- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
- 83
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
Benm ıkıncı denemem de oldu canm hamileliğim yedi aylık evliyim öğrendikten on gun sonra düşük oldu yanı yaklaşık beş altı haftadaydı bende parça parça attm ama bı yerde okumustm her hamılelık kendısinden sorumludur bir sonrakı hamıleliği etkılemez die yazıyordu inşallah öyle olur bundan sonrakı hamılelıklerimiz sağlıklı gecer benm de eşim cok istiyordu ama nasip olmayınca olmuyo
Evet canm hatta nerdeyse aynı yaşadıklarımız Allah büyük ben sabahtan aksama kadar bunu araştırıyorum internetten falan hatta komsum ve bı arkadasım da bunlarn aynısını yasadı bırı düşükten bi ay sonra dığeri ıkı ay sonra tekrar hamıle kaldırlar inşallah seninde benm de olur bebeğimiz bide ben meryem suresini okumayı düşünüyorum canm duydunmu onu hıc?Benim de 8.ayım evliliğim de hatta kimyasal gebelik sağlıklı gebelikler için hazırlıkmış bende bir yerde okumuştum...ben öğrendikten 3.gün sonra kaybettim beterin beteri var şükredelim kürtaj da olabilirdik...doğum anında da bebeğini kaybedenler var hep hayırlısını istemek lazım..inşallah bizde bu ay kalırız hamile yaşadıklarımız benzermiş...
Evet canm hatta nerdeyse aynı yaşadıklarımız Allah büyük ben sabahtan aksama kadar bunu araştırıyorum internetten falan hatta komsum ve bı arkadasım da bunlarn aynısını yasadı bırı düşükten bi ay sonra dığeri ıkı ay sonra tekrar hamıle kaldırlar inşallah seninde benm de olur bebeğimiz bide ben meryem suresini okumayı düşünüyorum canm duydunmu onu hıc?
Benımde suanda gözlerm dolu dolu oldu canmm nerden buldun bu duayı bıde 7000 tanemı okumamız gerekıyo?Bu duayı ilk okuduğumda çok ağlamıştım Nasıl da anlamlı...
Benımde suanda gözlerm dolu dolu oldu canmm nerden buldun bu duayı bıde 7000 tanemı okumamız gerekıyo?
Korunmasan cabuk hamile kalirsin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallahKimyasal gebelik gecirdim kizlar bende once degerim 1658 di sonra 519 cikti.doktor dusuk dedi ve kimyasal gebelikte herzaman kanama olmuyormus kanama olmadanda kan degeri normale donuyormus.benim kanamam oldu 5 gun dolu dolu geldi sonrada bitti .
Dk ne.oluyor canmMerhaba hanımlar bende dk kullandim 5 ay sonra 5 ay kotunmadim 5. Ay kimyasal gebelik oldu bir sonraki ay hamile kaldım simdi 4 aylik bebisim var rabbim herkese nasip etsin
Doğum kontrol hapıDk ne.oluyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?