- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
Hamile olma ihtimalim yok canm korunduk bu ay rahim kendini toplasin die kanamalarim bittikten snrada gittim bn kanimin tam sifirlanmasi icin ayrica adet duzensizligi olabiliyormus kimyasldan snra onun icinde tarlusal verdi onu iciyrm eskiden adetim duzenliydi ama bu ay nasil olur bilmiyrmUmarim olmazsinda hamilesindir.benimde gectigimiz gunler yumurtlama gunlerimdi.esimle epey calistik.ama kismet bakalim.insallah hamilelik haberlerimizi veririz birbirimize.birde kimyasal gebelik kanamandan sonra dr a gittinmi?yani gorunmek gerrekiyormu.gorunmesek sorun olurmu ki?ben gorunmedim merak ediyorum sorun olurmu diye.bide kimyasal gebelikten once adetlerin duzensizmiydi.
Amin amin ama bu ay bnde bi sey yok ilk mujde sendn insallahInssallah kalirsin banada mujdeyi verirsin.insallah dualarimiz kabul olur
Olur olmaz ki insallah olur icimden bir ses oyle diyor hemen mujdeyi vericem.sende mutlaka paylasInssallah kalirsin banada mujdeyi verirsin.insallah dualarimiz kabul olur
Arkadaşlar merhaba hep açıp okuyordum birde ben üye olup paylaşmak istedim 3 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim 1 hafta 10 gün gecikmeyle sonlandı degerlerim çok yükselmedi birinde 12 diğerinde 15 di sonra düşüyor 1 2 ye kanama başlıyordu araştırmalar yapıldı kan pıhtılaşması çıktı ama ben çok korkuyorum bir tane kızım var 4 yaşında şuan coraspin ve folic asid alıyorum yumurtlama takibi yapıyorum hamile kaldığım anda iğne vurulacakmisim hergün ama degerlerim çok dusukken sonlanıyor acaba başka birşey olabilir mi
Aa bnada aynisini demisti biliyo musun ultrasonda gorememisti alttan bakip 2.5 mm bi sey gorunuyo demisti bnm degerimde 2000 lerden dustu seninkiyle ayniymis bnm durumumCanim benim 1658 di 3 gunde 519 a dustu.hatta dr 2.7mm kese goruyorum dedi 3 gun sonra hicbisey gorunmedi ve kanamam geldi 5 gun dolu dolu kanamayla bitti.zaten saglikli bir cocugun olmus.allah bagislasin.ben baska bisey oldugunu dusunmuyorum.ama emin olmak icin baska drlara da git anlat icin dahada rahatlar
Normalde kimyasal olanlarin degeri hep daha dusuk goruyordum bnmki mi tuhaf diyordum ama senin kan degerinde baya yuksekmisAa bnada aynisini demisti biliyo musun ultrasonda gorememisti alttan bakip 2.5 mm bi sey gorunuyo demisti bnm degerimde 2000 lerden dustu seninkiyle ayniymis bnm durumum
Normalde kimyasal olanlarin degeri hep daha dusuk goruyordum bnmki mi tuhaf diyordum ama senin kan degerinde baya yuksekmis
Inanmiyorum gercektenmi?suan nekadarlik senin? Yani sonraki ay yumurtlama tarihinde mi hamile kaldin?bide kimyasal gecirmeden once adetlerin duzenlimiydi?ay umut oldun insallah bende kalmisimdir allahim sesimi duysunHerkese merhabalar kızlar ben kimyasal gebelik geçirip 15 gün sonra hamile kaldım,kesinlikle vakit kaybetmeyin ertemeyin doktorum hemen kalırsın dedi ve kaldım,asla umutsuzluga kapılmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?