- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Bu konuyu bu şekilde açıkladı ancak şu an zaten seninle evliyim ihtiyacım yok ben bi tek seninle olmak istiyorum dedi.
sevgiliyken seninle cinsellik yaşamadıysa, cinsel ihtiyaç tatmini için birisi ile beraber olduysa ben ona anormal bakmıyorum (şimdi taşlarlar da çok da umrumda değil açıkçası). böyle bir şey öğrensem affederdim.
Ben olayı anlatamadım herhalde evlenmeden beş ay önce bunu yapmış balayındayken değilhenüz balayındasınız. eşiniz neyin eksikliğini yaşıyor da eskorta ihtiyaç duyuyor. işiniz çok zor. affetseniz de unutamazsınız. artık hiç bir şey eskisi gibi olmıcak.
Ben olayı anlatamadım herhalde evlenmeden beş ay önce bunu yapmış balayındayken değil
Sonradan hesap kitap yaptım, sildim o cümlemi. Ama bu neyi değiştirir? Sizi aldatmış neticede. İnsana ihtiyaçları değil, iradesi ve ahlakı yol göstermeli bazı konularda. Ha bu ahlak yapısı evlilik öncesi cinsel ilişkiye normal bakabilir elbette, ben bunu yanlış bulmuyorum. Ama sizin durumunuzun bununla alakası yok. Adam aldatmış. Kılıfı da bir anlık ihtiyaç... Siz yapsaydınız, bir anlık ihtiyaç diye, affeder miydi? İşte bu erkeklerin "şeyinin doğrultusuna gidecek" iq'ya sahip olmaları ve bir de üstüne pişkince konuşmaları midemi bulandırıyor.Yalnız bu ihtiyacını yaşarken benimle evli değildi. Savunduğum için demiyorum sahaklı da çıkarmaz ancak bilemiyorum belki de çok yeni korkuyorum
Ben olayı anlatamadım herhalde evlenmeden beş ay önce bunu yapmış balayındayken değil
Yalnız bu ihtiyacını yaşarken benimle evli değildi. Savunduğum için demiyorum sahaklı da çıkarmaz ancak bilemiyorum belki de çok yeni korkuyorum
Parça tesirli bombaya dönüşüyor şeyleri, eğer sevişemezlerse. Öyle mastürbasyon filan da kesmiyor. Bu bilimsel bir gerçek, bilmiyorsanız öğrenin hanımefendi.Seks yapmasa ölecek miymiş?
Evliyken yine “anlık”, “bir kerelik” olursa? Garantisi var mı? Ayrıca sevgililik dönemi sadakatten muaf dönem mi?Bu olaylar evlenmeden önce sevgiliyken oldu ama sonuçta benimle birlikteydi.
Yok çok kötü o da yaptığı şeyin farkında o da oturdu ağladı ancak tabi yaptığı değişmiuorSiz bunu kendinize yedirmeye çalışıyorsunuz biliyorum bu erkekler için ihtiyaç erkekler böyle vs. diye ama inanın bekleyen insan 5 ay da beklerdi, seven insan 'asla' başkasına dokunmazdı. Seven insan bir de böyle küstahça bir ihtiyaçtı oldu diye bunu normal bir durum gibi anlatmazdı.. insan bari vicdan azabı çeker pişman olur o bile yok sanki bir hakmış gibi! Yarın öbürgün hamile kaldınız ilişkiye giremediniz gidip yine ihtiyaç adı altında başkalarıyla mi yatacak? Yürüsün gitsin ya
Yakalandım diye ağlıyordur. Yakalanmasa hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam ediyormuş gördüğünüz gibi.Yok çok kötü o da yaptığı şeyin farkında o da oturdu ağladı ancak tabi yaptığı değişmiuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?