evet her dışarı çıktığında dış kapıyı kilitler buna ben izin vermiyorum benim evimin kapısı değil ama apartman kapısı sonuçtaSizin üzerinizden kapıyı mı kilitliyo
Allahım korusun yangın çıksa,deprem olsa ne yapacaksınız?evet her dışarı çıktığında dış kapıyı kilitler buna ben izin vermiyorum benim evimin kapısı değil ama apartman kapısı sonuçta
Kapıyı üstüme kapatır kapatır gider.Dis kapıyı sürekli kilitliyor.Baska zaman olsa Zile basar arar sürekli bişey der.Ama bu konuda bisey desen rahatsız etmek istemedim der.Kayınvalideniz mi sizi kitliyor ?
Sizin yerinizde ben olsam benim de konuşasım gelmez..
Benim eşimle sorunum yok ama kv sağolsun her zaman bisey bulur bana Her zaman da kalp kırarAllahım korusun yangın çıksa,deprem olsa ne yapacaksınız?
Gerçekten silah zoruyla mı evlisiniz bu adamla?
Neyle tehdit ediliyorsunuz yani evli kalmak için?
Eşime de derim hep.kapiyi üstüme kitler kitler gider diye.Annesiyle konuşur yine aynı.Evet anahtar var ama o kapıyı açamıyorum yanivalla yakardım o eviikitlemek neymişşş görürdü
Şu olayda eşinizin nasıl suçu olmaz?Benim eşimle sorunum yok ama kv sağolsun her zaman bisey bulur bana Her zaman da kalp kırar
Ben de bunu güvensizlik olarak görüyorum.Dis kapıyı açık bıraksa balkon var yine giderim gidecek olsam ama işteben duramam üstümden kilitlenirse kp sabah namazına giderken birşey olursa diye kv üstünden kilitlermiş biz tatildeykende baktım kilitledi hemen açtırdım duramam ya deprem olursa naparım yani
polis çağırın evde mahsur kaldım diye bişey olursa
bu önemli bir durum eşinize söyleyin ya birşey olursa ve evden çıkmam gerekirse diye
bu nasıl bir güvensizlik
Aynen ben de yakar çeker giderim.valla yakardım o eviikitlemek neymişşş görürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?