Kizlar bir arkadasimin icinden cikamadigi bir durum icin yaziyorum.
Iki kisiye nikah sahidim olacaksin demis. Normalde totalde 4 sahide ksdar izin veriliyordu fakat pandemi dolayisi ile 2 kisiye izin veriliyormus sadece.
Bu durumda arkadasim sadece 1 kisi secebilecek ve durumu diger arkadasina nasil aciklayacagini bilmiyor.
Sizden belki bir fikir cikar diye danismak istedik kinse kirilsun uzulsun istemiyor cunku. Cikamadik biz isin icinden
Icinden kim geciyorsa onu sececek. Ben zamaninda en yakin arkadasim yerine ablami sectim. Karsi taraf kirilmismidir? Muhtemelen ama su anda hayatimda ablam var ama diger kisi yok
Bu şahitlik meselesi pekte mühim değil en yakın arkadaşımı şahit yaptım şu an kendisiyle görüşmüyorum Birini seçsin diğerine de makul bi şekilde açıklasın, kırılırsa kendi bilir. İnsanlar böyle şeylere kırılmasınlar bence çok saçma..
Nikah şahidi yapacak kadar yakınsa içlerinden birinde karar versin diğerine de durumu güzelce izah etsin, zaten anlayışla karşılayacaktır. Karşılamazsa da düşündüğü kadar yakın arkadaşı olmadığını anlamış olur. Nikah sürecinde yeterince stres yaşanıyor, bir de pandemi sürecinde herkes daha anlayışlı olmalı.
Iki kisiye nikah sahidim olacaksin demis. Normalde totalde 4 sahide ksdar izin veriliyordu fakat pandemi dolayisi ile 2 kisiye izin veriliyormus sadece.
Bu durumda arkadasim sadece 1 kisi secebilecek ve durumu diger arkadasina nasil aciklayacagini bilmiyor.
Sizden belki bir fikir cikar diye danismak istedik kinse kirilsun uzulsun istemiyor cunku. Cikamadik biz isin icinden
Allah askina milletin 15 tane sahidi oluyor siyasiler ünlüler onlara pandemi yokmu hic bisi olmaz iki kisiyi gayette sahit yazdirabilir pandemiyi bize yasatiyolar sadece herkes işine geleni yapiyor
Bunu anlayışla karşılayacak olgunluktalar mi? Evet ise birini seçin, diğerine durumu açıklayın. Hayır ise ailede, akrabalarda iyi huylu, yaşlı birini nikah şahidi yapın. Birinden birini seçerek boş yere sinir stres olmayın