kimseye söyleyemediklerimiz

avil

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
153
0
296
İstanbul
arkadaşlar,
herkese merhabalar gelin kimseye söyleyemediklerimizi burada paylaşalım. en azından bir nebzede olsa rahatlıyalım. bazen herkesin yüzüne herşeyi haykırmak istiyorum ama malesef olmuyor işte!

ben başlıyorum mesela ben bugün çok ilginç birşey duydum kendi adıma hissediyordum ama bana yakın birinin içten içe beni kıskandığını ki onu ben söylemedim asla şu beni kıskanıyor diye emin konuşamam sürekli benim negatif yönlerimi yakalamaya çalışan biri varmış içten içe kendince benimle tatlı sert rekabete girmiş kendileri. bunları yine ben söylemiyorum arkadaşım söyledi ama a nasıl olur diyemedim çünkü bende o kişinin bana karşı negatif şeyler hissettiğini tahmin ediyordum. başka bir arkadaşım da benim ailemle ilgili ona sorular sorduğunu söyledi, eşimle ilgili. ve eşimde o kızın bana bakışlarını hiç beğenmedim dedi karşılaştığımızda 3-4 kişi benimle aynı düşünceyi paylaştı ve dahası kıskanç biri olduğunu da bir kaç kişiden duymuştum.

Kimseye söyleyemediğim hiç bir şey yok herkese her şeyi söylüyorum ohh mis.
Siz de deneyin arkadaşlar,huzurlu uykunun tek formülü bu :)

üzüldüm aslında duyduklarıma onun sevebilirdim çünkü anlaşabileceğimi düşündüğüm sayılı kişilerden biriydi kendileri...

Kimseye söyleyemediğim hiç bir şey yok herkese her şeyi söylüyorum ohh mis.
Siz de deneyin arkadaşlar,huzurlu uykunun tek formülü bu :)

yapabiliyorsan ne mutlu sana kaç kişi yapabilir ki benim anlattıklarım gidip yüzüne söylenir mi hergün en az 5-10 kişiyle dalaşırım bu da psikolojime pek iyi gelmez sanırım tabii ki bir noktadan onra ben de söylüyorum bazı düşüncelerimi öyleyken bile tepki alıyorum bir de herşeyi söylesem kimbilir ne olur saç baş girişiriz heralde ne özel hayatımda ne iş ortamında huzurum kalmaz.

Kızlar kesinlikle hiçbir şeyi içinizde tutmayın.Sizde durup sizi rahatsız edeceğine karşınızdakine söyleyin o düşünsün gerçekten bu dünyaya sadece mutlu olmaya geldik ölümden başka her şey yalan o yüzden kafanıza birşey takmayın anı yaşayın içinizden geleni herkesin yüzüne söyleyin dobra dobra:) Ne olacaksa olsun zaten..

Son düzenleme:
başkalarının sürekli bana kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışmalarından nefret ediyorum. herkes kendine baksın o benim yaptıklarımı onaylamıyorsa bende onun yaptıklarını uygun bulmuyor olabilirim. ama kimsenin yaşadıkları hiç kimseyi ilgilendirmez.

Sen de haklısın tatlım ama hayat bana şunu öğretti ki,karşındaki insan seni kırmayı göze aldıysa sende kıracaksın.senin hakkında ne düşünürlerse düşünsünler.
sırf bana iyi desinler diye,her lafı yiyip,kendimi hasta edemem.Ben lafımı söyleyeyim onlar hasta olsun.
Tabi senin de dediğin gibi şartlar ortam müsait olmayabilir ama,genel anlamda bana söylenen ve yapılan hiç bir şeyin altında kalmam.
Eline fırsat geçtiği an,söylemen gereken her şeyi söyle derim ben.tabi doğru zaman ve mekan önemli.

evet ben sanırım ona aşığımm ve bunu kimse bilmiyor.. ona söyleyemem ondan gelirse gelir.. gelmezseeede by derim ...............

bazen de size birilerinin söylediği şeyi gidip söyleyemezsiniz ki aslında belki o kişi de yalan söylüyor olabilir ama birkaç kişiden aynı yorum gelip siz debirşeyler hissediyorsunuz mecburen inanıyorsnuz.ve o kişi arada kalmasın diye söyleyemiyorsnz.

bazen benim yanımda kişilerle ilgili birşeyler söyleniyor bir derece o kişiyi savunuyorum ama gidip kişinin kendisine de söyleyemiyorum çünkü gidip sormak isteyebilir fevri davranabilir. laf taşımakta istemem kişilerin arasında doğru değil insanları kavga ettirmek. bir defa istemedn bir cümleyi aktardım düşünemeden söyledm am o kişide bu söylediğime çok bozuldu ve o iki kişi kavga etti çok üzüldüm. bu tür olaylara neden olmak istemem.

Evlenmeden önceki mutlu hayatımı,ailemi,kardeşlerimi,eski hayatımı çok özledim.Kimselere söyleyemedim söylüyorum işteeee çocukluğumu,masumiyetimi özledim.

Yaptiklarimdan coooook pismanim Baba Keske seni dinleseydim.......... Bu halede gelmezdim... Simdi herkesin içinde rezil oldum. Sen hakliydin baba

bazen diyorumki cogu seyi kendi icimizde tutmamız daha iyi cunku sonradan bunun zararını yasıyorsunuz insanlara birseyler anlatıyorsunuz daha sonra yuzune vuruyorlar su aralar ben bu durumu yasıyorum ve bircok seyi saklamak zorunda kalıyorum soylersem insanlar tepki gosterecek insanların ne diyecegini dusunerek yasamak istemiyorsanız herseyinizi anlatmayın

benim hayatıma burnunu sokmaya çalışan kişilik benim hayatımdan sanane yaşadıklarımdan yaşayamadıklarımdan sana ne yeter artık keşke seni bi daha görmek zorunda kalmasam

Biri beş,diğeri on yıllık iki dostlugum bu yıl sona erdi malesef..onlarla arkadaşlığımı bitirmek istmezdim ama bitti işte..onları özlüyorum ama geri dönülmeyecek yoldayız artık ((

herkese günaydın

başkalarını ayıplayıp sonra aynı şeyi o anda yapıyor olan veya sonradan kendisi yapan insanlara gıcık oluyorummmm.

başkalarının elindekileri kıskanıp bir sürü şeyle suçlayıp kendileri aynı durumda olsa neler neler yapacak, alasını yapacak çok insan tanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…