- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
senin adına çok sevindim canım sen bizlerin ne yaşadığını daha iyi anlarsın bnm içinde dua edebilir misinHerkese merhabalar kızlar ben kimyasal gebelik geçirip 15 gün sonra hamile kaldım,kesinlikle vakit kaybetmeyin ertemeyin doktorum hemen kalırsın dedi ve kaldım,asla umutsuzluga kapılmayın...
Amin inşaAllah canım rabbim sanada nasip etsin duam seninlesenin adına çok sevindim canım sen bizlerin ne yaşadığını daha iyi anlarsın bnm içinde dua edebilir misin
bebeğinide sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah
inş başka birşey yoktur Rabbim isteyen herkese versin. ihmal etmeyin kesinlikle hiç bir doktor ilgilenmedi kendim araştırarak yapılması gereken tahlilleri yaptırarak bulduk tam 3 kere aynı şeyi yaşadım bi kızım var o yüzden kafam daha çok karışıyor hayırlısıyla kalırız inşCanim benim 1658 di 3 gunde 519 a dustu.hatta dr 2.7mm kese goruyorum dedi 3 gun sonra hicbisey gorunmedi ve kanamam geldi 5 gun dolu dolu kanamayla bitti.zaten saglikli bir cocugun olmus.allah bagislasin.ben baska bisey oldugunu dusunmuyorum.ama emin olmak icin baska drlara da git anlat icin dahada rahatlar
Ilk kan değerlerin kaçtı canım? Sağlıcakla kavuşursun ınsallah yavruna. :)Canım ilk önce asırı asermeye başladım birde burnum cok hassaslaştı grip gibi hissettim bu belirtiler üzerine gittim doktora adet olmadığımı,kimyasal gebelik yaşadığımı,evde idrar testi yaptığımı ama negatif olduğunu söyledim doktor kanda bakmam gerek dedi hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakildi değerlerim iki katına çıkmıştı hem cok sasirdim hem çok sevindim.ben bu belirtileri yaşadım cok uykuya eğilim,aşırı yemek içmek,Bazen hafif bulantı,gece uyuyamama gündüz uyku basması,sicak basması,adet.olacakmisim gibi akinti yasadim,,
hayırlısı olsun hakkımızda ama adetinde gecikebilir hazırlıklı ol çünkü bnm normalde 28 günde bir oluyordum düşükten dolayı 33 gün sonra oldum inşallah hiç adet olmadan sevinçli haberini alırız yine haberdar et biziCanim yumutlama gunum 10 gun gecti ve o gunlerde iliskiye girdim.belki erken yaptim ama 5 gun sonra adet olmam gerek ve hic bir belirti yok.bebek belirtiside yok bu pzrteside gelmezse bekleyip kadin doguma gidicem neden adet gormuyorum diye bakalim kismet.belkide olmam hamileyimdir hersey kismet yani
Benim beta hcg 1658 di 3 gun icinde dustu.519 a cok agrili sancili adet gordum canim olabilir yaniArkadaşlar yanlız benim anlayamadığım birşey var. Benim BHCG değerim kimyasal gebelik yaşayan buradaki arkadaşlardan çok daha yüksekti. 107.5 ile başladım, 65.2'ye düştü sonrasında doktor kontrolünde ve kürtaj sonrası düşerek devam etti. Burada genellikle 10-20-30 falan gibi rakamlardan bahsediliyor. Bu konuda fikri olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?