Kimseye güvenim kalmadı ilişkimi mahvediyorum ne yapmalıyım?

Beyaz_manolya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
11
-16
6
Eski eşim aşdattı. Şimdiki sevgilim de aldattı. Şimdi ona rahat vermiyorum. Hiçbir yere göndermiyorum. Kavga kıyamet kıskançlık krizleri tabak kırmaya kadar giden kıskançlıklar... ben napıcam. Kadınları tehdit olarak algılıyorum. Huzurum kalmadı. Her kadına sinir olarak bakıyorum kısa dekolte dikkat çekici giydiyse. Sanki herkes sevgilime sarkacak yada swvgilim herkese bakacak gibi geliyor. Akıl verin bana. Sevgilimden ayrılsam da ben kimseye güvenemem artık.

Sizi aldatan değer vermeyen sevgilinizi bırakın ondan size hayır gelmez.
Mutlaka tedavi olun insanlara özellikle kadınlara bakış açınız doğru değil.
Erkek aldatıyor karaktersizse kadınların suçu ne?

Sizi aldatan değer vermeyen sevgilinizi bırakın ondan size hayır gelmez.
Mutlaka tedavi olun insanlara özellikle kadınlara bakış açınız doğru değil.
Erkek aldatıyor karaktersizse kadınların suçu ne?
Ya kız benimle gördü sevgilim olduğunu bile bile atlamış adamın üstüne. bizi birlikte gördü..sevgilisi olan adama neden geliyolar?

Ay herkes bayılıyor sizin sevgilinize. Sizin sevgiliniz o kadınlara sarkıntılık etmiş demek ki o yüzden aldatılmışssın

Aha işte burada verdiğiniz tavsiyeleri uygulayın.

Eğer gerçekten sevseydi hiçbir şey için bu kadar endişelenmene gerek kalmazdı. Saygısızlığa, güvensizliğe uğradığında vazgeçmelisin. O kişiyi yanında tutmamalısın. Kendine saygın için bunu yapmalısın.

Kesinlikle psikolog şart diye düşünüyorum,aksi taktirde en başta kendinize zarar verirsiniz..

Çok güzel bir söz var onu paylaşmak istiyorum.

“Gitmeniz gerektiğinde gidin. tek başınıza ölmezsiniz. Sevgilisiz de ölmezsiniz. Kim aşktan ölmüş ki siz ölesiniz. Acıya da, ayrılığa da alışırsınız ama gururunuzu, onurunuzu kaybederseniz onun bedeli ağır olur.”

Bu paronoyakca davranisinizin sebebi maalesef karsiniza kiymet vermeyen sevgi nedir bilmeyen tiplerin cikmasindan kaynaklaniyor gerekli güveni alamadiginiz icin abarti davranislar sergiliyorsunuz normalmi davranisiniz degil ama sizi bu hale getiren de bu insanlarla birlikte olmaniz ve hala devam ediyor olmaniz yapmaniz gereken bu iliskiye nokta koyup size gercekten deger veren bir kisiyle birliktelik yasamaniz bu haraketlerinizi dogru kisiye yaparsaniz huzurunuz kalmaz sorun kadinlarda degil size bunu yapanda kendinizi kiymetsizlestirmeyin

Aha işte burada verdiğiniz tavsiyeleri uygulayın.
Siz benimle neden uğraşıyorsunuz? Benim ki ayrı bir konu olmuş yaşanmış bir şey. Güvensizlik. Ben önlem alın diyorum başınıza gelmesin diyw uyanık olun diyorum. Ben yaşayarak öğrendim siz yaşamadan öğrenin..

Ben konuyu kapatıyorum. Kapatılıyorsa. Gelip burda bana ahkam kesmeye kalkıyor başka sayfadan başka konudan. Ben hassas biri olarak buradaki sohbetlere kırılıyorum. Üzülüyorum. Yazmıycam artık üyelikten de çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…