- 20 Mayıs 2016
- 151
- 192
- 23
- 38
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
- #1.001
Sagol canim sen iyimisin ultrasonda gordunmu yada kantestinde baktirdinmi kac haftalik oldu simdiAmin canim inşallah en kisa zamanda hayırlı haberlerinizi duyariz.
Baya olmus ya insallah hic adet olmadan hamile kalirsinCannim yok bugun 48 gun oldu adet gormeyeli doktor glifor verdi iciyorum iliskiyede korunmadan giriyorum.suana kadar bir belirti yok adet belirtisi ama hamilelik belirtiside yok okadar cok dua ediyorum ki olsun diye.bekliyorum gec dollenir falan diye.allahtan hayirlisi.sen naptin bu arada?
Insallah canimAy hadi hamileyim haberi ver ,hatta beraber verelim allahim insallah
Canim buarada korunmuyorum ama 15 gundur karnimda adet olacak gibi sancim var tam geliyor diyorum gelmiyor gunde iki uc kez oluyor ama baska adet belirtiside yok..acaba yerlesiyor falanmi diyorum.ama idrar testi yaptim negatif yok bisey yani..esim 15 gundur burda diyorum acama o gunlerden olustuysa daha erken diyorum ama ne biliyim umut isteBu arada iyi bayramlar herkese
Insallah kalirsin canm bnde dayanamayip gecen gunlerde test yaptim ama daha 1 hafta vardi adete bnde de negatf ciktiCanim buarada korunmuyorum ama 15 gundur karnimda adet olacak gibi sancim var tam geliyor diyorum gelmiyor gunde iki uc kez oluyor ama baska adet belirtiside yok..acaba yerlesiyor falanmi diyorum.ama idrar testi yaptim negatif yok bisey yani..esim 15 gundur burda diyorum acama o gunlerden olustuysa daha erken diyorum ama ne biliyim umut iste
Insallah canm burada hamileyim demek bizede nasip olur insallah dsaglikli sihhatli aliriz kucagimizaEvet canim sorma en buyuk sikinti bu iste nezaman yumutladigim belli degil...dusun dr bile gliforu ic her hafta test yap dedi.bide hesapladım gecenki kimyasal gebelikle olan adetim 65 gunde gelmis.bakalim hamilemiyim,adet mi gorucem ya insallah hamileyimdir
Su an kesin gibi canm dusmez insallah biraz lekelenmem var idrar testi 2 tane yaptim cikti snra kan testi yaptim ordada ciktiSana inanmiyorum umut gercektenmi hamilemisin kesinmi? Ben degerlerden anlamiyorum.allahim insallah oyledir.bak yerlesme kanamasi diye birsey var.yerlesiyor diyedir.endiselenme agrin sancin varmi? Ay allahim cok sevindim.evde idrar testi yapmismiydin pozitifmiydi.hangi belirtilerin var peki nasil anladin hamileligini?allahim sagsalim kucagina almak nasip eylesin.bende gecen sali idrar testi yaptim.negatifti.bu hafta halsizlik ve mide bulantisi arkasi muthis bir halsizlik var bikac gun daha bekleyip test yapicam.belirtilerini paylas benimle mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?