Bence yalancılığını yüzüne vur ancak öyle utanır belki. Üye olup mesajlaşmasanda yakaladığını ve bir daha seninle muhatap olmamasını dile getir.
Biriyle tanışıp beni etkiledi dersen o kendi suçundan habersiz vicdan azabı duymadan hayatına devam eder. Suçlu da seni zanneder.
Şu an aklımda önce bunu söylemek var. İlla ki bana bir şeyler diyecektir. Daha sonra o sitedeki üyeliğinden haberim olduğunu, o hesabın bana ait olduğunu söylemeyip planlıyorum. Yani birisi var demeyi uzun tutmıycam. Birkaç saniye bile olsa benim hissetiğimin en azından çeyreğini hissetsin... daha sonra kendi iğrençliğini göstericem ona
Bir süredir görüştüğüm birisi var işi gereği uzun süre yurtdışında. Bundan yalnızca bir saat kadar önce aklıma nereden geldiyse dur şu çocuğun ismini google'a bir yazayım bakayım ne çıkacak diye düşündüm. Nerden aklıma gelir,niçim gelir bilmiyorum. Hot or not adlı bildiğiniz bir flört&çöpçatanlık sitesine üyeliği varmış meğer. Ve işin kötüsü Yalnızca birkaç saat önce girmiş o uygulamaya. Ben salak gibi onun whatsapptaki son görülmesine bakıp uyumuştur yorulmuş çocuk diye düşünürken hemde... Sabır taşı olsaydı çatlardı. En son ilişkimde de aldatılmıştım. Bu kişiyle her ne kadar tam bir ilişki sahibi olmasak da aramızda bir şeylerin olduğu bariz belli. Ben bu sitede sahte hesap oluşturup mesaj gönderdim ama maalesef siteden çıkmış benim mesajımı görmeden. Ben ne yapacağımı bilmiyorum artık. Güvendiğim her insandan darbe yiye yiye bende aşka,sevgiye,güvene dair hiçbir şey kalmadı. Şimdi bu hesapla sohbeti biraz ilerletip daha sonra bu konuşmaların ekran görüntüsünü alıp whatsappa o şahısa göndermek gibi bir düşüncem var. Aklım karmakarışık kalbim darmadağın ne yapsam olmuyor. Lütfen bi akıl verin
Bir süredir görüştüğüm birisi var işi gereği uzun süre yurtdışında. Bundan yalnızca bir saat kadar önce aklıma nereden geldiyse dur şu çocuğun ismini google'a bir yazayım bakayım ne çıkacak diye düşündüm. Nerden aklıma gelir,niçim gelir bilmiyorum. Hot or not adlı bildiğiniz bir flört&çöpçatanlık sitesine üyeliği varmış meğer. Ve işin kötüsü Yalnızca birkaç saat önce girmiş o uygulamaya. Ben salak gibi onun whatsapptaki son görülmesine bakıp uyumuştur yorulmuş çocuk diye düşünürken hemde... Sabır taşı olsaydı çatlardı. En son ilişkimde de aldatılmıştım. Bu kişiyle her ne kadar tam bir ilişki sahibi olmasak da aramızda bir şeylerin olduğu bariz belli. Ben bu sitede sahte hesap oluşturup mesaj gönderdim ama maalesef siteden çıkmış benim mesajımı görmeden. Ben ne yapacağımı bilmiyorum artık. Güvendiğim her insandan darbe yiye yiye bende aşka,sevgiye,güvene dair hiçbir şey kalmadı. Şimdi bu hesapla sohbeti biraz ilerletip daha sonra bu konuşmaların ekran görüntüsünü alıp whatsappa o şahısa göndermek gibi bir düşüncem var. Aklım karmakarışık kalbim darmadağın ne yapsam olmuyor. Lütfen bi akıl verin
Bekle bekle nereye kadar. Ben artık güvenilir,sevginin kıymetini bilen birisinden sevgi görmek istiyorum. Tam "işte bu çocuk iyi" demişken yine aynı şeyleri yaşadım.
kesinlikle katılıyorum.Hiç gerek yok bu işlere . Açıklama bile yapmadan yolla gitsin.
armut piş agzıma düş olmaz ama sürekli aynı şeyleri yaşıyorsanız biryerlerde hata ediyorsunuz acele etmek gibi
cok iyi ders olur cek gönder sonra engelle gıtsın işe yaramaz oBir süredir görüştüğüm birisi var işi gereği uzun süre yurtdışında. Bundan yalnızca bir saat kadar önce aklıma nereden geldiyse dur şu çocuğun ismini google'a bir yazayım bakayım ne çıkacak diye düşündüm. Nerden aklıma gelir,niçim gelir bilmiyorum. Hot or not adlı bildiğiniz bir flört&çöpçatanlık sitesine üyeliği varmış meğer. Ve işin kötüsü Yalnızca birkaç saat önce girmiş o uygulamaya. Ben salak gibi onun whatsapptaki son görülmesine bakıp uyumuştur yorulmuş çocuk diye düşünürken hemde... Sabır taşı olsaydı çatlardı. En son ilişkimde de aldatılmıştım. Bu kişiyle her ne kadar tam bir ilişki sahibi olmasak da aramızda bir şeylerin olduğu bariz belli. Ben bu sitede sahte hesap oluşturup mesaj gönderdim ama maalesef siteden çıkmış benim mesajımı görmeden. Ben ne yapacağımı bilmiyorum artık. Güvendiğim her insandan darbe yiye yiye bende aşka,sevgiye,güvene dair hiçbir şey kalmadı. Şimdi bu hesapla sohbeti biraz ilerletip daha sonra bu konuşmaların ekran görüntüsünü alıp whatsappa o şahısa göndermek gibi bir düşüncem var. Aklım karmakarışık kalbim darmadağın ne yapsam olmuyor. Lütfen bi akıl verin
Uzaktaki insanla nasıl nereye kadar güven içinde bir ilişki sürerBir süredir görüştüğüm birisi var işi gereği uzun süre yurtdışında. Bundan yalnızca bir saat kadar önce aklıma nereden geldiyse dur şu çocuğun ismini google'a bir yazayım bakayım ne çıkacak diye düşündüm. Nerden aklıma gelir,niçim gelir bilmiyorum. Hot or not adlı bildiğiniz bir flört&çöpçatanlık sitesine üyeliği varmış meğer. Ve işin kötüsü Yalnızca birkaç saat önce girmiş o uygulamaya. Ben salak gibi onun whatsapptaki son görülmesine bakıp uyumuştur yorulmuş çocuk diye düşünürken hemde... Sabır taşı olsaydı çatlardı. En son ilişkimde de aldatılmıştım. Bu kişiyle her ne kadar tam bir ilişki sahibi olmasak da aramızda bir şeylerin olduğu bariz belli. Ben bu sitede sahte hesap oluşturup mesaj gönderdim ama maalesef siteden çıkmış benim mesajımı görmeden. Ben ne yapacağımı bilmiyorum artık. Güvendiğim her insandan darbe yiye yiye bende aşka,sevgiye,güvene dair hiçbir şey kalmadı. Şimdi bu hesapla sohbeti biraz ilerletip daha sonra bu konuşmaların ekran görüntüsünü alıp whatsappa o şahısa göndermek gibi bir düşüncem var. Aklım karmakarışık kalbim darmadağın ne yapsam olmuyor. Lütfen bi akıl verin
Uzaktaki insanla nasıl nereye kadar güven içinde bir ilişki sürer
ne yazıkki öyleKızlar ben dün bununla sohbet ettim ve whatsapptan konuşalım mı dedim olur ver numaranı dedi. Kendi numaramı verdim tabi anlasın diye. Verdiği ilk tepki "waaaw :))" sonra da anlamıştım zaten sen olduğunu dedi - ki zaten bunu demesini bekliyodum. - Daha sonra kendini acındırma,savunma moduna geçti sen hep beni deniyosun,böyle mi değer kazanacaksın, ben sana beni bekleme demiştim,2 3 ay türkiyede olucam böyle ömür mü geçer vs vs. Kıssadan hisse, bir erkek her ne kadar sevgi,ilgi gösterirse göstersin bu sizi sevdiği anlamına gelmezmiş. Böylelerine bile güvenmemek gerekiyor. Duyguların geçerliliği kalmadı artık.
Birisiyle sadece tatli tatli flort ederken baska sitelere girip baskalariyla da konusabilir, kendini dunyaya kapatmayanlardan demek ki. Iliskilere bakis aciniz ayni degil. Siz su anda aranizdakilerin baglayici oldugunu dusunuyorsunuz, o dusunmuyor.
Dolayisiyla ugrasip ekran goruntuleri almaniz onu etkilemez veya utandirmaz, siz ugrastiginizla ve sinirinizin bozulduguyla kalirsiniz.
Ama icinizden gelen buysa yapin, kaybedecek bir seyiniz yok.
Edit: Yapmissiniz bile :) fazla uzatmadan kestirip atmaniz iyi olmus.
Bazı insanlar flört aşamasını bağlılık olarak görmez, başkalarıyla da konuşmaya devam eder. Bu sizinle ilgili değil, yani sizinle ilgilenmemesiyle alakalı değil. İlgileniyordur evet ama dediğim gibi henüz bunu bağlayıcı bir şey, bir ilişki olarak görmüyordur. Basit bir flört olarak düşünüyordur.Evet, çok üşüdüm dediğimde eğer bu kişi dikkat et hasta olma,sıkı giyin vs. diye ilgi gösteriyorsa bu,benim onun için önemli olduğunu gösteriri bence. Şahsen ben ilgi duymadığım birine bu kadar ilgili cümleler kurmam. Böyle ilgi duyduğum bir kişi varken de başkasıyla görüşüp "ne güzelsin model falan mısın :)))" demem. Hayır anlamıyorum yani işini bahane ediyor böyle ömür geçmez diyor ama başka kızlarla da tanışıyor e amaç ne? Benimle olmuyor da o kızlarla mı oluyor?
Bazı erkekler maalesef böyle. Sevgilisi de olsa, eşi de olsa asla değişmiyor ölene kadar böyle kalıyorlar. Bağlanamama problemi mi, flört hastalığı mı artık adı her neyse bilmem ama çok mide bulandırıcı... Böyle bir insanı adam etmeye uğraşmak boşuna kürek çekmekten başka birşey değil tecrübeyle sabittir sana tavsiyem görüşmeyi hemen kes ve uzaklaş. Ondan hiçbir şey olmayacaktır. Sana hüsrandan başka hiçbir şey vermeyecektir.Bir süredir görüştüğüm birisi var işi gereği uzun süre yurtdışında. Bundan yalnızca bir saat kadar önce aklıma nereden geldiyse dur şu çocuğun ismini google'a bir yazayım bakayım ne çıkacak diye düşündüm. Nerden aklıma gelir,niçim gelir bilmiyorum. Hot or not adlı bildiğiniz bir flört&çöpçatanlık sitesine üyeliği varmış meğer. Ve işin kötüsü Yalnızca birkaç saat önce girmiş o uygulamaya. Ben salak gibi onun whatsapptaki son görülmesine bakıp uyumuştur yorulmuş çocuk diye düşünürken hemde... Sabır taşı olsaydı çatlardı. En son ilişkimde de aldatılmıştım. Bu kişiyle her ne kadar tam bir ilişki sahibi olmasak da aramızda bir şeylerin olduğu bariz belli. Ben bu sitede sahte hesap oluşturup mesaj gönderdim ama maalesef siteden çıkmış benim mesajımı görmeden. Ben ne yapacağımı bilmiyorum artık. Güvendiğim her insandan darbe yiye yiye bende aşka,sevgiye,güvene dair hiçbir şey kalmadı. Şimdi bu hesapla sohbeti biraz ilerletip daha sonra bu konuşmaların ekran görüntüsünü alıp whatsappa o şahısa göndermek gibi bir düşüncem var. Aklım karmakarışık kalbim darmadağın ne yapsam olmuyor. Lütfen bi akıl verin
O siteden onunla sohbet edip, sonra bunu ona gönderdiğinde senin umduğun gibi onu salak yerine koymuş olmayacaksın. Aksine eline koz vermiş olacaksın bence, işin yok mu bununla mı uğraştın diyebilir, aramızda ne vardı ki ne bekledin diyebilir, sen kendini çok kaptırmışsın bana diyebilir. Bu sefer iyice sinirlerin bozulacak. Yapabileceğin en iyi şey hiçbir açıklama yapmadan konuşmayı,görüşmeyi kesmek. Hiçbir açıklama yapmazdım ben olsam, kendi düşünsün ne oldu ne yaptım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?