Kimseyi sevememek

ben suan karsıma çıkan ılk kısıyle evlıyım..
20 yasındaydım onu tanıdığımda..oda 18:)

ozaman karsıma çıkan ılk kışıydı ama ben bılemezdım bıgun evlenecegımızı..
onun ardından bırsuru erkek arkadaşım oldu..

ama en son yıne ılk askıma kavuştum:)

Ayy ne güzell :))) Çok güzelmiş ya Allah bozmasın mutlulugunuzu :16: :nazar:

Yeni diyet arkadasim :)) seninle ne cok ortak yanimiz varmis meger... 2 sene once birine asiktim 3 sene asik kalmistim. Teklif geldi bendeki ask gitti simdi ne ona aaik kalabildim nede bir baskasina asik olabildim. Asik olmak istiyorum ama tık yok kimse ilgimi cekmiyor. Sanki ask diyetine girdim.ask diyetindeki gibi normal diyettede basarili olabilsrm keske :D

Henüz 17 yaşındayım belkide hayatımın en güzel yaşı arkadaşlarımı çok seviyorum geçen yıl kardeşim dediğim insan vefat etti şuan alıştım ama ben kaybede kaybede artık hissizleştim sanırım.Çok yakışıklı bir erkek geçiyor yanımdan begeniyorum bakıyorum hoşlanmak istiyorum ondan ama olmuyor zorluyor kendimi fotoğraflarına bakıyorum gözüm sürekli onda ama bir türlü hissedemiyorum sonra erken deyip geçiyorum.Bir yandanda korkuyorum ya hiç aşık olmazsam diye :( Neden böyleyim ben :5:

Bende boyleyim ve bende kimseyle beraber olamamaktan korkuyorum 😸
Ama benim farkim ben birinden acayip hoslaniyorum ama yuz veridimi puuff hersey bitiyo bide arti igreniyorum o kisiden gordukce migdem bulaniyo oyle sacma seyler oluyo bu gidisle evde kalicam sanirim
Ben 18 yasindayim arkadaslarimin simdiye kadar 9-10 sevgilisi olurken benim hic olmadi
Ama bende kendimi soyle teselli ediyorum benim hayat arkadasim eninde sonunda cikicak karsima oyle biri olucakki tam istedigim hayal ettigim gibi olucak, ondan zamanla tiksinmycem ve bütün beklediklerime degecek iyiki kimseyle beraber olmamisim kendimi butun guzel duygularimi ona saklamisim diyicem :)
Demem o ki sende kendini boyle telkin et ve sakin acele etme o zaten dogru zamanda seni bulur :))

Henüz 17 yaşındayım belkide hayatımın en güzel yaşı arkadaşlarımı çok seviyorum geçen yıl kardeşim dediğim insan vefat etti şuan alıştım ama ben kaybede kaybede artık hissizleştim sanırım.Çok yakışıklı bir erkek geçiyor yanımdan begeniyorum bakıyorum hoşlanmak istiyorum ondan ama olmuyor zorluyor kendimi fotoğraflarına bakıyorum gözüm sürekli onda ama bir türlü hissedemiyorum sonra erken deyip geçiyorum.Bir yandanda korkuyorum ya hiç aşık olmazsam diye :( Neden böyleyim ben :5:

Bende boyleyim ve bende kimseyle beraber olamamaktan korkuyorum 😸
Ama benim farkim ben birinden acayip hoslaniyorum ama yuz veridimi puuff hersey bitiyo bide arti igreniyorum o kisiden gordukce migdem bulaniyo oyle sacma seyler oluyo bu gidisle evde kalicam sanirim
Ben 18 yasindayim arkadaslarimin simdiye kadar 9-10 sevgilisi olurken benim hic olmadi
Ama bende kendimi soyle teselli ediyorum benim hayat arkadasim eninde sonunda cikicak karsima oyle biri olucakki tam istedigim hayal ettigim gibi olucak, ondan zamanla tiksinmycem ve bütün beklediklerime degecek iyiki kimseyle beraber olmamisim kendimi butun guzel duygularimi ona saklamisim diyicem :)
Demem o ki sende kendini boyle telkin et ve sakin acele etme o zaten dogru zamanda seni bulur :))

Bende boyleyim ve bende kimseyle beraber olamamaktan korkuyorum ��

Aynen öyle sanki hiç aşık olamayacakmış hissi..Bende son zamanlarda oluyor mesela internet üzerinden sürekli bakıyorum yada gerçek hayatta sonra benimde midem bulanıyor..
Benim arkadaşlarımda öyle bende kimseyle çıkmadım tabi hoşlandım falan ama hiç o saf duyguları hissedemedim kimsede duyduklarımdan dolayı erkeklerden igreniyorum hep bi yatma amaçları var..Arkadaşlarıma imreniyorum artık herkes sevgilisiyle mesajlaşıyor hediyeler hazırlıyor ben hep tekim yanlarında
İnşallah benimde öyle olur çok hayal kuruyorum şöyle olacak böyle olacak diye insallahta olur :))

Son düzenleme:
Back
X