Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Korkma xanim.ben gittim korunma gerek yok dedi.sen duzenli adet goruyormusun?ben duzenli gormuyorum.yumurta tembelligi olusmus kilodan dolayi bu yuzden kimyasal gebelik gecirmisim zaten.unutma kimyasal gebelik gercek bir gebelik degil.sagliksiz yani.ayrica tekrar ayni sey yasamayabilirsin.kimyasal gebelik sonrasi hamile kalip bebegini kucagina alan var.hic sıkılma yani kendini stres icinde birakma rahat ol ki hormonlarinda rahatlasin.bebegi dysunme nezaman gayirliysa oyle olsun de.allaha birak baska seyle ilgilen.stres cok onemli ben de korunmuyorum.20 sinde adet gormeliydim gormedim.bekliyorum yani.insallah olurda haber veritim burdan.sende kalirsin mutlska stres yapma.

Bnmde kimyasaldan snra adetim 33 gun snra oldu canm insallah hamilesindir ama deilsende stres yapma dengeler sastigiicin gec olabilirmissin

benm araştırmalarıma göre kimyasal gebelk geçmişi olupta hiç hamile kalamayan yok gibi. yani mutlaka bir yolu bulunuyor diye düşünüyorm sizcede öylemi?

merhaba arkadaşlar. Bende mayısta kimyasal gebelik geçirdim. 5 gün gecikince test yaptım sonra kimyasal olduğunu öğrendim. 22 Mayısta regl oldum. korunmadık bu ayda. dün dayanamayıp test yaptım.iki farklı testte te çift çizgiyi gördüm. ama doktora gidip kan testi yaptırmaya korkuyorum. beklenen adet tarihim bugün. 1 hafta beklesem mi diyorum. keşke yapmasaydım erkenden. geçen ay 3 günlük gecikmede çıkmamıştı. şimdi 1 gün kala çıktı. napsam yine düşük kese yok diyecekler diye korkuyorum. eşime de söylemedim.

benm araştırmalarıma göre kimyasal gebelk geçmişi olupta hiç hamile kalamayan yok gibi. yani mutlaka bir yolu bulunuyor diye düşünüyorm sizcede öylemi?
Tabiki stres yapmiycaksin.ben bunu anladim.test yapma kurma kafanda allahim mucizesini uygun zamanda hayirli zamanda yollayacaktir.sen rahat ol.insallah en kisa zamanda kalirsin

Hayirli ugurlu olsn cnm hic stres yapma insallah bu kez ayni seyleri yasamazsin bnce git kan degerine baktir yoksa hep byle huzursu olursun

Bnmde kimyasaldan snra adetim 33 gun snra oldu canm insallah hamilesindir ama deilsende stres yapma dengeler sastigiicin gec olabilirmissin
Canim sanirim senin kimyasaldan oncede adetlerin duzenliydi dimi? Ben gecikmesine takilmiyorum artik.cok kurunca hayal kurup hayal kirikligina ugruyorum.yine gecikti ve hic adet belirtisi yok.bide gecen persembe dr gittim.polikistik over sendromu baslamis dedi.cunku 8 ayda 3 kez adet oldum.kilo ver dedi 100 kg civarindayim.ama kaldimmi bu ay bilmiyorum korunmadim cunku.dun ilk defa acayip midem bulandi.ve bugun hafif bas donmelerim var.ve karnimda kisa kisa adet agrilari gibi ama devami yok.gecen hafta test negatif cikti.idrar testi.simdi hic gidip yapmak istemiyorum tekrar umutlanmamak icin.bakalim bekliyorum.varsa belli eder zaten diyorum.bi 10 gun daha bekliycem hayirlisi canim ya

canım hayırlısı olsn öncelikle. bekledikçe kafanda daha çok kurarsın.yaşadığın bu stres bile geciktirebilir adetini. bnce test yaptır bi an önce

sağolun kızlar. çok sistres yapmadım bu ay. beklemiyordum bile. ramazandayız oruç falan derken baktım adet günümdeyim. test yapayım dedim. işten eve donerken aldım. iki farklı test. ikisinde de çıkınca heyecan yaptım. yarın kanda baktırmayı düşünüyorum. bir taraftan da 10 gün geçsemi acaba diyorum ama yola çıkacagız bayramda yolculuk var. kimyasal olmasın inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat.

inşallah canm içini ferah tut herşey gönlnce olr hayırlı habrlerini alırız inşallah . sonucu yaz mutlaka

Evet bnm adetlerim genelde duzenlidir hayirlisi olsn hakkinda eger adetlerin duzensizse ondanda gecikiyo olabilir ama yinede her zamnki gibi umudumuzu kaybetmek yok bncede bekle cnm sabrredebildigin kadar

Sonucu buraya yazmayida unutma

kan testi yaptırdım. değerim 47 çıktı. 1 gün gecikme oldu. sanırım yine kimyasal. ben anlamadım artık yoruldum kızlar. insallah sizin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…