Şimdi bu hesapla sohbeti biraz ilerletip daha sonra bu konuşmaların ekran görüntüsünü alıp whatsappa o şahısa göndermek gibi bir düşüncem var. Aklım karmakarışık kalbim darmadağın ne yapsam olmuyor. Lütfen bi akıl verin
Talihsiz olmuş. O değil ne cesaret, çöpçatan sitesine gerçek isimle üye olmak ya... O olduğuna emin misin? İsim benzerliği olamaz mı?
İletişimi koparırken o sitedeki hesabını gördüğünü ve onu aktif gördüğünü mutlaka söyle. Eminim mahçup olur.
Bırak düşündün niye diye ama o kadarını bile yapacağına ihtimal vermedim.
O siteden onunla sohbet edip, sonra bunu ona gönderdiğinde senin umduğun gibi onu salak yerine koymuş olmayacaksın. Aksine eline koz vermiş olacaksın bence, işin yok mu bununla mı uğraştın diyebilir, aramızda ne vardı ki ne bekledin diyebilir, sen kendini çok kaptırmışsın bana diyebilir. Bu sefer iyice sinirlerin bozulacak. Yapabileceğin en iyi şey hiçbir açıklama yapmadan konuşmayı,görüşmeyi kesmek. Hiçbir açıklama yapmazdım ben olsam, kendi düşünsün ne oldu ne yaptım diye.
şuanki görüştügünüz kişinin durumu ne önemli degil ben sadece alalede bir örnek verdim yanlış anlaşılmasın.
demekki şuan görüştügün adamda güven verecek birşeyleri yok hiç ugraşa girme görüşmeyi kes, aradıgın o kişi o degil. genelleme yanlış olur iyi insanlar var ve kısmetse siz onu oda sizi dogru zamanda bulacaktır, baştan pes etmemek lazım
Bu durumda sen onu yaralasan daha iyi olur bence.hiç sohbet edip kopyalayıp ona hesap sormayla filan uğraşma.
Bence ona" kusura bakma biri ile tanıştım. çok etkiledi beni.Biz artık görüşmeyelim"de ve bitir.
Var yada yok onu bosver.ona kırılıp üzüldüğünü belli edeceğine bırak o kırılsın.Bu da olabilir aslında. Gerçi içinde bana karşı en ufak bi şey var mı, az da olsa üzülür mü şüpheliyim.. ama oldukça mantıklı
O kişi oldugundan emin misiniz belki günahını alıyorsunuzdur. Bana da mailde bi çöpçatanlık sitesinden cok mail geliyordu sanki orda profilim varmış gibi ama yok bende uye olmadım bu tarz şeyler olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?