Kimseyle çıkmayan kız çirkin midir?

Degildir. Kismet olmamasi, negatif enerji, etrafta adam olmamasi vs. vs. sebepler olabilir.

Bildigim , tanidigim ornekler var. Birisi bir arkadasim, elektronik muhendisi, gercekten cok guzel bir kadin, 26 yasinda ama kimseyle cikmamis su gune kadar. Ustelik pozitiflik dolu ve cok sevimli, hossohbet birisi. Birini seviyordu, olmadi ne yazik ki.Nasip olmayinca olmuyor ne yaparsin iste.

Son düzenleme:
Ben daha 14 yaşındayım ama hiç bi erkek benden hoşlanmadı şimdiye kadar.
dış görüntümü geçin herhangi bir şeyim bile beğeni almadı
herkes bana çok çirkinsin diyo üzülüyorum yaa

olur mu öyle saçma şey.

bunun aksine şöyle bir düşünce de vardır.

güzel kızlar yalnız kalırlar çünkü erkekler onlara yaklaşmaya çekinir diye.

aslında ikisi de doğru değil doğru zamanda doğru yerde doğru kişiyle karşılıklı bir şey hissetmek ve duyguların açıklanması cidden zor.

bu yüzden bu işler kısmettir.

ha kimi sırf erkek arkadaşım olsun diye önüne gelenle takılır bu bana göre değil bence bir ilişki yaşanması için aşk ve uyum olmalı.

inanamıyorum 14 yaşındasın ve kimseyle çıkmadım diye mi üzülüyorsun bence sevinmelisin bile o yaşta sen sadece derslerine odaklan.

ileride göreceksin güzelleşeceksin yıllar geçtikçe giyinmeyi öğreniceksin kendini tanıyıcaksın bakımlı olacaksın.

önce sen başarılı olmak için çalış güzellik zaten gelir bir zamanlar da böyle dert ediyordum diye düşünür gülersin.

Kimseyle cikmamis insanlar cirkindir diye bir sey yok. Brnce erkekler bazi kadinlari kaldiramiyorlar. Nedeni cok guzel, cok zeki, basina buyruk vs olmasi olabilir

iyi liselerden birini kazandım zaten.
ama lisede değişmek istiyorum o kadar özgüvensiz ve içi geçmişim ki.

Tovbeeeeeeeeeeeeeeeeee ben de ne sandim

14 yasindaysan bugune kadar 20 erkegin hoslanmasi zaten garip olurdu..yani kundakta flort etmeye baslamadigini varsayarsak

O yaslardayken genelde sinav derdi yuzunden herkesin tipi kayik oluyor.....yani senin beni begenmiyorlar diye ahlandigin ergen erkeklerin hepsi sivilceli ve kocakafali. Hele o yeni kalinlasan gicirtili sesleri beni benden aliyor

Bu sacma sapan ise kafayi takacagina , egitimine dikkat et. Dunya guzeli olsan da issiz gucsuz kalirsan ilerde senin icin iyi olmaz. Issizlik dizboyu,ekmek aslanin agzinda, bu mesele yerine memleketimizin haline aci.

Son düzenleme:
iyi liselerden birini kazandım zaten.
ama lisede değişmek istiyorum o kadar özgüvensiz ve içi geçmişim ki.

İyi ya işte dil öğren,spor yap,derslerine odaklan,girebilceğin kadar sosyal aktiviteye ve ortama gir.

Çocukken pembe bi ayım vardı benim boyum kadar,16 yaşındayken gene tutturdum aynısını bulup alıcam diye.
Annem de ayının biri seni sen istesen de istemesen de buluyo diyip şakaya vurdu işi.
Biraz daha büyüyünce anladım ne demek istediğini.

MissCherry 14 yaş aynen dediğin gibi.Koca kafalı ve sivilceli bi çocukla çıkmıştım,bikaç gün
Aklıma geldikçe hala gülüyorum

hele bi ünv başla, o zaman kendinde ki değişime sen bile şaşıracaksın... bazı insanlar büyüdükçe olgunlaşır, güzelleşir.. sende onlardansın demek ki... bazen de tam tersi oluo.. küçükken çok tatlıymışım ben.. 7,8 yaşlarında komşular anneme kızını büyüyünce oğluma alcam falan derlermiş.. eee noldu.. ben büyüdükçe komşulardan ses seda çıkmamaya başladı amaaan çokta tınn.. ben seçilmem seçerim,hıh

Kimseyle çıkmayan kız, zekidir. ve erkekler zeki kızlardan hiç hoşlanmazlar.

yanlış anlaşılmasın, sevgilisi olan kızlar salaktır gibi bişey çıkmasın burdan. erkeklerin dar görüşüne laf sokuşturmak istedim

Son düzenleme:
cancağazım sana çirkin diyebilecek kadar kötü kalpli arkadaşlarının farkına varmalısın

insan insana çirkin der mi ya?

bence o arkadaşlarından sıyrıl ve gerçekten iyi insanlarla arkadaşlık kur yoksa bu arkadaşlar senı tam da buluğ çağdasın depresyona sürükler.

olur mu öyle şey . ne güzel tertemizsin işte buna sevinceğin yerde üzülme bence ..Birileriyle çıkıp başına neler gelen insanlar var kaderindeki elbet gelir seni bulur sen arayışta olma böyle şeylere takılma ki üzülmeyesin.
Rabbim seni kendi nurundan yaratmış nasıl çirkin olabilirsin ki eminim çokta güzelsindir.
Hem güzellik görecelidir .Misal ben gülü severim sen papatyayı ..Gül bana güzel gelirken sen papatyayı güzel görürsün ..Bak göreceli güzellik anladın mı .

Ve kendini böyle kuruntulara sokma çevren seni soksa bile aklına çok şükür allahım sen bana temiz kalmayı nasip et ve dua et hayırlısını iste hemi güzelim.
Herşey aşk sevgi değil inan bana aşk ve sevgi bitiyor günü gelince acılarla başbaşa kaldığında o zaman daha kötü oluyorsun.
Ve her insan iyi değil .
Dilerim senin karşına güzel insanlar çıkarır yeri ve zamanında.

Kal sağlıcakla .

Daha 14 yaşındasın ne bu acele? Bende 14 yaşındayken kimse beğenmezdi sadece 4 sene geçti ama o beğenmeyenlerden birinden teklif bile aldım

Yani seni beğenmemelerini takma ilerde düşünceleri değişecektir. Orta okulda saç baş yapmıyorsan, makyajsız gidiyorsan genelde beğenmezler zaten kendimden biliyorum

Artık bu beğenilmeme kaygısı ilkokul çocuklarına kadar düştü bakalım daha ne kadar düşecek. 10 yaşındaki kuzenim bile saç yapıyor artık

net hesaplama diye bişey var,ünlemi de gereken durumlarda kullanmalısın.

teşekkür ederim.depresyondayım zaten.ama bu yaz değişeceğim..

erkek milleti için kendinizi heba ettiğiniz yeter
değmez yiyin için gezin eğlenin
erkek milleti çok da matah bişey değil
yani bir erkekle çıkmak hayatın olmazsa olmazı değil
gerçekten değmez

canim yasin daha cok ufak, bu yasta böyle seyleri kafana takma :) derslerini calis gelecegini düsün sen. ben biriyle ilk ciktigimda 18 yasindaydim ve pisman oldum. zamani geldiginde kaderindeki insan cikar karsina, üzme kendini bos seylere

erkek milleti için kendinizi heba ettiğiniz yeter
değmez yiyin için gezin eğlenin
erkek milleti çok da matah bişey değil
yani bir erkekle çıkmak hayatın olmazsa olmazı değil
gerçekten değmez

boşuna arkadaşım deılsın:) nede gusel yazdın cnm helal olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…