- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
Kurtaj sonrasi kontrole gttin mi peki?gitmedim canım kanama kesilince ama aralıkta kürtaj olmuştum belki onunla ilgilidir çünkü senin dediğin gibi adetten hemen sonra gebelik olmaz sanırım
cnm kimyasal gibi gözüküyor değerler dış gebelikte benim bildiğim değer sabit kalır pek düşmezkızlar bana bir yardımcı olun dış gebelik mi kimyasal gebelik mi geçiriyorum sizce
degerlerim
02.02.2015=52
03.02.2015=64
05.02.2015=113
06.02.2015=66
08.02.2015=41 burada kırmızı kanama başladı bundan önce k.rengi lekelenme vardı
10.02.2015=43
13.02.2015=56
15.02.2015=55
canım 50li sayıda takıldı bır 5 gündür düşmedi yarın bır daha bakacaklar düşmezse kurtaj dedi 50li sayıda dış gebelik olur mu? kanamam bıttı tekrar k.rengi lekelenmem basladıcnm kimyasal gibi gözüküyor değerler dış gebelikte benim bildiğim değer sabit kalır pek düşmez
allah allah ya inş düşer yarında böyle bir işleme hiç gerek kalmazcanım 50li sayıda takıldı bır 5 gündür düşmedi yarın bır daha bakacaklar düşmezse kurtaj dedi 50li sayıda dış gebelik olur mu? kanamam bıttı tekrar k.rengi lekelenmem basladı
yok canım gitmiştim dr a temiz güzel demişti dr ama daha 1 ay bile olmadan adet olmuştum 2 hafta sonra tekrar kanama başladı ben kürtajdan sonra dengesizleşti herhalde diye düşünmüştüm sonra netten okumuştum bi kişi de benim gibi adetten 2 hafta sonra tekrar kanaması oluyo dr gidiyo ve kimyasal gebelik olduğunu söylemiş bende acaba bende mi kimyasal yaşıyorum diye burdan yazayım dedim ama sanırım benim durumu yaşayan yokKurtaj sonrasi kontrole gttin mi peki?
Icerde parca kalmista onu atmis olabilir Misin?
evet canım eger buda kimyasalsa 2. olcakallah allah ya inş düşer yarında böyle bir işleme hiç gerek kalmazbu 2.kimyasal gebeliğin dimi?
cnm hiç test yapmadan önce gebelik belirtilerin neydi?evet canım eger buda kimyasalsa 2. olcakçok canım sıkkın
cnm hiç test yapmadan önce gebelik belirtilerin neydi?[/
meme uclarım agrımıştı ilk normalde benm koltukaltından başlıyodu agrı adete yakın.
adet gununukasıklarımda agrıda olunca gebe oldugumu anladım zaten adetten 5 gün önce k.rengi lekelenme başlamıştı benim öbür kımyasalda da adetten 7 gün önce lekelenme başlamıştı
canım bendende bozuk 1tl kadar bır et parcası dusurdum ama yıkayıp bakak aklıma gelmedi çok özür dileyerek yazdıyorum içim bır hoş oldu gorunce peçeteyle pedimden alıp attıimgaliba biçok kişide önceden lekelenme ile oluyor benimde öyle olmuştubenim kanama başlamadan değer düşmüştü sonrasında kanama başladı zaten kanaman başladığında çok dikkat et parça parça geliyor ben gelen parçayı yıkadım resmen embriyoyadönüştü bir bardağın içine suya koydum hatta resmi ekliyorum krem rengi gözüken kitleyi incele bak canım
canım bendende bozuk 1tl kadar bır et parcası dusurdum ama yıkayıp bakak aklıma gelmedi çok özür dileyerek yazdıyorum içim bır hoş oldu gorunce peçeteyle pedimden alıp attıim
bizim gördüklerimiz nedir o zaman şuda var benım gördüğüm o et parçası bebek kalıntısı ise eden beta hcg düşmedibana doktorum kimyasal gebeliğin kan gebeliği olduğunu embriyo oluşmadığını söledi ama bence öle değil oluşuyor tutunamadan düşüyor sağlıksız olduğu için
hala parçaları olabilir cnm içinde onlar düşecektir sana tavsiyem soğan suyunu kaynat iç rahmi temizliyor çünkü ben öyle yaptım kimyasal olduğunu öğrenince o parçayı görünce yaptım özellikle rahim temizlensin diyebizim gördüklerimiz nedir o zaman şuda var benım gördüğüm o et parçası bebek kalıntısı ise eden beta hcg düşmedi
canım ya aklıma geldi de cesaret edememiştim şimdi senden destek aldım kaynatıp içeyim hemen kaç dk kaynatıyodukhala parçaları olabilir cnm içinde onlar düşecektir sana tavsiyem soğan suyunu kaynat iç rahmi temizliyor çünkü ben öyle yaptım kimyasal olduğunu öğrenince o parçayı görünce yaptım özellikle rahim temizlensin diye
soğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı cnm 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak ılık olarak içilecek senin fazla yapmana gerek yok 3 gün yeterli fazlası böbrekleri felan yorabiliomuş bazı insanlarda 3 gün yap temizlesin rahmicanım ya aklıma geldi de cesaret edememiştim şimdi senden destek aldım kaynatıp içeyim hemen kaç dk kaynatıyoduk
1 tane beyaz soğan vardı evde şimdi yapıyorum sağol canımsoğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı cnm 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak ılık olarak içilecek senin fazla yapmana gerek yok 3 gün yeterli fazlası böbrekleri felan yorabiliomuş bazı insanlarda 3 gün yap temizlesin rahmi
Sonuç ne oldu acabaaaa yardmci olurmsnzSelam kızlar,
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Doktor 1 ay korun ondan sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti... Ama sanırım biz biraz sabırsız davrandık
Aslında hamile kalmak için ekstra bir önlem almamıştım ama adetim de 2 gün gecikti ve ben şüphelenmeye başladım... Yoksa kimyasal gebelik sonrası adet düzensizliği olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum a.s.
benım 10 gun surmuştu reglım. lekelenme oldu mu sizde kımyasal gebelık sırasında kanamadan onceMerhaba kızlar,
Ben de kimyasal gebelik yasadım. Regl olacagım gunden bir gün önce hcg 18 çıktı. İki gün sonra 38 oldu değer ama dört gün sonra 37 çıktı ve iki gün sonra kanamam başladı zaten. Bu kanamam çok parçalı ve çok oldu, bugün yedinci günüm ve ilk günlere göre azalsa da hala kanamam var. Başka bir başlıkta adeti 13 gün süren bir arkadaş olmuş, acaba sizin nasıldı ? Doktorum kongredeymiş ona soramadım.
Herkese iyi günler, şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?