- 10 Aralık 2014
- 60
- 52
- 38
- Konu Sahibi cikolatalipastacik
-
Yani kimse melek değil hatalarımız zorluklarımız düşünemediklerimiz olacaktır bunlara odaklanıp hayatı zorlaştırmanın bize bir faidesi olmayacaktırAyni durumdayiz bende bir konu acmistim yeni güvensizlikle ilgili .Bence hicte takma boyle mutlu olmaya bak.Alisiyorsun zamanla akisina birak.
Değil mi lafa gelince dağları deliyorlar en ufak bir engelde sizden kurtulmaya çalışıyorlar. Bir de kimseye anlatamayınca olayları kim haklı kim haksız hiç bilinmiyor. Herkes kendine göre haklı çıkıyor.büyümek deniyor buna zamanla gerçek dostların olur ,
neticede insan çıkar çatışması yaşadı mı değer yargıları iyi oturmadıysa kendini kaybedip çiğleşebiliyor ,kötü dediklerin bu gruban giriyor ,daha olmuşları zamanla bulacaksın
erkekler konusuna gelince bundan 3 yıl önce iş değiştirme gibi bir durumum olmuştu ,o zaman ki erkek arkadaşım "sen üzülme gerekirse geyik avlar yine sana bakarım demişti" hormonal böyle gereksiz aa yalanmış diyecebileceğin atakları olur onların ,lafa değil harekete bak
Tabiki öyle herkes farklidir dusnce olsun bakis açisi olsun ammaa guvenmek konusu ayri biz düsuncesi ayri diye guvenmiyor degiliz.Sadece iki yuzluluk arkadan konusma yalan v.b konularda guvensizlikten dolayi yanliziz.Yani kimse melek değil hatalarımız zorluklarımız düşünemediklerimiz olacaktır bunlara odaklanıp hayatı zorlaştırmanın bize bir faidesi olmayacaktır
İnsanlara bazen sadece çok iyi olduklarını düşündüğüm için sempati duyuyorum, böyle hayatıma kabul ediyorum ta ki aramızda bir anlaşmazlık çıkana kadar. İnsanlar bir süre sonra gerçek yüzünü gösteriyor ve böyle olunca insanların iyi olduğuna dair inancım azalıyor. En yakınım dediğin insan bile seni değil başkasını senden daha yakın olarak görünce insan gerçekten üzülüyor. Çevremde hiç insan kalmadı diyebilirim. Olanları da ben tüketiyorum. İnsanlarla konuşmadığım zamanlarda sürekli benim hakkımda bir şeyler düşündüklerini söylediklerini düşünüp sinirleniyorum. Erkeklerden nefret etme durumuna geldim. Önceden her arkadaşım erkekti yani ben arkadaşım olarak görüyordum onları ama onlar da karşı cins olduğumdan böyle iyi davranıyorlarmış. Yani bir kadının bir erkekle konuşması neden hemen "kesin benden hoşlanıyor" algısı yaratıyor ki. Ben kadınlarla anlaşamıyorum. İlla bir sıkıntı çıkıyor kıskançlık, çıkar vs. Ortamlara da giremiyorum orada istemediğimi düşünüyorum. Artık sevgili de istemiyorum hayatı zindan etmek gibi geliyor. Eski sevgilim bana kafayı yedirdi tam anlamıyla. Kısıtlamalar, kıskanmalar, kasiyer adamla bile konuşmamı istemeyecekti neredeyse. Bir ay sonra okul açılacak iki çift muhabbet edecek bir arkadaşım yok. Hiçbirinden hoşlanmıyorum, onlar da benden hoşlanmıyordur muhtemelen. Nasıl aşılır bu durum var mı bir öneriniz?
Benimde lisede en yakin arkadaslarim hep erkekti kizlarla paylasamadigim konulari erkeklerle paylasiyorfdim. Hoş kizlarla paylastiklarim ve verdikleri oneriler hep vur kir parcala iken erkeklerin yaklasimi daha bir ilimli ve mantikli geliyordu. Ve kizlar arkamdan konusurken erkeklerden boyle birsey asla gormemistim. O yuzden erkeklere daha cok guvendim...
Zaman zaman benimde en yakinimdakilerin benim hakkimda konustugu arkamdan iş yaptigi izlenimi oluşuyor boyle zamanlar da kafami baska konulara yoneltip o dusunceden uzaklasmaya calisiyorum. Cunku bu sonu olmayan bur kurgu. Ama sunu ogrendim her insanla her sır paylaşlmaz. Senin arkandan bir kere konuşan bir kere iş yapan tekrar yapacaktir algisi oluştu. Ve insanlara guvendigimi gosterip aslinda hic guvenmedim. Konusmalarima hep dikkat ettim bir soz agzimdan cikarken 3 kere dusundum. Şuan en yakin arkadasim sirrimi patlastigim kimse yok sadece 1 kisi var ona da kayitsiz guveniyorum. Insan kazik yiye yiye ogreniyor bende kaziklarin cogunu yiyip butun herkesi eledim hayatimda mecburen gorustuum insaanlarla da kesinlikle evliligim ve kendimle ilgili hicbir ozel konuyu konuşmayacagima sartlandirdim kendimi hersey boyle daha guzel tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?