- Konu Sahibi elmalxix turta
-
- #1.761
Amin canım tesekkür ederim allahım sizlerede nasip etsin en kısa zamanda insallah burdaki herkes dualarımdaCanım bu mesaja nasıl sevindim bilemezsn bna ümit oldn çok teşkkr ederim rabbm kucağımzı boş bırakmasın canım senide çok tebrik ederim rabbm sağlıklı hyırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
bunu ben de merak ediyorum, normalde regl olmam gerekiyor bugün yarın ama bakalım ne zaman olacağım, 4 gün geçti ise sen test yaptır her ihtimale karşı. Ya da kendine dikkat et her ihtimale karşı..Merhaba kızlar eylül de ben de kimyasal gebelik geçirdim. Ekim ve kasım adet dönemlerimde ara lekelenmelerim oldu. Sonrasında adet gördüm. Araştırdım 2 adet dönemi kanamalar normalmiş. Bu ay adetim 4 gün geçti. ama hiçbir belirtim yok. Gebelik testi yapmaya da korkar oldum.Adet düzensizliği yaşayan oldu mu hiç. Kimyasal gebelik sonrası?
Gebe hissetmiyorum kendimi.Diğerinde bariz farklılar vardı. Bilmiyorum her gebelik farklımı olur.bunu ben de merak ediyorum, normalde regl olmam gerekiyor bugün yarın ama bakalım ne zaman olacağım, 4 gün geçti ise sen test yaptır her ihtimale karşı. Ya da kendine dikkat et her ihtimale karşı..
Ben de henüz regl olmadım ucuz test alıp baktım negatif. Biraz canım sıkıldı, regl belirtileri de yok, bu nasıl bi şeyse düzeni bozuyor maalesef. Beklemekten başka yapacak bi şey yok...Gebe hissetmiyorum kendimi.Diğerinde bariz farklılar vardı. Bilmiyorum her gebelik farklımı olur.
Canım inşallah hayırlısıyla gebesindir.Benim 4 ay düzenim bozulmuştu.Geç düzene girdi.Herkesin bünyesi farklıdır ama.Merhaba kızlar eylül de ben de kimyasal gebelik geçirdim. Ekim ve kasım adet dönemlerimde ara lekelenmelerim oldu. Sonrasında adet gördüm. Araştırdım 2 adet dönemi kanamalar normalmiş. Bu ay adetim 4 gün geçti. ama hiçbir belirtim yok. Gebelik testi yapmaya da korkar oldum.Adet düzensizliği yaşayan oldu mu hiç. Kimyasal gebelik sonrası?
Malasef regl oldum Bu ay inşallahKizlar ins ikimizde hamilesinizdir. Bende 2 kimyasalda da sonrasinda hic duzensizlik yasamadim hep gunu gunune oldu. Benimde bat 5 ocak bu ay 9 gun sogan suyu yapmistim ins ise yarar yoksa da artik ciddi sekilde bir doktora gidecegim
Umutlar diger aya canim insMalasef regl oldum Bu ay inşallah
Amin cnm inşallahBenim de ilk denememde kimyasal olmustum ama adet gunum gecikmedi sonraki ay gebe kaldim..Allah isteyen herkese versin İnsallah
Sen ne zaman geçirdim cnm kimyasal gebelik ?kimyasal sonrası elde var sıfır
Aynı günlerde yaşamışızMerhaba arkadaslar 12 aralikta kimyasal gebelik gecirdim sanki daha once hic gebelik yasamamisim gibi inanilmaz sevindik cok sukur bir tane 9 yasinda oglum var.1 senedir cocuk istiyorduk hersey duzene girdi artik bir cocugumuz daha olsun dedik fakat kimyasal gebelik gecirdim.demekki hayirlisi buymus tabiki uzulduk ozellikle oglum,doktoruma sordum hic sıkıntı yok tekrar hamile kalabilirsin dedi bizde korunmuyoruz bu arada ben sogan kürü yapiyorum rahim temizlensin diye bide folik asit iciyorum.hayirlisiyla bekliyoruz Allahim ne zaman nasip ederse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?