• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseye ihtiyaç duymamak

İlişkinin ve evliliğin ilk zamanları aynı bende senin gibi düşünüyordum ve arkadaşlarımla görüşmeye görüşmeye arama mesafe girdi ve şu an okadar dost özlemi çekiyorum ki :110: kocanın yeri başka arkadaşın dostun yeri başka bence. özellikle hem cinsin dostluğu bambaşka.:KK14:

3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
İşin garip tarafı, içimde öyle bir istek de yok. Sanki eşimden başka hiç kimseye ihtiyacım yok gibi. O benim hem eşim hem dostum hem babam hem abim hem kardeşim...kısaca o benim herşeyim. İstediğim gibi karşısında şakalaşırım, gülerim, bağırırım, çılgınca şarkı söylerim, şekilden şekile girerim, içimi dökerim, boş muhabbet ederim dedikodu falan. Arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsa aynı şekilde eşimle geçiriyorum :KK53:

Bu durumdan o kadar mutluyum ve huzurluyum ki anlatamam. Gerçekten de bir arkadaşa dosta ihtiyaç duymuyorum, sadece eşim yanımda olsun o bana yeter. Sadece onu istiyorum.

Asosyal bir insan kesinlikle değilim. Bu yaşıma kadar gayet geniş bir arkadaş ortamına sahiptim ve hayatı dolu dolu yaşadım gezip tozup eğlenerek. :rapci: O günleri Almanya ile geride bıraktım tabi.

Bende bir anormallik mi var yoksa benim gibi düşünenler varmı aranızda? Yeni evli olduğum için mi böyle hissediyorum?
Cok güzelmiş haliniz. Çok beyendim. Masallah. Bence aranılan ve bulunamayan şeylerden birini bulmuşsun. Başkalarına ihtiyacın gerçekten de yok. Böyle devam etmeni tavsiye ederim.

Bende başlarda hep öyle düşünürdüm ama şimdilerde hiç arkadaş komşum yok ve insan bazen bi kahve içebileceği iki muhabbet edebileceği birini arıyo yani bence

Yeni evli olduğunuz o kadar belli ki ama ben sizde ki hatayı yapıp kocamı herşeyim yapmadım o benim sadece kocam,sevgilim,hayat arkadaşım
...

3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
İşin garip tarafı, içimde öyle bir istek de yok. Sanki eşimden başka hiç kimseye ihtiyacım yok gibi. O benim hem eşim hem dostum hem babam hem abim hem kardeşim...kısaca o benim herşeyim. İstediğim gibi karşısında şakalaşırım, gülerim, bağırırım, çılgınca şarkı söylerim, şekilden şekile girerim, içimi dökerim, boş muhabbet ederim dedikodu falan. Arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsa aynı şekilde eşimle geçiriyorum :KK53:

Bu durumdan o kadar mutluyum ve huzurluyum ki anlatamam. Gerçekten de bir arkadaşa dosta ihtiyaç duymuyorum, sadece eşim yanımda olsun o bana yeter. Sadece onu istiyorum.

Asosyal bir insan kesinlikle değilim. Bu yaşıma kadar gayet geniş bir arkadaş ortamına sahiptim ve hayatı dolu dolu yaşadım gezip tozup eğlenerek. :rapci: O günleri Almanya ile geride bıraktım tabi.

Bende bir anormallik mi var yoksa benim gibi düşünenler varmı aranızda? Yeni evli olduğum için mi böyle hissediyorum?
Ne güzel işte bak esinle ne kadar mutlusun. Aman maşallah. Daha çok yenisiniz zamanla ortam da edinirsin :)

Allah muhabbetinizi bozmasin ... ama evlat disinda kimseye bu kadar anlam yuklenmemeli bence tabiki onunlada muhabbetiniz araniz hep iyi olmali bunu taktir ettim ama hayatin binbir turlu hali var ... unlu bir dusunur " hayal kirikligi yasamamak icin tum elmalarinizi tek bir sepete koymayin" demis ..
umarim anlatabilmisimdir .

bence normal değilsin . ama bir çok kadın senin gibi . en basiti sevgili bulan kızlar hemen arkadaşlarını satıyor . görüşmek istemiyor bahane yaratıyor yok zamanım yok yok bilmem ne . oysaki herşeye zaman bulunur . bence kadınların yaptığı en büyük hata bu erkeğini merkeze koymak . ve her zaman burda yanıllıyorlar üzülüyorlar sonra . ben ne fedakarlıklar yaptım bütün sosyal çevremi işimi vs vezgeçtim o ne yaptı bana diye ağlanıyorlar ...
bir insanın eşi olsa bile arkadaşlarıda olmalı ailesiylede vakit geçirmeli kendini geliştirmeli spor yapmalı vsvs ....
öyle evlendim o benim herşeyim diyenlerin sonu hep hüsran oluyor .. ..yalnız değilsin yüzde doksan kadın böyle yapıor zaten ...

Bu kimseye ihtiyaç duymamak değil, bütün sosyal ihtiyaçlarınızı bir kişiden karşılamak.
Bir gün o kişi olmazsa, hastalanırsa, canı istemezse, tavrı değişirse depresyondan depresyona girersiniz.
Minimum da olsa insan ilişkileri iyidir. Kocadan annelik, arkadaştan ablalık, babadan arkadaşlık beklenmemeli. Herkesin hayattaki yeri ve görevi farklı olmalı ki sorunlarda kocaman bir boşluk oluşmasın ve kolay toparlanalım.

Neden bunu bir hata olarak görüyorsunuz? Nasıl sonu hüsranla "bitecek" diyerek bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Belki ben eşimle bu şekilde ömrümün sonuna kadar mutlu olacağım?!?!
Yani neden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

Korkmayın normal ve güzel bi durum bu. Pişman olursun diyenlerin cevabına istinaden ben burda canlı bir örnek olayım. 7 yıllık evliyim ve tek yakın dostum herşeyi paylaştığım eşim ve bu durum tanışma doneminide sayarsak 12 yildır böyle.
Çok sevdiğim bir iki dostum var ama hep şehir disinda.
Kısacası az insan çok huzur lafı cooooook doğru

Neden bunu bir hata olarak görüyorsunuz? Nasıl sonu hüsranla "bitecek" diyerek bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Belki ben eşimle bu şekilde ömrümün sonuna kadar mutlu olacağım?!?!
Yani neden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Bu banaydı galiba..
Yasadıklarım ve gözlemlerim bu yönde ..
Bitecek demedim biterse sudan çıkmış balık olma bir çevren olsun dostluklar kur aile bağlarını koparma sosyalleş dedim kötü birsey mi bu ???
Biraz buldumcuk olmuşun o kadar laftan bir onu anladın..neyse ne yaparsan yap ...sıkarsın adamı bir gün

Yok ben sen gibi olsam iyice deliririm heralde. Açıkçası arada başka insanları görmek iyi geliyor

Aa bu arada eşinde asosyal bir tipse sıkıntı olmaz ..

Korkmayın normal ve güzel bi durum bu. Pişman olursun diyenlerin cevabına istinaden ben burda canlı bir örnek olayım. 7 yıllık evliyim ve tek yakın dostum herşeyi paylaştığım eşim ve bu durum tanışma doneminide sayarsak 12 yildır böyle.
Çok sevdiğim bir iki dostum var ama hep şehir disinda.
Kısacası az insan çok huzur lafı cooooook doğru

Demek bu durumda bir anormallik yok. Yalnız değilim bu konuda :KK48:
Tabiki buradaki herkesin fikri ayrı, düşüncesi ayrı, hepsine teker teker saygı duyuyorum.
YALNIZ ANLAMADIĞIM KONU ŞU, NEDEN ISRARLA "ÜZÜLECEKSİN, SONU HÜSRANLA BİTECEK" DİYEREK BUKADAR EMİN KONUŞUYORLAR? Ben şimdi kocamı herşeyden çok seviyorum diye aldatılacak mıyım? terk mi edileceğim? Az mı sevileceğim?
Cidden merak ediyorum? Kaç kere şahit oldunuz bu sonuca? KK'da okuduklarınızla veya çevrenizdeki 2-3 örnekle yola çıkarak mı böyle bir istatistik düzenlediniz?

Demek bu durumda bir anormallik yok. Yalnız değilim bu konuda :KK48:
Tabiki buradaki herkesin fikri ayrı, düşüncesi ayrı, hepsine teker teker saygı duyuyorum.
YALNIZ ANLAMADIĞIM KONU ŞU, NEDEN ISRARLA "ÜZÜLECEKSİN, SONU HÜSRANLA BİTECEK" DİYEREK BUKADAR EMİN KONUŞUYORLAR? Ben şimdi kocamı herşeyden çok seviyorum diye aldatılacak mıyım? terk mi edileceğim? Az mı sevileceğim?
Cidden merak ediyorum? Kaç kere şahit oldunuz bu sonuca? KK'da okuduklarınızla veya çevrenizdeki 2-3 örnekle yola çıkarak mı böyle bir istatistik düzenlediniz?
Üff ne biliyorsan onu yap ben samimiyetle konuşmuştum hala nerden biliyorsun bizim hayatımızda sadece kk dan oluşuyor ya burda okuduk evet ..

Aa bu arada eşinde asosyal bir tipse sıkıntı olmaz ..

Direk asosyal damgasını yedim, geç bile kaldınız sankim daha erken bekliyordum bu yorumu:KK48:
Eşim çok şükür asosyal değil, bende değilim önceki yorumlarımın birinde bahsettim bu konudan. Sabahtan akşama kadar çalışıyoruz, hafta sonu dinleniyoruz, geziyoruz, eltilerimle görüşüyorum, eşimin arkadaş çevresiyle ve eşleriyle sırayla tanışma aşamasındayım. Yani anlayacağınız tamamen yapayalnız değiliz bu hayatta:KK53: İllaki görüştüğüm insanlar olacak, evime gelip gidecekler, biz onlara gideceğiz (eşimin arkadaşları ve hanımları). Ama okadar yani illa best friends forever olmaya gerek yok.

Back
X