Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Umarim olmazsinda hamilesindir.benimde gectigimiz gunler yumurtlama gunlerimdi.esimle epey calistik.ama kismet bakalim.insallah hamilelik haberlerimizi veririz birbirimize.birde kimyasal gebelik kanamandan sonra dr a gittinmi?yani gorunmek gerrekiyormu.gorunmesek sorun olurmu ki?ben gorunmedim merak ediyorum sorun olurmu diye.bide kimyasal gebelikten once adetlerin duzensizmiydi.
Hamile olma ihtimalim yok canm korunduk bu ay rahim kendini toplasin die kanamalarim bittikten snrada gittim bn kanimin tam sifirlanmasi icin ayrica adet duzensizligi olabiliyormus kimyasldan snra onun icinde tarlusal verdi onu iciyrm eskiden adetim duzenliydi ama bu ay nasil olur bilmiyrm

Ben drumla tlfonla gorustum.muhtemelen kimyasal dedi.mutlaka dr a git baksin dedi.gitmedim.kanamadan sonra bidaha test yap bakalim pozitifmi dedi.yaptim negatifti.bende bir sorun olmadigini dusunup kontrole gitmedim.bu ayda korunmadim.birde benim dogum kontrol hapini biraktiktan sonra bu duzensizligim oldu.iste birakali 9 ay oldu ve tam hamileyim derken degilmisim.bu ay korunmadim bakalim olur belki olmazsada kismet ne diyim

Hayirlisi olsun hakkimizda insallah kalirsin o zamn adet gunun ne zamn senin yakin mi :)
ya bn cesaret edemedim millet korunma dedide doktor korun diyince icime sinmedi iliskiye bile girmedik tam toplasin kendini die

Simdi ben 20 mayista kimyasal gebelik kanamasi gecirdim bu ayin 20 sini bekliyorum eger duzenli gelirse.ve yumurtlama gunumde korunmadim.kaldiysam kismetse olur degilse allahtan hayirlisi

Insallah kalmisimdir.inan cok istiyorum.icimden birses oldu diyor sanki.diger taraf fazla umutlanma.insallah seninde olur.sende uzunca korundunmu? Ben 3.5 yil korundum.birakinca 9 ayda kalamadim.birde bisey duydum kimyasal gebelik saglikli gebeligin hazirligidir diye dogrumudur sence?

Yani konustugum herkes rahim kendini hazirladigi icin dusukten snra daha cabuk kalinir dio ama bilemiyorum artik bnmde 4. ayimda hamile oldgmu ogrenmistm o da kimyasalmis bnm hayaller temmuza artik :halay:

Arkadaşlar merhaba hep açıp okuyordum birde ben üye olup paylaşmak istedim 3 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim 1 hafta 10 gün gecikmeyle sonlandı degerlerim çok yükselmedi birinde 12 diğerinde 15 di sonra düşüyor 1 2 ye kanama başlıyordu araştırmalar yapıldı kan pıhtılaşması çıktı ama ben çok korkuyorum bir tane kızım var 4 yaşında şuan coraspin ve folic asid alıyorum yumurtlama takibi yapıyorum hamile kaldığım anda iğne vurulacakmisim hergün ama degerlerim çok dusukken sonlanıyor acaba başka birşey olabilir mi

Arkadaşlar merhaba hep açıp okuyordum birde ben üye olup paylaşmak istedim 3 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim 1 hafta 10 gün gecikmeyle sonlandı degerlerim çok yükselmedi birinde 12 diğerinde 15 di sonra düşüyor 1 2 ye kanama başlıyordu araştırmalar yapıldı kan pıhtılaşması çıktı ama ben çok korkuyorum bir tane kızım var 4 yaşında şuan coraspin ve folic asid alıyorum yumurtlama takibi yapıyorum hamile kaldığım anda iğne vurulacakmisim hergün ama degerlerim çok dusukken sonlanıyor acaba başka birşey olabilir mi

Canim benim 1658 di 3 gunde 519 a dustu.hatta dr 2.7mm kese goruyorum dedi 3 gun sonra hicbisey gorunmedi ve kanamam geldi 5 gun dolu dolu kanamayla bitti.zaten saglikli bir cocugun olmus.allah bagislasin.ben baska bisey oldugunu dusunmuyorum.ama emin olmak icin baska drlara da git anlat icin dahada rahatlar

Canim benim 1658 di 3 gunde 519 a dustu.hatta dr 2.7mm kese goruyorum dedi 3 gun sonra hicbisey gorunmedi ve kanamam geldi 5 gun dolu dolu kanamayla bitti.zaten saglikli bir cocugun olmus.allah bagislasin.ben baska bisey oldugunu dusunmuyorum.ama emin olmak icin baska drlara da git anlat icin dahada rahatlar
Aa bnada aynisini demisti biliyo musun ultrasonda gorememisti alttan bakip 2.5 mm bi sey gorunuyo demisti bnm degerimde 2000 lerden dustu seninkiyle ayniymis bnm durumum

Aa bnada aynisini demisti biliyo musun ultrasonda gorememisti alttan bakip 2.5 mm bi sey gorunuyo demisti bnm degerimde 2000 lerden dustu seninkiyle ayniymis bnm durumum
Normalde kimyasal olanlarin degeri hep daha dusuk goruyordum bnmki mi tuhaf diyordum ama senin kan degerinde baya yuksekmis

Normalde kimyasal olanlarin degeri hep daha dusuk goruyordum bnmki mi tuhaf diyordum ama senin kan degerinde baya yuksekmis

Evet canim hatta elimde ultrason goruntusu bile var.3 gun icinde oldu ne olduysa ama ben 4 yil oncede hamileydim 1.5 aylikmis bilmeden cok ilac kullandim ve aldirdim.ozaman boyle cok siddetli kasik agrilarim olmamisti.bunda cok olmustu vardi bir terslik anlamistim yani.sevinememistim bile zaten

Birde bana alttanda bakmadi.ustten bakti.hatta dusururken ben bakan kadin dr senin kan degerinle kese gormesi mumkun degil dedi.birde beraber olutken esimle cok agrirdi vajinam.zaten sagliksizsa dusermis canim.o yuzden hayirlisi dedim ben.bakalim insallah tekrar kalirim.sende kalirsin

Amin cnm hayirlisi byleymis demkki bnde hic hamile kaldigimi hissedememistim hep bi korku vardi icimde korktugumda basima geldi Allahm bir daha yasatmasin

Herkese merhabalar kızlar ben kimyasal gebelik geçirip 15 gün sonra hamile kaldım,kesinlikle vakit kaybetmeyin ertemeyin doktorum hemen kalırsın dedi ve kaldım,asla umutsuzluga kapılmayın...

Herkese merhabalar kızlar ben kimyasal gebelik geçirip 15 gün sonra hamile kaldım,kesinlikle vakit kaybetmeyin ertemeyin doktorum hemen kalırsın dedi ve kaldım,asla umutsuzluga kapılmayın...
Inanmiyorum gercektenmi?suan nekadarlik senin? Yani sonraki ay yumurtlama tarihinde mi hamile kaldin?bide kimyasal gecirmeden once adetlerin duzenlimiydi?ay umut oldun insallah bende kalmisimdir allahim sesimi duysun

Back
X