- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi elmalxix turta
Ay inşallah kan testine cesaret edebilsem bi öğreneceğimCanım hayırlı olsun bebişin varr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah kan testine cesaret edebilsem bi öğreneceğimCanım hayırlı olsun bebişin varr
Ay inşallah kan testine cesaret edebilsem bi öğreneceğim
Git canım eminim yüksek çıkarAy inşallah kan testine cesaret edebilsem bi öğreneceğim
Canım 43 gün yeterli değil mi tesr yapmak için bence yap sende test inşallah hepimiz beklediğimiz güzel haberleri alırızBenimde düşük yapalı 43 günüm ne test yaptım ne başka birşey dün biraz akıntının rengi Değişti büğün aynı renkte gelen giden yok
Canım bahsettiğim arkadaşım da doktoruna tüp bebek istediğini söylemişti ama doktoru hamile kalabildiği için gereksiz olduğunu söyledi başka bir doktora mı gitsen acababu sefer değerim 182 di kanamam vardı progestanı bile benim zorumla verdi doktor özel muaneyede gittim özel hastaneyede devlet hastanesine artık tüp denemeye karar verdim çok yıpratıcı süreçinş. bende tez zamnda sağlşıklı bi şekilde hamile kalırım sizler gibi maşallah bu arada hamileliğiniz sorunsuz geçmesi dileği ile ...
Olumsuz Düşünme canım ben de kaç kere sabaha kadar ağrım var düşecek kesin diye uyuyamadım Rabbim esirgesin bişey olmadı şimdiye kadar hala da oluyor ağrım..262.17 çıktıı
Bence bi test yap canım baya bi zaman geçmiş umarım musmutlu haberini alırsın bebeğin ramazan ayında gelmiştir inşallah sanaİnş ama 3 yılın her ayın hayal kırıkları var hiç cesaretim yok dün akınt öyle gelince saatlerce Ağladım şuan oldu hala aynı renk fazlası yok Allahtan gücüm yok yüzleşmeye beklemek koymuyor inan hayal kırıklıkları kadar
Canım ne yaptın merak ettimInş canım dua et senin şimdi duan kabul olur akşam üstü gidip test alcam inş
inşallah iyi gelişir canım çok sağol daha doktora da gitmedim bi kan testi daha yaptırıp yükselmiş mi diye bakacağım öyle gideceğim doktoraOlumsuz Düşünme canım ben de kaç kere sabaha kadar ağrım var düşecek kesin diye uyuyamadım Rabbim esirgesin bişey olmadı şimdiye kadar hala da oluyor ağrım..
Dün adet oldum canımCanım ne yaptın merak ettim
Çok dua edeceğim sana canım stres yapmaDün adet oldum canım
İnşallah canım. Ben bilmiyordum ama anneme dedim böyle böyle oldu işte kimyasal gebelikmiş diye. Annem öyle değil o bizde bebek aranıyor derler ona dediNe kadar guzel hamıle kalanların gozu aydın... Bende gecen hafta kımyasal gebelık yasadım duusk yapalı 1 hafta gectı. Doktor 1 hafta dınlen dedı . Insallah bende Allahın ıznıyle hayırlısıyla hamıle kalırım. Yazıları okuyunca umutlandım.