Kimyasal gebelik kanamasını aşırı ağrıyla yaşayan varmı

Mutsuzkafin0

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
75
11
18
27
Kimysal gebelik geçiriyorum suan kanamanın ikinci günü ve gece canım çok yandı normal adet sancısının 3 4 katıydı randevu bulamadım aksam özele gitmeyi düşünüyorum bu denli ağrı yaşayan varmı bide benim rahim duvarı kalınlığım kalınmıs bu ağrı o yüzdenmi suan biraz iyide olsam endişelendim bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilirmi

Canım merhaba geçmiş olsun. Kasımda bende geçirdim adet oldum sanmıştım ilk başta adet sancısı gibi sancım vardı daha sonra kimyasalı öğrendikten sonra hatta kanamamda azalmıştı şiddetli kasık ve bel ağrısı yaşadım doktorum normal demişti ağrı kesicilerle atlattım maalesef

Ya sanada çok geçmiş olsun tatlım bu durumu yaşamak piskolojiyi çok etkiliyo insan ne yapacağımı şaşırıyo ilaçta kullanmak istemedim tekrar hamile kalmak istiyorum bişey etkilesin istemedim gece boyunca çektim o ağrıyı doktora gidince doktor bişey yapmıyor yani tekrar gebelik için bişey önerdimi

Sağol canım adet olduktan sonra denemeye devam dedi folik asit e devam ettim ve o ay tekrar hamile kaldım şuan 7 haftalığız evet o süreç çok zor gerçekten insan bir daha olmicak gibi hissediyor korkuyor ama inşallah sonucu güzel olsun canım benim

Ayyy çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende kanama bitince folik asit içmeye başlıcam inşallah benimde olur içimi rahatlattığın için Allah razı olsun

Ayyy çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende kanama bitince folik asit içmeye başlıcam inşallah benimde olur içimi rahatlattığın için Allah razı olsun
Amin canım Allah razı olsun rabbim sana da nasip eylesin en kısa zamanda inşallah şimdiden başlayabilirsin folik asite canım yumurtlaliklarinin gelişmesine yardımcı olur birde takip edebilirsen yumurtlamani takip et. Ben takip etmedim ama yumurtladigim günü anladım ve değerlendirdim sukrolsun mucizem benimle

Amin inşallah tavimden önceden takip edebiliyodum ama artık düzene ne zaman girer bilmiyorum hayırlısı diyelim Allah herkezin gönlüne göre versin

Amin inşallah tavimden önceden takip edebiliyodum ama artık düzene ne zaman girer bilmiyorum hayırlısı diyelim Allah herkezin gönlüne göre versin
Takvimlere güvenme canım herkeste aynı olmuyor ben takvime göre bir hafta önce yumurtladim, takvime guvensem şuan hamilelik olmazdı kasık agrin ve şeffaf akintin olduğu gün degerlndir mutlaka

Takvimlere güvenme canım herkeste aynı olmuyor ben takvime göre bir hafta önce yumurtladim, takvime guvensem şuan hamilelik olmazdı kasık agrin ve şeffaf akintin olduğu gün degerlndir mutlaka
Gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık bide öyle deniyeyim herşeyi deniyoruz bu ara öğrenecek çok şey var teşekkür ederim tekrardan

Kızlar selam, kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladınız. Ben adet günümden iki gün önce ilaç içeceğim için test yaptım aşşşırı hayalet çizgi çıktı. Adet günümde ilk sarı sonra kahverengi lekelenmem geldi, 2. 3. Gün kanamam oldu sonra lekelenmeye döndü. Adetim 6 gündür ve son günler asla acı çekmem hissetmem bile ama bu sefer son iki gün lekelenmelerle beraber batmalar yaşadım kasıklarımda. Adetim bittikten sonra 2 gün lekelenme devam etti bugün kesildi gibi test yaptım erken gebelik ilk hayaletti kuruduktan sonra belirgin oldu. Normal kaset test hayalet çıkıyor. Acaba kimyasal gebelik mi geçiriyorum testi ekliyorun aşağıya siyah beyaz ilk hali diğeri kuruduktan sonra

Ben kan testi vermiştim 84 çıkmıstı değerim sonra düşmeye başladı ben hamileliğin bütün belirtireni yasadım göğüslerim şişti adetim gecikti halsizliğim vardı kasıklarımda ağrı vardı adet sancısı gibi normal adet gibi olunuyo bildiğim kadarıyla benimki çok ağrılı geçti bu testten de yapmıstım benimkide böyle çıkmıstı tatlım üstüne görmüş olabilirsin belkide kimyasal gebelik değildir senin ki kan testi vermeni öneririm eğer değer düşükse geçirmiş olabilirsin çünkü bunu bi çok kadın yasıyomus fakat farkına varan az insan varmıs

Teşekkür ederim canım cevapladığın için, kanada biraz çekiniyorum 1,5 yıldır artık sürekli negatif görmekten

Teşekkür ederim canım cevapladığın için, kanada biraz çekiniyorum 1,5 yıldır artık sürekli negatif görmekten
Eğer bi sıkıntın yoksa canını hiç sıkma Allah bi zaman kılmıstır inşallah olur hem ne tedviler var benim dayımın 11 sene sonra çocuğu oldu hayırlısı iste allahtan hayırlı vakitte nasip olur inşallah korunmadan 2 günde mi ilişkiye devam edin olur inaşşalh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…