- Konu Sahibi elmalxix turta
-
benım 10 gun surmuştu reglım. lekelenme oldu mu sizde kımyasal gebelık sırasında kanamadan once
Hanımlar iyi akşamlar yeni katılıyorum ben aranıza eşim ekim ayında varikosel ameliyatı oldu Şubat ayında günüm geçti test yaptım pozitif cikti ama cizgi silikdi.tekrar yaptım negatif cikti sonra dr. Gittim kimyasal gebelik geçirmişsin dedi.bu ayın 25ne olmam gerekti ama olmadım 27.sinde test yaptım merakimdan negatif diye cope attim bugun içimden bi ses bi daha bak dedi baktım çizgi vardi ama yine silik cikmisumidlenmem gerek mi yoksa yine aynı olurmu 2.gün geçikmeden sonra test yaptım acaba erken diyemi öyle oldu.böyle yaşayan varmi.bilgilerinize ihtiyacım var
inanki bende bilmiyorum canim yaa benim durum da karisik bu ay banada kimyasal gebelik dediler ama beta hcg yukseliyor surekliarkadaşlar merhaba, bende bugün katıldım aranıza.Bende geçen ay kmyasal gebelik yaşadım geçen ay ayın 1'inde kanamam başlamıştı. Bu ay adetimde gecikme olur mu? kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar bir sonraki adetiniz düzenli mi oldu? Yardımcı olursanız sevinirim :)
evet sizinkinde yükseliş var hayırlısı olsun doktor ne diyor.Benimki yükselmişti ama kayda değer bir yükseliş değildibu gun sonucum 166,05 cikti ayin 25 inde 62 cikmisti
hayırlısı olsun. benimde 3 gün geçti korkuyorum, yarın bi doktor işim var test yaptırmak istiyorum bakalım ne çıkacakaylinkaya13 doktoruma ulsamadim maalesef yarin gorusurum insallah ama iki deger arasinda dort gun var ve buda cok anlamli bi yukselis gibi gelmedi bana
Hayirlisi olsun üzülme kendini yipratma canimbugün test yaptırdım negatif çıktı
Adet olarak atıyor vücut ilaca gerek yok eğer dusmezse doktor uygun görürse ilaç verirAcaba kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar ilaç kullandınız mı yada kurtaja gerek kaldı mı
Herhangi bir şeyler yaptın mi bitkisel falan bir de ben ovulasyon testi yapıyorum sen de yaptın mi hangi günleri degerlendirinherkese merhaba, forumda yeniyim. deneyimlerimi paylaşmak istedim.
benim de kimyasal gebelik geçti başımdan. regl olmama birkaç gün kala vücudumda değişiklikler hissedip bir test yapmaya karar evrdim ve silik de olsa bir çizgi çıktı ve testi yaptığımın gecesi yoğun bir kanama ve ağrı oldu. Sabah doktorumu aradığımda muhtemelen kimyasal gebelik, korkma bu senin kolay hamile kalacağını gösterir dedi. Genelde kimyasal gebelik yaşayanlar birkaç ay sonra hamile kalırlar dedi ki dediği gibi oldu, bir ay sonra hamile kaldım. Hiç bir sorun yaşamadan da bebeğimi kucağıma aldım. İçinizi ferah tutun ve bence sürekli test yapmayın, akışına bırakın. Hamile miyim diye düşündükçe ve vücudunu dinledikçe bence biz kadınlar kendimizi o havaya sokuyoruz ve sonra test negatif çıkınca üzülüyoruz.
canim benim beta hcg yukseliyor dunde 222.20 cikti yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek kanama var ama beta hcg dusmuyor yukseliyor anlanli da yukselmiyor zaten insallah hayirlisi olurAdet olarak atıyor vücut ilaca gerek yok eğer dusmezse doktor uygun görürse ilaç verir
hayirli zamanda saglikli bebekler nasip olur insallah uzulmebugün test yaptırdım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?