2 gune bir onlara 10-15 gunde bir de sizin ailenize mi gitmenizi soyledi? Diyemediniz mi aileme gitmek icin sizin gun araligi belirlemenize ihtiyacim yok diye
Kusura bakmayın ama çok hadsiz bir kayınpederiniz var.
Ne münasebet aileme gideceğim tarihi kendisi belirleyecek.
İnadına onlara değil, canım istedikçe her fırsatta kendi aileme giderdim.
Laf söylerse emre itaat huyum değil kendi içimden geleni yapıyorum derdim ki demişliğimde var.
Kiz tarafi 10-15 gunde bir, erkek tarafi iki gunde bir, oyle mi? O tarafin ne fazlaligi, ne ozelligi varmis? Iki gunde bir ne ya? Boyle bir kural mi varmis? Sen kaya kovugundan mi ciktin?
Bana biri boyle dese sanirim iki gunde bir aileme onlara da ayda iki kez giderdim.
Konu sahibi nasil alistirirsan oyle gider. Iki gunde bir gidersen bir isin olup gidenediginde ertesi gin surat asarlar, hesap sorarlar. Alistirma.
Bir haftada 2 kez annene 2 kez kayınvalideye gitmek yorucu değil mi ya görev gibiArkadaşlar, 3 ayı geçti evlendim. Çok zorlu süreçlerden geçtik. Sevgililik dönemimizdi hariç 3,5 sene nişanlı kaldık. Kavuştuk nihayet birbirimize ve evimize. Çok şükür gayet mutluyuz.
Kayınailem ile ilgili ister istemez kafama takılan şeyler var ama çok sallamamak gerekiyor diye düşünüyorum.
Diğer taraftan kendi ailem ile ilgili de bu yaşıma kadar beni üzen çok şey oldu. Ama konu bunlar değil.
Canım istemiyor iki aile ile de görüşmek. Külfet geliyor üzerime.
Ne bizimkilere ne esiminkilere. İşin enteresan kısmı o da hiç istemiyor.
Bir tavır olsun diye vs değil.
Canımız gitmek o kadar saatimizi orada geçirmek istemiyoruz. Bize gelin diyoruz iki tarafta gelmiyor öyle çok.
İster istemez gidiyoruz ama sırf sorun çıkmasın diye.Kayınvalidemler çok yakın zaten haftada bir yada bir iş için yada şu yemek var seversin diye ısrarla çağırdılarsa iki kez uğruyoruz öyle uzun zamanlı oturmalara değil.
(kayınbabam en az iki güne bir bize 10-15 güne de diğer tarafa gideceksiniz dedi evlendiğimizin hemen ertesi günü bunun için bile canım onun söylediği süreçte gitmek istemiyorum. Üst üste iki gün gidip sonra hiç gitmediğim de oluyor. Eşim de sırf bu yüzden bir an önce şehir dışına çıkmak istiyor )
bizimkilerin de evi nispeten daha uzak haftada bir birlikte ikinciye de ben tek gidiyorum nadiren.
arabamız da yok onlar bırakıyorlar genel de iki kez gidip geleceğinize direk bize gelin diyoruz.
İnsan niye istemez ailelerine gitmek bilmiyorum.
Konfor alanımızda mı çıkmak istemiyorum yoksa bir bunalımın başlangıcı mı bilmiyorum ama takıyorum kafama ister istemez.
Walla evlendiği ilk günden itibaren anam babam diyen bir eşin yok , evinde eşinle de mutlusunKesinlikle öyle. Ben de o gün söyledi zaman yeri nasıl gelirse her gün de gidebiliriz 10 15 günde gitmeyebilir bu iki taraf için de geçerli sonuç olarak bizim bir yaşamımız var ikimizden başkasının müdahalesine gerek yok dedim. Sonrasına oğluna bir kaç daha söylemiş ama o da ay o şeyi deyince tekrar fırsat bulamadı ilk başta gelmediniz deyip duruyordu her gün gitmemizi bile bekledi çünkü. Millet kayınvalidesi den ben kayınbabamın çekiyorum resmen. Allah ikisinden de çektirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?