• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseye güvenemeyecek miyim...

Sakin oyle bisey yapma urasmaya degmez ya lanet et birak gtsn boylelerine morel bile bozmaya degmez:kahve:

Valla gayet de armut düş ağzıma düş şeklinde oluyor. Ben sevgi görmek için neden çabalayayım öyle şey mi olur. Ayrıca aldatmanın hiçbir nedeni olamaz.

siz sevgi degil ilgi istiyorsunuz ozaman, evet armut piş agzıma düş diye birşey yok, sevgi saygı ilgi görmek kişiye baglı birşeydir, en basit hayvan ilişkisi bile böyledir sizin ''hoşt'' dediginiz köpek birdaha yanınıza gelmez ;)

çabayı yanlış anlamayın birilerine kendinizi kabullendirin demiyorum. ilgi ve sevgi istiyorsanız dogru insanı bulup sizinde onu en az onun sizi sevdigi ve ilgilendigi kadar sizde sevmelisiniz. bir nevi al gülüm ver gülüm.

aldatmanın hiçbir nedeni olmaz tabiki ama yanlış adam olur. dogru adam için zaman lazım.geçmişi tecrübe olarak alın ama geleceginize yansıtmayın, bundan sonraki ilişkinizde aldatılacam korkusu sizide bitirir ilişkinizide.

Tam tanımadan etmeden ilişki yaşamadan uzak mesafe ilişkisine başlanırsa böyle olur tabii tek o sitelere mi girdi bakalım nasıl güveniyorsun ki

Tam tanımadan etmeden ilişki yaşamadan uzak mesafe ilişkisine başlanırsa böyle olur tabii tek o sitelere mi girdi bakalım nasıl güveniyorsun ki

Ben yeterindice tanıdığımı düşündüm kaldığı kimse ilişkiye "önce 8 ay falan birbirimizi tanıyalım sonra ilişkiye başlarız" şeklinde başlamıyor. Yeri geliyor kaç yıllık evlilikler bitiyor bu olay yüzünden. Yeri geliyor insan 20 30 yıl evli kaldığı kocasını tanıyamıyor

Ben yeterindice tanıdığımı düşündüm kaldığı kimse ilişkiye "önce 8 ay falan birbirimizi tanıyalım sonra ilişkiye başlarız" şeklinde başlamıyor. Yeri geliyor kaç yıllık evlilikler bitiyor bu olay yüzünden. Yeri geliyor insan 20 30 yıl evli kaldığı kocasını tanıyamıyor
Biz size ne desek hep kendinizi savunacaksınız
Evlenince de o siteye bu siteye sanal seks için kaydolduğunu görüp ammaan kız 30 sene evli kadınlar tanıyamıyor ben 8 ayda güvendim 30 senelikler aldatılıyor ben 8 ayda aldatıldım boşver daha kolay atlatır kabahatini mazur görürüm dersiniz ;)

Yani illa o hesapla sohbet mi etmesi gerekiyor bunu bildiginizi gostermeniz icin. Oraya uye olmasi sizin icin iliskiyi tamamen kesmeye yetmiyor mu? Illa oyun yapacaksiniz yani. Acik acik soyleyn byle seylere gerek yok.

Biz size ne desek hep kendinizi savunacaksınız
Evlenince de o siteye bu siteye sanal seks için kaydolduğunu görüp ammaan kız 30 sene evli kadınlar tanıyamıyor ben 8 ayda güvendim 30 senelikler aldatılıyor ben 8 ayda aldatıldım boşver daha kolay atlatır kabahatini mazur görürüm dersiniz :KK66:

Saçmalama. Demek istediğim noktayı iyi anla. Bunun 8 ayla 20 ayla, iyice tanımakla alakası yok diyorum. Onca yıllık aşkla başlayan evlilikler bile bitiyor bu nedenden. İlla yorum yapacaksanız da azıcık anlayarak yorum yapın sırf eleştiri olsun diye değil

konu sahibi, seni destekliyorum ama planı uyguladıktan sonraki kısımda önemli nokta tamamen ilişkiyi kesmendir. yoksa b.ka sarar söyleyeyim.

eski erkek arkadaşımlarından birine aynısnın tıpkısını yapmışlığım var. kendimi sevgilisi olan biri gibi de tanıtmıştım. katmerli suçtu yani salaklığı.. süründürdüm pisliği ve inan bana değerdi. :KK59:
öyle dili yanmıştı ki benden sonra çıktığı kızla 6 ay içinde evlendi sanırım korkudan :KK71:

konu sahibi, seni destekliyorum ama planı uyguladıktan sonraki kısımda önemli nokta tamamen ilişkiyi kesmendir. yoksa b.ka sarar söyleyeyim.

eski erkek arkadaşımlarından birine aynısnın tıpkısını yapmışlığım var. kendimi sevgilisi olan biri gibi de tanıtmıştım. katmerli suçtu yani salaklığı.. süründürdüm pisliği ve inan bana değerdi. :KK59:
öyle dili yanmıştı ki benden sonra çıktığı kızla 6 ay içinde evlendi sanırım korkudan :KK71:

Sürünmez benimki. Adamın umrunda değil belli ki. Onca güzel laf,söz,ilgi,alaka hepsi yalanmış. Özledim demesi yalanmış. Beni parçalayan da bu. Ben salak gibi sevinirken onun umrunda bile değilmişim. Kim bilir kaç kıza aynı şeyi dedi.

Back
X