Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Senin kacinci kimyasalin ki bu kadar umitsizlige dusmussun milletin degeri 10 15 ile baslio duzenli artio duzenli arttiktan snra sknti olmaz insallah
Sen bol bol dua et saglikla kucagina alirsin insallah hakkinda hayirlisi ne ise o olsn

Senin kacinci kimyasalin ki bu kadar umitsizlige dusmussun milletin degeri 10 15 ile baslio duzenli artio duzenli arttiktan snra sknti olmaz insallah
Sen bol bol dua et saglikla kucagina alirsin insallah hakkinda hayirlisi ne ise o olsn
Canm benim ikinci. 9 aylim evliyim. Hic korunmadm. Gecrn ay kimyasal gebelik yasadim. Hemen sonrasinda hamile kalanlar var. Bende Korunmadim. Umutsuz olmak istemiyorum ama çok korkuyorum. Esimrl işlerimiz dolayisiyla ayri sehirlrrdeyiz. Tayin icin ugrasiyoruz suan .Yumurtalama döneminde bulusuyoruz. 9 hazirandi yumurtlama günüm. En son 11 haziranda iliskiye girdik. Yani gec döllenme de olamaz gibi geliyor. Cunku 12 gündür iljski yok. O yüzden umutsuzum. Insalah artar

Insallah artar canm su mubarek gunlerin hurmetine hayirli hayirli saglikli sihhatli bebegini kucagina alirsin insallah

Canim sikma canini bak drum bana kimyasal gebeligi gebelikten saymiyoruz.dollenme oluyor ancak istedigimiz saglikli gebelik olusmuyor demisti.simdi dr a git buda kimyasalsa neden sagliksiz gebelik oluduyor ona baksin.yani seker mi polikistik over misin ona baksin.hormonlarina baktir.yumurta tembelligimi var.hepsine baktir.kilolumusun mesela?adetlerin duzenlimi? Baktur canim bak aylardir gidiyorum.enson ki dr um.kilomdan dolayi polikistik over sendromu teshisi koydu glifor verdi kg ver yumurtaliklarin calismaya baslar dedi.ilk ay bile kalabilirsin dedi.icini ferah tut.benimde gecikti.ama bosa umutlanmamaya calisiyorum.birde sana bisey sorucam.idrarda pozitif cikmis ya senin.adet sancisi gibi hatta daga keskin sancilarin varmi canim.hic bir belirti yokken mi sadece idrarda pozitif cikti

canım geçen ay kimyasal gebelk geçirince baya araştırdım. benim gibi olan çok var. Doktora gittim muayenede herhangi bir problem yoktu. yumurtalıkların gayet sağlıklı kist yok dedi. kilolu değilim canm. adetlerimde çok şükür düzenlidir. evlenmeden önce ağrım çok olurdu adet olurken. şimdi azaldı agrılarım. canım bizimki sağlıkklı bir ilişki değil diye düşünüyordum. çünkü ayrı şehirlerdeyiz işlerimizden dolayı. ayda bir buluşuyoruz bir kaç gün o da hep benim çabamla yumurtlama günlerine denk getiriyorum buluşmalarımızı. yani herkes gibi gün aşırı yapma şansım yok. adete 1-2 gün kala idrarda yaptım. çıktı. adet günümde ya da bir gün geçince (bazen 31-32-33 gün arası değişiyor döngüm) kan testi,nde 47 çıktı işte. adet olmayı bekleyeceğim. çok üzüldm yıkıldım resmen. 1 yıldır tayin için uğraşıyoruz. o kadar yoruldum ki. bebeğim olsa biraz mutlu olsam. sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. ofiste herkesin çocukları var sabah akşam çocukta çocuk muhabbeti. anlatıp dururlar. böyle kimsyasal falan da duyunca daha çok sıkılıyorum. çok uzun yazdım kusura bakma canım

bnce hemen üzme kendini belki bu defa tutmuştur. bi daha ne zamn tahlil verceksin?
keşke olsa canım keşke. pazartesi gel dedi. adet olmasam gideceğim bakalım. İnşallah seninde tutmuştur bu ay. bekle canım test yapma. keşke bende yapmasaydım test. öğrenince daha kötü beklemesi.

Son düzenleme:
Canim biliyorum yıkılmanın nedemek oldugunu.uzme kendini hormonlarınıda etkiliyorsun.bende az once idrar testi yaptim.negatif cikti.hafif bulantilar ve kisa karin kramplarim vardi acaba yerlesiyormu dedim ama yok bisey adetimi 4 gun gecti ve yine adetim sokmedi bakalim canim.suan dr a git.belki surpriz yapicaktir hic belli olmaz canim.uzme kendini.olacak insallah kendini rahatlat dikkatini baska seylere ver canim.allah yardimcimiz olsun

bnm daha çok var malesefff. 1 hafta var regl olmama normalde ama keske olmasam tabi
Inşallah bebisin seninledir canm. Bende kac gündür nette dolaşıyorum. Benm gibi olan var mi diye. Takvim indirdim. Beklenen adet tarihim 23 haziran. Ben 22 sinde yaptirmistim. Yani adetten bir gun once. En son22 mayista olmustum 32-33-35 gün degisiyor donemim. Baska bir sitede hesapladim yumurtlama donemimi. 5 haxiran diyor. Halbuki 33-34 gunde bir oluyorsam 9-11 arasi yumurtlamam lazim.10. Gun yumurtlamsam, testi yaptigim gün 12. Gun oluyor yumurtlama dönemimden. Yarın gidip test yaptiracagim. Bi bana ders oldu. Bir daha adet gevmeden yapmicam. Sonuç ister kmysal olsun olmasin. Her seye hazirladim kendimi ama yine de bir umut iste. Allah im sen buyuksun.

Keşke canm ya inşallah ama bnm hiç bi belrtim yok regl olmama 5 gün var normalde bnmde adet döngüm aynı seninki gbi. Bnm indirdiğm takvime göre adettn 9 gün snra doğrganlk dönemi başlıo tam 14.günde yüksek doğrganlk şansı yazıyor. O tarhten 2 hafta sonrada regl olmam gerekiyor takvime göre

AYnen canım. 32 gun yazdim adet dongumu. Halbuki degisebiliyor. 32 gunde bir yazmama ragmen adetten 1 gun once test yapirmis oluyorum. 2 gun once goguslerim şişkin hassas ve cok sertti. Simdi daha yumusak. Goguslerim 2 gun once yaniyordu sicakti o da kayboldu. Gecen ayda oyle olmustu. Bir taraftan kimyasal diyorum diğer yandan da umut ediyorum.

Bakalm yarn nasl olucak sonç gönlüne göre olr inşallah herşy canm bnm yaaa haberdar et mutlaka

Kizlar test yaptirdim aksama alicam sonucu. Yine idrar yaptim sabah saniyrsindr kipkirmizi gördüm sonucu acik falan değil. Allah im inşallah hamileyomdit kizlar nolur dua edin. Rabbm hepimize bebek nasip etsin inşallah

bnm idrarımda acayip bi koyulaşma var..oruçtanmı deilmi anlayamadm. kimyasal gebelk geçrdiğmde elle tutulr gözle görünr tek belirtim idrarda koyulaşma olmasıydı şimdi anlayamıyorm oruçta tuttuğm için.dün iftardan sonra çok su içtim anlayablmek için ama hala koyuydu.geçen haftalarda hiç böyle deildi..sizce nedir durumu bnm gibi olan varmıki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…