Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

kızlar bana bir yardımcı olun dış gebelik mi kimyasal gebelik mi geçiriyorum sizce
degerlerim
02.02.2015=52
03.02.2015=64
05.02.2015=113
06.02.2015=66
08.02.2015=41 burada kırmızı kanama başladı bundan önce k.rengi lekelenme vardı
10.02.2015=43
13.02.2015=56
15.02.2015=55

cnm kimyasal gibi gözüküyor değerler dış gebelikte benim bildiğim değer sabit kalır pek düşmez

cnm kimyasal gibi gözüküyor değerler dış gebelikte benim bildiğim değer sabit kalır pek düşmez
canım 50li sayıda takıldı bır 5 gündür düşmedi yarın bır daha bakacaklar düşmezse kurtaj dedi 50li sayıda dış gebelik olur mu? kanamam bıttı tekrar k.rengi lekelenmem basladı

canım 50li sayıda takıldı bır 5 gündür düşmedi yarın bır daha bakacaklar düşmezse kurtaj dedi 50li sayıda dış gebelik olur mu? kanamam bıttı tekrar k.rengi lekelenmem basladı
allah allah ya inş düşer yarında böyle bir işleme hiç gerek kalmaz bu 2.kimyasal gebeliğin dimi?

Kurtaj sonrasi kontrole gttin mi peki?
Icerde parca kalmista onu atmis olabilir Misin?
yok canım gitmiştim dr a temiz güzel demişti dr ama daha 1 ay bile olmadan adet olmuştum 2 hafta sonra tekrar kanama başladı ben kürtajdan sonra dengesizleşti herhalde diye düşünmüştüm sonra netten okumuştum bi kişi de benim gibi adetten 2 hafta sonra tekrar kanaması oluyo dr gidiyo ve kimyasal gebelik olduğunu söylemiş bende acaba bende mi kimyasal yaşıyorum diye burdan yazayım dedim ama sanırım benim durumu yaşayan yok

galiba biçok kişide önceden lekelenme ile oluyor benimde öyle olmuştu benim kanama başlamadan değer düşmüştü sonrasında kanama başladı zaten kanaman başladığında çok dikkat et parça parça geliyor ben gelen parçayı yıkadım resmen embriyoyadönüştü bir bardağın içine suya koydum hatta resmi ekliyorum krem rengi gözüken kitleyi incele bak canım

Eklentiler

• IMG_1306.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 361
canım bendende bozuk 1tl kadar bır et parcası dusurdum ama yıkayıp bakak aklıma gelmedi çok özür dileyerek yazdıyorum içim bır hoş oldu gorunce peçeteyle pedimden alıp attıim

canım bendende bozuk 1tl kadar bır et parcası dusurdum ama yıkayıp bakak aklıma gelmedi çok özür dileyerek yazdıyorum içim bır hoş oldu gorunce peçeteyle pedimden alıp attıim
bana doktorum kimyasal gebeliğin kan gebeliği olduğunu embriyo oluşmadığını söledi ama bence öle değil oluşuyor tutunamadan düşüyor sağlıksız olduğu için

bana doktorum kimyasal gebeliğin kan gebeliği olduğunu embriyo oluşmadığını söledi ama bence öle değil oluşuyor tutunamadan düşüyor sağlıksız olduğu için
bizim gördüklerimiz nedir o zaman şuda var benım gördüğüm o et parçası bebek kalıntısı ise eden beta hcg düşmedi

bizim gördüklerimiz nedir o zaman şuda var benım gördüğüm o et parçası bebek kalıntısı ise eden beta hcg düşmedi
hala parçaları olabilir cnm içinde onlar düşecektir sana tavsiyem soğan suyunu kaynat iç rahmi temizliyor çünkü ben öyle yaptım kimyasal olduğunu öğrenince o parçayı görünce yaptım özellikle rahim temizlensin diye

canım ya aklıma geldi de cesaret edememiştim şimdi senden destek aldım kaynatıp içeyim hemen kaç dk kaynatıyoduk

canım ya aklıma geldi de cesaret edememiştim şimdi senden destek aldım kaynatıp içeyim hemen kaç dk kaynatıyoduk
soğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı cnm 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak ılık olarak içilecek senin fazla yapmana gerek yok 3 gün yeterli fazlası böbrekleri felan yorabiliomuş bazı insanlarda 3 gün yap temizlesin rahmi

1 tane beyaz soğan vardı evde şimdi yapıyorum sağol canım

Sonuç ne oldu acabaaaa yardmci olurmsnz

Merhaba kızlar,
Ben de kimyasal gebelik yasadım. Regl olacagım gunden bir gün önce hcg 18 çıktı. İki gün sonra 38 oldu değer ama dört gün sonra 37 çıktı ve iki gün sonra kanamam başladı zaten. Bu kanamam çok parçalı ve çok oldu, bugün yedinci günüm ve ilk günlere göre azalsa da hala kanamam var. Başka bir başlıkta adeti 13 gün süren bir arkadaş olmuş, acaba sizin nasıldı ? Doktorum kongredeymiş ona soramadım.
Herkese iyi günler, şimdiden teşekkür ederim.

benım 10 gun surmuştu reglım. lekelenme oldu mu sizde kımyasal gebelık sırasında kanamadan once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…