Kimseye güvenim kalmadı

peki zor durumlardan nasıl çıkıyorsunuz? o sıralarda tek nasıl baş ediyorsunuz kimseye anlatmadan?

ben çok büyük sırlarımı paylaştım ve çok pişmanım. sanki ileride pişman olucakmışım gibi bi his var.

Insanlar asla sır tutamazlar bu kural 1 :)

En ufak kavganizda yuzunuze vuracaklardir bu 2...

Zor durumda kaldigim zaman asla bunu üzülerek anlatmam... ornek veriyorum zaman zaman esimle kavga edip onu eve almadigim olmuştur.. en sonkinde eve almadim oda ustune dusmedi ve isyerine gitti. O gece bana eltim geldi catkapi bizde kalacagini soyledi. Sonra x abi nerde diye sordu konuyu asla ve asla ona anlatamam cunku o zaten mutsuzlugumuzu bekliyor ve herkese anlatir. Bende gulerek kovdum ben onu evden bugun kendime bira cips keyfi yapacaktim film izleyip bekar takilacaktim ama sen geldin dedim. Ama nasil guluyorum hicbir sekilde anlamadi aramizin bozuk oldugunu..

Bir insana birsey anlatacaksan o kisinin bir baskasina da anlatacagini dusunerek anlat. Yani her zaman ustu kapali ama baskalarinin ogrenecegini de bil. Ben sorunlarimi ustu kapali anlatiyorum bu kadarini bilseler yeter diyorum. Boylece basim agrimiyor.

En ufagindan bizm cocugumuz olmuyor toplasan 3 kisiye soylemistim simdi 30 kisi biliyor. Ve inan bu nasil 30 ksiiye ulasti bilmiyorum.

O yzden agzindan cikan her lafa soze dikkat et. Zaman zmaan gorumceme anlatirim dertlerimi sonra pisman olurum hemde cok baskasina anlatiyomudur diye. Hayatinda 1 kisi olmali o kisiye kayitsiz sartsiz guvenebilesin herseyini ona anlatabilesin diye onun haricindekilere asla guvenme derdini anlatma.

Benim cok yakin 2 arkadasim var. Cok iyi anlasiriz ama bir sıkıntı var.. hep bi laf alma pesindeler. Cok guvenirdim sonra bir hatalari oldu ondan sonra asla bisey anlatmadim onlara. ( evime gelip esyalarimi karistirdilar. Ve esime yazdigim notu buldular ellerinden alip baska yere koymama ragmen benden gizli alip okuduklarini gordum. Bu beni deli etti...! ) ayrica notta da cok ozel seyler yaziyordu sitem flan etmistim esime...
Umarim yardimci olabilmişmdir. Şunu asla unutma bir baskasini sana anlatan , bir baskasina seni anlatir...!

Insanlar asla sır tutamazlar bu kural 1 :)

En ufak kavganizda yuzunuze vuracaklardir bu 2...

Zor durumda kaldigim zaman asla bunu üzülerek anlatmam... ornek veriyorum zaman zaman esimle kavga edip onu eve almadigim olmuştur.. en sonkinde eve almadim oda ustune dusmedi ve isyerine gitti. O gece bana eltim geldi catkapi bizde kalacagini soyledi. Sonra x abi nerde diye sordu konuyu asla ve asla ona anlatamam cunku o zaten mutsuzlugumuzu bekliyor ve herkese anlatir. Bende gulerek kovdum ben onu evden bugun kendime bira cips keyfi yapacaktim film izleyip bekar takilacaktim ama sen geldin dedim. Ama nasil guluyorum hicbir sekilde anlamadi aramizin bozuk oldugunu..

Bir insana birsey anlatacaksan o kisinin bir baskasina da anlatacagini dusunerek anlat. Yani her zaman ustu kapali ama baskalarinin ogrenecegini de bil. Ben sorunlarimi ustu kapali anlatiyorum bu kadarini bilseler yeter diyorum. Boylece basim agrimiyor.

En ufagindan bizm cocugumuz olmuyor toplasan 3 kisiye soylemistim simdi 30 kisi biliyor. Ve inan bu nasil 30 ksiiye ulasti bilmiyorum.

O yzden agzindan cikan her lafa soze dikkat et. Zaman zmaan gorumceme anlatirim dertlerimi sonra pisman olurum hemde cok baskasina anlatiyomudur diye. Hayatinda 1 kisi olmali o kisiye kayitsiz sartsiz guvenebilesin herseyini ona anlatabilesin diye onun haricindekilere asla guvenme derdini anlatma.

Benim cok yakin 2 arkadasim var. Cok iyi anlasiriz ama bir sıkıntı var.. hep bi laf alma pesindeler. Cok guvenirdim sonra bir hatalari oldu ondan sonra asla bisey anlatmadim onlara. ( evime gelip esyalarimi karistirdilar. Ve esime yazdigim notu buldular ellerinden alip baska yere koymama ragmen benden gizli alip okuduklarini gordum. Bu beni deli etti...! ) ayrica notta da cok ozel seyler yaziyordu sitem flan etmistim esime...
Umarim yardimci olabilmişmdir. Şunu asla unutma bir baskasini sana anlatan , bir baskasina seni anlatir...!

çok teşekkür ederim! bana çok büyük ders oldu bu. yalnızlığımdan işte saf saf anlatıyordum saf gibi.

başkalarının şeylerini bana anlatmalarından şüphelendim zaten.

şimdiye kadar büyük sırlar verdim pişmanım ama bir daha yapmıcam asla. henüz beni pişman etmediler ama edecekler biliyorum hazırlıklıyım.

Ünideykrn arkadaşlarıma çok değer verirdim. Gerçekten öyle böyle değil.
Sonra bir bir arkamdan konuşulanları duydum. Çevrilen küçük oyunları öyle bir soğudumki anlatamam.
Kimseyle görüşmedim.
İşe başladım yine aynı saf kafayla davrandım.
Farkeden bir şey olmadı. Senaryo aynıydı.
İyice soğudum artık.
Sevdiğim insanlar var yine ama hiç güvenemez oldum.
Bazen diyorum ki sorun bende mi?
Sonra konuşulanlar aklıma geliyor kaldıramıyorum. Siz insanlara iyi niyetle yaklaşırken, arkanızı döndüğünüzde gidip derdinizi dedikodu malzemesi yaptığını öğrenince epey üzülüyorsunuz. Mesafe koydum. Zorda kalmadıkça görüşmüyorum.
Tek tabanca da yaşanıyor.

Belkide ' arkadas' kavraminin citasini cok yuksek tuttgunuzdandir?
Arkdas sonucta " ana, baba, gardas" degildir illaki. En iyi arkadasim diyebilicegim kisiye bile sirlarimi dokmem, buyuk beklentilere girmem. Arkadas demek benim gozumde sadece belirli bi saatte beraber hos zaman gecirmek demek.

Bide yazmak istedim. Egerki bi sirdas arkadas ariyosan, ki bazen arar insan.
O zmn sana tavsiyem yabanci gibi olsun bu. Mesela benim burda kkdan cok cok guzel arkadasliklar edindigim oldu.
Whatsapptan daha bugun konstuk yine.
Tum sirlarmi dokerim ve basim hiiic agrimaz. Yasadim gordum. Bazen en yakin arkadasim dedigim dibindeki bile hata yapti. Varsayalimki niyeti kotu kkda arkadasimin, etrafimdaki kimi taniyor biliyorda dedi kodumu yapicak? Kimseyi. Hic kimseyi. Oh mis.

Back
X