Kimseye güvenim kalmadı ilişkimi mahvediyorum ne yapmalıyım?

Ben konuyu kapatıyorum. Kapatılıyorsa. Gelip burda bana ahkam kesmeye kalkıyor başka sayfadan başka konudan. Ben hassas biri olarak buradaki sohbetlere kırılıyorum. Üzülüyorum. Yazmıycam artık üyelikten de çıkıyorum.
Kadının düşmanı kadın bacımsu

Üye konuyu silmiş konusu şu :

Eski eşim aşdattı. Şimdiki sevgilim de aldattı. Şimdi ona rahat vermiyorum. Hiçbir yere göndermiyorum. Kavga kıyamet kıskançlık krizleri tabak kırmaya kadar giden kıskançlıklar... ben napıcam. Kadınları tehdit olarak algılıyorum. Huzurum kalmadı. Her kadına sinir olarak bakıyorum kısa dekolte dikkat çekici giydiyse. Sanki herkes sevgilime sarkacak yada swvgilim herkese bakacak gibi geliyor. Akıl verin bana. Sevgilimden ayrılsam da ben kimseye güvenemem artık.

Hanımefendi siz aldatan sevgilinizi affederek bir daha aldatılmayı kabullenmiş oluyorsunuz. Aldatma karakter ile alakalı bir mesele, karakterinde sadakat yoksa o şahıs aldatır. Ayrıca kadınları tehdit olarak görmüyorsunuz sevgilinizin sizi aldatacağını biliyorsunuz ve bunu kabullenmemek adına çabalıyorsunuz etrafta kadın olmazsa sizi aldatmazmıs gibi kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz , bilinç altınız da izin vermiyor. Değer mi bu kadar yorulmaya psikolojinizi mahvetmeye? Yol verin şu erkek kılıklıya bakın nasıl rahatlıyorsunuz.

Siz benimle neden uğraşıyorsunuz? Benim ki ayrı bir konu olmuş yaşanmış bir şey. Güvensizlik. Ben önlem alın diyorum başınıza gelmesin diyw uyanık olun diyorum. Ben yaşayarak öğrendim siz yaşamadan öğrenin..
Çok itici birisin. Ayrıca suç senin o uckuru dusuk sevgilin de. Tedavi şart

Eski eşim aşdattı. Şimdiki sevgilim de aldattı. Şimdi ona rahat vermiyorum. Hiçbir yere göndermiyorum. Kavga kıyamet kıskançlık krizleri tabak kırmaya kadar giden kıskançlıklar... ben napıcam. Kadınları tehdit olarak algılıyorum. Huzurum kalmadı. Her kadına sinir olarak bakıyorum kısa dekolte dikkat çekici giydiyse. Sanki herkes sevgilime sarkacak yada swvgilim herkese bakacak gibi geliyor. Akıl verin bana. Sevgilimden ayrılsam da ben kimseye güvenemem artık.
Yardım almalısınız kesinlikle. Kendinizi daima mutsuz hissedeceğiniz gibi hayatınıza girenleri de pişman edersiniz bu şekilde

Ya kız benimle gördü sevgilim olduğunu bile bile atlamış adamın üstüne. bizi birlikte gördü..sevgilisi olan adama neden geliyolar?
Sevgiliniz acaba o kıza ne dedi, bunu biliyor muyuz?

Sizin için atıp tutmuş olamaz mı? Mesela
- ben istemiyorum ama o peşimi bırakmıyor.
Ya da
- Yok ya ne sevgilisi o kendi kendine gelin güvey oluyor
Ya da
- aramızda duygusal bir şey yok, sadece sevişiyoruz

Daha bunun gibi bir ton laf saymıştır, adım gibi eminim.

Yoksa kimse milletin sevgilisine ölüp bitmiyor.

Bir ilişkide güven yoksa hiçbir şey yoktur. Kendinize bu eziyeti etmeyin. Ferhat Göçer’in çok güzel bir şarkısındaki söz aklıma geldi
Tutamam zaten dağ gibi dursam
Kendine bir tünel kazarsın
Aynı sevgilinizde öyle isterseniz zincire vurun yapacak adam yapar. Tekrar yapmaz diye garantiniz var mı ?
Her erkek aldatmaz siz çirkinsiniz ya da kötüsünüz diye aldatılmadınız sevdiğiniz kişiler adam değildi .bunun farkına varın ve kendinizi yıpratmayın. İnanın bir ömür böyle geçmez.hiçkimseye bir şey olmuyor sadece sen kendini tüketiyorsun . Yanında felansa şöyle bi dön bak ona ve içinden sor kendine “değer mi”

Bence kendinizle ilgili bir takım kararlar almaya ihtiyacınız var. Kapıya kilit de vursanız; takip cihazı da taksanız yapmak isteyen yapacak; gitmek isteyen gidecek. Siz ne istiyorsunuz? Gerçekten kendinize değer gördükleriniz böyle bir hayat mı?
Enerjinizi dengelemek için yoga ve meditasyona başlayabilirsiniz. Hem kendinizle baş başa kalır, kendi iç sesinizi dinlersiniz hem de enerjinizi dinginleştirirsiniz.
Ama bu tarz insanlardan uzak durun. Kendinize böyle bir zarar vermeyin.

Şu kadın kadının düşmanı klişesi bitemedi gitmedi arkadaş. Şu ana kadar kendini aldatan sevgilisi için hadi sevgilim yaptı, bir erkek başka bir erkeğe bunu nasıl yapar diye hayıflanan bir tane erkek varmı? Şu kadın kadının düşmanı lafı bence cinsiyetçilikten başka birşey değil.
Kadın kendisine bağlılık sözü olmasına rağmen boynuz takan adamın koynuna girmeye devam ettikçe diğer kadının adını ağzına almaya hakkı yok.

psikolog meditasyon olumlama.. Bu sekılde yıne aldatılabilme potansıyelınız yuksek..Sahsen benı biryere göndermeyen kıskanclık krizlerine girip tabak falan kıran biriyle olmak istemem.Siz biraz özdeğer özsefkat özsaygı calısın medıtasyon yapın gercekten. Aldatılmak sizi değersiz hissettirmiş. Siz değersiz olduğunuz için aldatılmadınız. Ama bu sekılde aldatılmaya maal veriyorsunuz

Back
X