- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
- Konu Sahibi CitirTurtam
boyle mutluysaniz sorun yok ama bir iki arkadasla gorusup gidip gelmekde hic fena olmaz hani .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok güzelmiş haliniz. Çok beyendim. Masallah. Bence aranılan ve bulunamayan şeylerden birini bulmuşsun. Başkalarına ihtiyacın gerçekten de yok. Böyle devam etmeni tavsiye ederim.3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
İşin garip tarafı, içimde öyle bir istek de yok. Sanki eşimden başka hiç kimseye ihtiyacım yok gibi. O benim hem eşim hem dostum hem babam hem abim hem kardeşim...kısaca o benim herşeyim. İstediğim gibi karşısında şakalaşırım, gülerim, bağırırım, çılgınca şarkı söylerim, şekilden şekile girerim, içimi dökerim, boş muhabbet ederim dedikodu falan. Arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsa aynı şekilde eşimle geçiriyorum
Bu durumdan o kadar mutluyum ve huzurluyum ki anlatamam. Gerçekten de bir arkadaşa dosta ihtiyaç duymuyorum, sadece eşim yanımda olsun o bana yeter. Sadece onu istiyorum.
Asosyal bir insan kesinlikle değilim. Bu yaşıma kadar gayet geniş bir arkadaş ortamına sahiptim ve hayatı dolu dolu yaşadım gezip tozup eğlenerek.O günleri Almanya ile geride bıraktım tabi.
Bende bir anormallik mi var yoksa benim gibi düşünenler varmı aranızda? Yeni evli olduğum için mi böyle hissediyorum?
Ne güzel işte bak esinle ne kadar mutlusun. Aman maşallah. Daha çok yenisiniz zamanla ortam da edinirsin :)3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
İşin garip tarafı, içimde öyle bir istek de yok. Sanki eşimden başka hiç kimseye ihtiyacım yok gibi. O benim hem eşim hem dostum hem babam hem abim hem kardeşim...kısaca o benim herşeyim. İstediğim gibi karşısında şakalaşırım, gülerim, bağırırım, çılgınca şarkı söylerim, şekilden şekile girerim, içimi dökerim, boş muhabbet ederim dedikodu falan. Arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsa aynı şekilde eşimle geçiriyorum
Bu durumdan o kadar mutluyum ve huzurluyum ki anlatamam. Gerçekten de bir arkadaşa dosta ihtiyaç duymuyorum, sadece eşim yanımda olsun o bana yeter. Sadece onu istiyorum.
Asosyal bir insan kesinlikle değilim. Bu yaşıma kadar gayet geniş bir arkadaş ortamına sahiptim ve hayatı dolu dolu yaşadım gezip tozup eğlenerek.O günleri Almanya ile geride bıraktım tabi.
Bende bir anormallik mi var yoksa benim gibi düşünenler varmı aranızda? Yeni evli olduğum için mi böyle hissediyorum?
evet biraz öylesen yenisin galibaa :)
Bu banaydı galiba..Neden bunu bir hata olarak görüyorsunuz? Nasıl sonu hüsranla "bitecek" diyerek bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Belki ben eşimle bu şekilde ömrümün sonuna kadar mutlu olacağım?!?!
Yani neden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Korkmayın normal ve güzel bi durum bu. Pişman olursun diyenlerin cevabına istinaden ben burda canlı bir örnek olayım. 7 yıllık evliyim ve tek yakın dostum herşeyi paylaştığım eşim ve bu durum tanışma doneminide sayarsak 12 yildır böyle.
Çok sevdiğim bir iki dostum var ama hep şehir disinda.
Kısacası az insan çok huzur lafı cooooook doğru
Üff ne biliyorsan onu yap ben samimiyetle konuşmuştum hala nerden biliyorsun bizim hayatımızda sadece kk dan oluşuyor ya burda okuduk evet ..Demek bu durumda bir anormallik yok. Yalnız değilim bu konuda
Tabiki buradaki herkesin fikri ayrı, düşüncesi ayrı, hepsine teker teker saygı duyuyorum.
YALNIZ ANLAMADIĞIM KONU ŞU, NEDEN ISRARLA "ÜZÜLECEKSİN, SONU HÜSRANLA BİTECEK" DİYEREK BUKADAR EMİN KONUŞUYORLAR? Ben şimdi kocamı herşeyden çok seviyorum diye aldatılacak mıyım? terk mi edileceğim? Az mı sevileceğim?
Cidden merak ediyorum? Kaç kere şahit oldunuz bu sonuca? KK'da okuduklarınızla veya çevrenizdeki 2-3 örnekle yola çıkarak mı böyle bir istatistik düzenlediniz?
Aa bu arada eşinde asosyal bir tipse sıkıntı olmaz ..