• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyle paylaşamıyorum akıl verin :(

biraz daha üzerine gitseniz sorun çıkaran kişi sanki sizmissiniz gibi muamele gösterecek adam. uzatmayalim büyütmeyelim dediği şey sadakat haberi var mı? biraz empati yapabiliyor mu? ben kimseye ayril devam et demem ancak karsinizdaki insanin pişkinliği sizi biraz düsündürmeli. bir hatanin bedelsiz affedilmesi yeni hatalara acilan yoldur bence. ayrica esinizden bazi saglik testleri isteyin.
 
Yemiyorum sadece bu durumu siz yaşamıyorsunuz ve nasıl bi ailem olduğunu bilmiyorsunuz rest çekecek durumda da değilim bu yüzden kendimi yeyip bitiriyorum

Evet yaşamıyorum ama yaşamayacağım anlamına gelmez.
Siz de benim ailemi bilmiyorsunuz.
Sizin zırlayan kocanız gibi adam çok gördüm.
Biliyoruzda konuşuyoruz.
Değişeceğine güvenmeyin.

Boşanın fikrimi beğenmiyorsanız madem kendinizi kandırmanızda istediğiniz türden bir fikir olabilir.
Buyrun efendim.
Kocamdır yapar. İstediği kadar sadakatsiz olabilir yeterki yuvam dursun diye kendinize telkinler verebilirsiniz.

Not: aldatan hatalı olan siz değilsiniz eşiniz. Bu nedenle yapacağınız hiçbir şey durumu değiştirmeyecektir. O iş eşinizde.
 
Cidden bazı yorumları gördüğümde banlanmamak için tutuyorum kendimi. Burada evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşıyor diye kadınları aşağılayan kadınlar!, aynı durumda erkeğin ihtiyacı kabul ediyor ya pes. Neyse hamile hamile gerilmek istemiyorum. Yoruldum ikiyüzlülükten.
Böyle ikiyüzlü kadınların da ben hep bir şeyler sakladığına inanıyorum.
Belki tersini düşünüyor ama “damga yememek” için ataerkil düşünceyle devam edip hemcinslerini aşağılıyor böylece üstünden yük kalkıp rahatlıyor. Suçluluk duygusu böyledir genelde :)
 
Evde çiçek gibi karısı varken oyle bı kadına neden ıhtıyac duyar bu erkekler ınanmıyorum allah kımsenın basına vermesın ama bence bosanma sebebı. 5ay once sevgılıyken yapmıs ama senınle bırlıkteydı. Ya sımdı bunu ogrenmeseydın ne yapacaktın. Kendı soylememıs sevgılıyken oldu dıye sen tesadufen yakalamıssın. Ha sevgılı ha evlı nıhayetınde aldatıldın duygusal olmasada fızıken basks bırıyle olmus. Bosan gıtsın bıdaha yapmayacagına asla emın olamazsın bu şüpheyle yaşanmaz. Bir kere yanlıs yapanın bın kez dogrulugunu sorgularsın
 
esinize katiliyorum,
ayni evde yabanci gibi olmayin,
farkli evlerde yabanci olun direk.

aldatmanin her turlusu kotu de,
sevgilisi olan adamin eskorttan medet ummasi daha kotu sanki bilemedim.
ayrica arkadaslar dogru soylemis, cinsel yolla bulasan hastaliklar icin bir doktora gorunseniz cok iyi edersiniz.
 
Merhaba Kk hanımları.Ben daha bir aylık evliyim.Yaklaşık 2,5 sene görüşmeden sonra evlilik gerçekleşti.Geçenlerde şeytan dürttü telefonuna baktım hiç gizlemez şifresini bilirim.Yaklaşık beş ay önce birisine öğle arasında buluşuyor muyuz diye mesaj. Ancak dört beş defa atmış bizimki karşıdan cevap yok numara da kayıtlı değil.Ben bunu sorgulattım zorla söylettirdim.Escort kız olduğunu buluşmak istediğini ancak kızın ona dönmediğini açıkladı.Sonrasında tekrar zorladım başka oldu mu sevgiliyken bişeyler diye.Bi kızla birlikte olduğunu söyledi.Benim tabi başımdan kaynar sular indi bunu evliyken öğrendiğim için.Sonrasında herşeyimi incele deyip kendisi getirdi telefonu.Ben seni çok seviyorum sadece anlık bir ihtiyaçtı benim için farkındayım hatalı olduğumun ve haklı olmadığımın diyerek açıklama yaptı.Hatta attığı mesajlara kadar hepsini söyledi.Bilmiyorum içim rahatlasın diye mi gerçekten anlık mıydı.Ben mi safım.Şimdi de aynı ev içinde iki yabancı gibi olmayalım ben dayanamam ne olur mutlu olalım. Boş yere kendimizi üzmeyelim diyor. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Çok yeni evliyiz ve günleri kendime zindan da etmek istemiyorum.Kolay değilmiş gerçekten evlilik.Sevdiğim insanla evliliğimin en güzel zamanlarını böyle geçirmek de istemiyorum. Tavırlı davranarak evliliği tehlikeye mi atarım? Szce ne yapmalıyım?Çok yeniyim ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ne olur yardım edin :KK43:
Yazınızdan çok iyi niyetli naif bir insan olduğunuzu hissettim. Sizin adınıza çok üzüldüm hayatınızı birleştirdiğiniz adam tam bir hayal kırıklığı. Anlık ihtiyaç demiş, ya bu ihtiyaç yeniden hasıl olursa? Evliliği tehlikeye atan da siz değilsiniz ayrıca. Eşiniz hem suçlu hem güçlü mü olsun? Tavır koymak mecburiyetindesiniz. Keşke böyle bir olay hiç yaşanmasaydı ama olmuş ve şimdi tepkinizi koymazsanız daha sonraki yıllarda bu durumla yine karşılaşırsınız. Üstelik belki o zaman kucağınızda çocuğunuz bile olabilir.
 
Bilmiyorum çok mu romantik düşünüyorum ama sizi sevse gidip başkasıyla beraber olamazdı.Bu bi anlık isteği gidermenin başka yolları da var.Ayrıca çok kötü ya sizin arkanızdan ne işler çevirmiş.Bir aylık evlilikte size bunu yaşatmaya hakkı var mı ya yazıklar olsun.Pislik.
 
Bu konuyu bu şekilde açıkladı ancak şu an zaten seninle evliyim ihtiyacım yok ben bi tek seninle olmak istiyorum dedi.

Yalnız bu ihtiyacını yaşarken benimle evli değildi. Savunduğum için demiyorum sahaklı da çıkarmaz ancak bilemiyorum belki de çok yeni korkuyorum

Yahu ne demek benimle evli değildi???

Seninle sevgiliydi sonuçta. Madem benimle evli değildi rahatlığındasın o zaman niye adamı karşına alıpta konuştun? Neden sorguladın ve kafandan kaynar sular döküldü? Benden sana tavsiye sen sakın annene falan 2 günlüğüne kalmaya gitme sakın. Kocan o zaman derki, yaaa sen yoktun ihtiyacım geldi. Ya da hamile falan kalma. Maazallah riskli falan olur ordan 9 ay, birde sonrası etti mi sana 1 sene. O adam 1 senede neler yapmaz. Sonrada derki ama senle yapamadım ihtiyacım geldi. Sen de dersinki tamam kocacım.
 
Sizi incitmek istemiyorum ama gerçekten bu kadar ılımlı olmanıza inanamıyorum şaka mısınız acaba?

Basbayaa aldatılmışsınız, sevgiliyken aldatılmakla evliyken aldatılmanın farkı nedir imza mı meşrulaştırıyor aldatılmayı? Adam nefsine hakim olamıyor ama değil mi erkeklerinki ihtiyaç kadınlar sekssiz durabilir erkekler duramaz sonra ağaca damacanaya tecavüz eder yahu madem sıkıntıdasın mastürbasyon yap başka bir şey yap.

Siz onun başka kadınlara dokunmasını öpüp okşamasını kabul ediyorsanız diyecek bir şey yok tabi, mutluluklar.
 
bazen büyük çetrefilli yalanın üstü daha küçük bir yalanla kapatılır. örneğin sizi defalarca aldatmıştır veya aldatmaya devam ediyordur ama "sadece bir kez biriyle birlikte oldum" der. böylece hatasını itiraf eden, başka ilişkiler olsaydı onu da söyleyecek ve başka bir hata yapmayacak olan olur. ben bunun bir kerelik bir hata olduğuna inanmıyorum. suçlarını itiraf etmiş 'en azından dürüst' insan olmasına izin vermeyin.
 
sevgiliyken seninle cinsellik yaşamadıysa, cinsel ihtiyaç tatmini için birisi ile beraber olduysa ben ona anormal bakmıyorum (şimdi taşlarlar da çok da umrumda değil açıkçası). böyle bir şey öğrensem affederdim.

lakin evliyken ihtiyaç mihtiyaç anlamam. can çekmesi anlamam. varsa bir ihtiyacın mis gibi karın orda duruyor. affetmem, affedeni de anlamam. ne eskort işine ne gönül ilişkisine bende müsamaha yok.

mis gibi sevgilisi varmis,
ona deseymis benim ihtiyacim var diye,
konu sahibi de o zaman belki kendi derdi ben bu ihtiyaci karsilayamam baska bir yontem bul diye,
ki bunu yapani da duyduk okuduk burada, o yuzden olmaz demeyiniz.
 
Ne zor şeyler bunlar.Allah yardımcınız olsun insan gerçekten ne diyeceğini bilemiyor.Ama ortada bi gerçek var taviz tavizi doğurur.Helede erkekler af edildiler mi aklandılar sanırlar.Her evilik özeldir.Her evliliğin tarafları da farklı ve özeldir.O yüzden boşanın demek kolay değil.Binbir emekle hayal ile kurulan yuva ha diye yıkılmalımıdır bunun kararını ancak siz verirsiniz ama bu kararı verirken eşinizin söyledikleri ile değilde iç sesinizle hareket edin böyle bir adamla evli kalmak isiyormusunuz içiniz bundan sonrası onunla aynı evde yaşamayı kaldırabiliyor mu yada bu adama çocuk doğurmayı istiyormusnuz iyice sorgulayın kendinizi.Aldatılmak kabul edilip katlanılacak bir şey değil büyük travma.Ama karar sizin tabi.Umarın hakkınızda hayırlısı olur.
 
Ne zor şeyler bunlar.Allah yardımcınız olsun insan gerçekten ne diyeceğini bilemiyor.Ama ortada bi gerçek var taviz tavizi doğurur.Helede erkekler af edildiler mi aklandılar sanırlar.Her evilik özeldir.Her evliliğin tarafları da farklı ve özeldir.O yüzden boşanın demek kolay değil.Binbir emekle hayal ile kurulan yuva ha diye yıkılmalımıdır bunun kararını ancak siz verirsiniz ama bu kararı verirken eşinizin söyledikleri ile değilde iç sesinizle hareket edin böyle bir adamla evli kalmak isiyormusunuz içiniz bundan sonrası onunla aynı evde yaşamayı kaldırabiliyor mu yada bu adama çocuk doğurmayı istiyormusnuz iyice sorgulayın kendinizi.Aldatılmak kabul edilip katlanılacak bir şey değil büyük travma.Ama karar sizin tabi.Umarın hakkınızda hayırlısı olur.
ortada binbir emek olsaydı karşı taraf bu haltları yemezdi resmen adamı öldüresim geldi , yazık cidden:işsiz:
konu sahibi sakın hamile kalma o arada da epey aldatılırsın , garanti .
 
Aldatılmak zor bir durum ve ben bu durumun evlilikte aldatmaktan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Bu mesajları geçen hafta atmış olmasıyla, 5 ay önce atmış olması arasında ne fark var ki? Sonuçta hayatında siz varken yapmış. Aldatma benim kabul edebileceğim bir şey değil maalesef, hele escorta giden adamlara ben hiç normal gözle bakamıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hakkaten normal biri olsa icim o kadar yanmazda eşi bide cvp bile gelmeyecek bir escorta atiyor msji. Niyeti biseyler yasamak e anlamadigim evlisin ne diye farkli birine ihtiyac duyarsin. Adami iyi taniyamamissin canim bence biseyleri yasayamamis ve icinde kalmis. Kadinlara doymamis gibi gorunuyor
 
Merhaba Kk hanımları.Ben daha bir aylık evliyim.Yaklaşık 2,5 sene görüşmeden sonra evlilik gerçekleşti.Geçenlerde şeytan dürttü telefonuna baktım hiç gizlemez şifresini bilirim.Yaklaşık beş ay önce birisine öğle arasında buluşuyor muyuz diye mesaj. Ancak dört beş defa atmış bizimki karşıdan cevap yok numara da kayıtlı değil.Ben bunu sorgulattım zorla söylettirdim.Escort kız olduğunu buluşmak istediğini ancak kızın ona dönmediğini açıkladı.Sonrasında tekrar zorladım başka oldu mu sevgiliyken bişeyler diye.Bi kızla birlikte olduğunu söyledi.Benim tabi başımdan kaynar sular indi bunu evliyken öğrendiğim için.Sonrasında herşeyimi incele deyip kendisi getirdi telefonu.Ben seni çok seviyorum sadece anlık bir ihtiyaçtı benim için farkındayım hatalı olduğumun ve haklı olmadığımın diyerek açıklama yaptı.Hatta attığı mesajlara kadar hepsini söyledi.Bilmiyorum içim rahatlasın diye mi gerçekten anlık mıydı.Ben mi safım.Şimdi de aynı ev içinde iki yabancı gibi olmayalım ben dayanamam ne olur mutlu olalım. Boş yere kendimizi üzmeyelim diyor. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Çok yeni evliyiz ve günleri kendime zindan da etmek istemiyorum.Kolay değilmiş gerçekten evlilik.Sevdiğim insanla evliliğimin en güzel zamanlarını böyle geçirmek de istemiyorum. Tavırlı davranarak evliliği tehlikeye mi atarım? Szce ne yapmalıyım?Çok yeniyim ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ne olur yardım edin :KK43:
Başka bir kadını düşünen erkeği için nasıl alıyor Merak ettim doğrusu
 
Önce kendinizi düşünüp doktora gidin muayene olun. Allah korusun cinsel yolla hastalık kapmış olmayın.
Escort kız olduğuna da hiç ihtimal vermiyorum. Escortlar zaten buluşmayı çağrılınca gitmeyi hani işi olarak görüyorlar ya öyle cevap atmayayım kovalasın triplerine falan girmezler yani. Ki escort falan farketmez kabul edilebilir bir durum değil. Bir kere affederseniz devamı gelir. Yine sizin kararınız.
Evliliğin sevgililikten bi farkı olduğunu düşünmüyorum. Bende evliyim.
ha sevgiliyken aldatmış ha evliyken aynı şey.. Hayatında SEN varken başkasını sokmuşsa hayatına konu kapanmıştır. Hiç farketmez evli olup olmadığınız. Allah yardımcınız olsun. Doğru karar verin..
 
Back
X