Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaslar gecen ay kimyasal gebelik yaşadım. 25 ocakta kanamam oldu ve adetle birlikte düşük oldu. 6-7 Ocak gbi doktora gittiğimde yumurtamn oluştuğunu ve bidahaki aya tekrar hamile kalabilirsin dedi. Ve ilişki günleri verdi. 10-12-13 Ocak. O ilişki günlerini değerlendirdik. Yumurtlama zamanımdan beri kasıklarıma ara ara ağrı giriyor, ve birkaç defa akıntım oldu. Dünde yogun akıntı ve kasık ağrısı oldı. Acaba hamile miymdir. Doktorum adet olmazsan 3 Mart gbi test yap dedi ama cok sabırsızlanıyorum. Tekrardan hamileyimdir değil mi bi bakarsanız çok sevinirim

Merhaba burada yazılanları gözlerim yaşlı okudum çünkü bende bugün kimyasal gebelik geçirdim inanılmaz ağrılarım var bende umarım tekrar hamileyim diye yazarım buraya...

Merhaba burada yazılanları gözlerim yaşlı okudum çünkü bende bugün kimyasal gebelik geçirdim inanılmaz ağrılarım var bende umarım tekrar hamileyim diye yazarım buraya...
Gecmiş olsun canım. Bende gecen ay kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim en iyisini bilir. Herseyin hayırlısı

Gecmiş olsun canım. Bende gecen ay kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim en iyisini bilir. Herseyin hayırlısı

Çok teşekkür ederim evet Rabb'im isteyen herkesle beraber bize de evlat nasip etsin inşallah...

10-12-13 ocakta iliski diyorsunuz 3 subatta test yapmaniz gerekli degilmi neden 3 mart dedi doktorunuz cok sasirdim dogrusu

aaaa bende 10-12-13-14 subat iliski oldu kismet artik canim rabbim bu ay yuzumuzu guldursun insallah
AA ne guzel eger hamile kalırsak bebişlerimiz beraber doğacak. Yani inşallah hayırlısı rabbimden inşallah sağlıklı ve hayırlı sekılde hamile kalırız. Benm şuan akıntım var sarımsı beyaz. Niye acaba ya adetim yaklaştı akıntı nıye acaba? Bi de sen nezaman adet olacaksın canm

evet ben 10-12-13-14 yaptim iliski 16 subatta grip oldum iliskimiz 22 den sonra yapmaya devam ettik ama son gunlerdeki tutmazdi cunki 28-29 subatta regl gunumdu ama adet olacam diye diye 1 martta da olmayinca pozitifti ve ikizlere hamileyim peki sen hamilemisin ikizmizde ayni gunlerde iliski olmusdu

Yok canım hamile değilim. Senin adına çok sevindim. Ben ocakta kimyasal gebelik geçirmiştim. Şubatta da korunmadık ilaçsız yumurta takibi yaptı doktorum ama olmadı malesef. Bu ay da klomen kullandım 3 yumurtam var şuan. Dün 14, 14 cm idi yumurtalar. Doktorum cuma gunu( yarın) gel iğne yapalım dedi. Napcam ben ya hangisi benm için dha hayırlı bilemiyorum. Nasıl dha kolay hamile kalırım off kafam çok karıştı

Arkadaşlarm merhaba bende 8şubatta kımyasal gebelik yaşadım daha sonrasında korunmadık ama bu ay olmadı üstelik adetim 8 mart değilde 17 martta oldu 9 gün gecıktı şu an devam edıyor çok üzülüyorum sabahım akşamım bu oldu yatıp kalkıp dua edıyorum ama korkularmda cok burda kımyasal gebelık yasayıp tekrar hamıle kalanlar umudumu arttırıyor dıe girip cıkıp buraya bakıyorum Allah yardımcımız olsun

Bende 21 şubatta kimyasal gebelik yaşadım hala adet olmadım testler hep negatif sanırım benim de gecikecek adetim...doktorum 3 ay daha deneyin spnra aşılama deneyeceğiz dedi benim de moralim bozuk

E
Bende 21 şubatta kimyasal gebelik yaşadım hala adet olmadım testler hep negatif sanırım benim de gecikecek adetim...doktorum 3 ay daha deneyin spnra aşılama deneyeceğiz dedi benim de moralim bozuk
Evet gecikebılıyo senin ilk hamileliğin mi bide daha once denemısmıydın ilk aylardamı hamile kaldın canm

E

Evet gecikebılıyo senin ilk hamileliğin mi bide daha once denemısmıydın ilk aylardamı hamile kaldın canm

Canım korunmasız 3. Ayda kaldım evet ilk hamileliğim olacaktı...Allah'ım bize de nasip etsin sağlıkla sıhhatle benim için de dua et bizde alalım artık meleklerimizi kucağımıza...

Canım korunmasız 3. Ayda kaldım evet ilk hamileliğim olacaktı...Allah'ım bize de nasip etsin sağlıkla sıhhatle benim için de dua et bizde alalım artık meleklerimizi kucağımıza...
Canmm benmm inşallahh bizde buraya doğum yaptık bebeğimiz kucağımızda diye yazabılırız bı gün sende dua et Rabbim sana bana ve isteyen tüm herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sıkıntı sıtres yapmamamız gerekıyo cünkü hormonlarımızda sıkıntı yaptığımız zaman ister istemez etkileniyor adetin gecıkebılır ve benm ılk gün kahverengi şeklinde lekelenmelerle başlamıştı herşey Allah dan verende alan da o inşallah bi daha boyle üzücü bişey yaşamayalım

Benim de öyleydi kahverengi leke ile başlamıştı daha sonra parçalı kanamaya dönüştü bir de doktor direk bakıp bana "üzülme organları yoktu sadece ruhu vardı" dedi iyice ağlamaya başladım. Tabi eşim de çok üzüldü ben bu kadar istediğini bilmiyordum...Rabb'im bize de nasip etsin en hayırlı Zaman'da inşallah...evet en önemlisi moral hormonlarımızı etkiliyoruz aslında...senin kaçıncı denemendi? Bir de kaç yıllık evlisin canım?

Benm ıkıncı denemem de oldu canm hamileliğim yedi aylık evliyim öğrendikten on gun sonra düşük oldu yanı yaklaşık beş altı haftadaydı bende parça parça attm ama bı yerde okumustm her hamılelık kendısinden sorumludur bir sonrakı hamıleliği etkılemez die yazıyordu inşallah öyle olur bundan sonrakı hamılelıklerimiz sağlıklı gecer benm de eşim cok istiyordu ama nasip olmayınca olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…