Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Benimde düşük yapalı 43 günüm ne test yaptım ne başka birşey dün biraz akıntının rengi Değişti büğün aynı renkte gelen giden yok

İnş ama 3 yılın her ayın hayal kırıkları var hiç cesaretim yok dün akınt öyle gelince saatlerce Ağladım şuan oldu hala aynı renk fazlası yok Allahtan gücüm yok yüzleşmeye beklemek koymuyor inan hayal kırıklıkları kadar

mart ayinin sonuna dogru over kist rupturu gecirdim mayis 11de yani anneler gununde kimyasal bebek dusurdum suan 6 haftalik hamileyim bende 46 gun sonra adet olmustum

bu sefer değerim 182 di kanamam vardı progestanı bile benim zorumla verdi doktor özel muaneyede gittim özel hastaneyede devlet hastanesine artık tüp denemeye karar verdim çok yıpratıcı süreç :KK43: inş. bende tez zamnda sağlşıklı bi şekilde hamile kalırım sizler gibi maşallah bu arada hamileliğiniz sorunsuz geçmesi dileği ile ...
Canım bahsettiğim arkadaşım da doktoruna tüp bebek istediğini söylemişti ama doktoru hamile kalabildiği için gereksiz olduğunu söyledi başka bir doktora mı gitsen acaba

İnş ama 3 yılın her ayın hayal kırıkları var hiç cesaretim yok dün akınt öyle gelince saatlerce Ağladım şuan oldu hala aynı renk fazlası yok Allahtan gücüm yok yüzleşmeye beklemek koymuyor inan hayal kırıklıkları kadar
Bence bi test yap canım baya bi zaman geçmiş umarım musmutlu haberini alırsın bebeğin ramazan ayında gelmiştir inşallah sana

Olumsuz Düşünme canım ben de kaç kere sabaha kadar ağrım var düşecek kesin diye uyuyamadım Rabbim esirgesin bişey olmadı şimdiye kadar hala da oluyor ağrım..
inşallah iyi gelişir canım çok sağol daha doktora da gitmedim bi kan testi daha yaptırıp yükselmiş mi diye bakacağım öyle gideceğim doktora

Ne kadar guzel hamıle kalanların gozu aydın... Bende gecen hafta kımyasal gebelık yasadım duusk yapalı 1 hafta gectı. Doktor 1 hafta dınlen dedı . Insallah bende Allahın ıznıyle hayırlısıyla hamıle kalırım. Yazıları okuyunca umutlandım.

Ne kadar guzel hamıle kalanların gozu aydın... Bende gecen hafta kımyasal gebelık yasadım duusk yapalı 1 hafta gectı. Doktor 1 hafta dınlen dedı . Insallah bende Allahın ıznıyle hayırlısıyla hamıle kalırım. Yazıları okuyunca umutlandım.
İnşallah canım. Ben bilmiyordum ama anneme dedim böyle böyle oldu işte kimyasal gebelikmiş diye. Annem öyle değil o bizde bebek aranıyor derler ona dedi :D Ablam da dedi bende de oldu kızımdan 1 ay önce diye. Tabi o benim gibi hemen test yaptırmamış adeti gecikmiş biraz sonra adet olmuş ondan bahsediyor.

kızlar merhaba benim temmuzda ilk denemem di. Çok şükür ilk denemem de hamile kalabildim ancak kimsayal gebelik olduğu için değerleri düştü ve adetimle sonlandı. İnşallah tekrar bu olayı yaşamam. AÇıkçası bu ay da aynı şey olucak diye çok endişeliyim. Benim gibi çok sayıda kadın aynı durumu yaşıyormuş aslında. Kolay hamile kalındığı doğru mu Kimyasal dan sonra ? Tekrar aynı durumu yaşayan var mı?

Back
X