Merhaba arkadaşlar. Tup bebekle hamile kaldim sevincimi yasayamadim
Degerlerim katlanmadi dr kimyasal gebelik olabilir dedi.
7.gun degerim 68
9.gun 114
11.gun bugun 137
Böyle artislar yasayipta degerleri duzelen oldu mu.
Yoksa kimyasal mi(
Allah yardımcın olsun canım benim. Dilerim değerin tekrar güzel bir şekilde katlanır. Bu sürec tümü ile çok zor bir sürec. Allah sana sabır versin ve hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.
yok canım dr söylemedi test günüm 9. gündü ben 7. gün gittim dayanamadığım için.canım inş Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz hem 7. gün test için biraz erken değil mi doktor mu söyledi?
benim ilk deneme de öyle olmuştu... değeri yeniden yükselenler5 olmuş ama benimki düşmüştü... allahım inşallah hayırlısıyla yüzünü güldürür... ben de çok üzülmüştüm.... allahım sabır versin...
Sumeyye amin canim cok sagol...
Ne zormus
Insallah artar degerler.
Hayirlisi olsun
kızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118
sizccee ne oluyor??????????
varmı böyle yavaş ilerleyen
canım benimdekızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118
sizccee ne oluyor??????????
varmı böyle yavaş ilerleyen
Canım benimde tam katlanmadı şu anda 15 haftalık hamileyim Allahıma şükür,benim 7. gün 68 9. gün 186 11. gün 287 idi,3. test tam katlamadı eğer 2 embriyo ise ve biri tam tutunamadı ise bu şekilde oluyor,tabi ki bilemem ama benim öyle oldu,umarım seninde öyle olur canım hayırlısıyla.Çok zor biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum,ama maalesef sabretmek gerekiyor...
Takılma canım,benimde ilk başta tam katlamadı,Doktorum önemli olan yükselmesi,ikiye katlaması şart değil demişti...Hatta 1 hafta test yaptırmadı sonra 1 hafta sonra baktık yükselmişti.
canım benimde
7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12 gün bugün 506 olmuş
düzensiz artış bende de var ama bugün fırladı
inşllah düzelir canım bende korkuyorum..
canım düz 137 idi
bugün 506 olmuş bu kezde artımış ama fazla
arap atı sanırım benimki
bakalım yarın ne yapacak
bugün testi tekrarladım 12.günüm bu kezde 24 saatte olması gerekenden fazla fırlamış dr dış gebelik olabilir dedi
ne düşüneceğimi şaşırdımçç
12.gün değerim 506 olmuş
Merhaba arkadaşlar. Tup bebekle hamile kaldim sevincimi yasayamadim
Degerlerim katlanmadi dr kimyasal gebelik olabilir dedi.
7.gun degerim 68
9.gun 114
11.gun bugun 137
Böyle artislar yasayipta degerleri duzelen oldu mu.
Yoksa kimyasal mi(
cnm drum bnada yaptırma bir hafta dedii ama dayanamıyorum...bugün başka hastaneye verdim..yarın iki gün sonra hem oraya hem de kendi merkezime baktırcam çok kötüyüm..senin sonradan kaçlara yükseldi..maşallah bebişin büyümüş..canımm çok saol yaa cvp verdiğn için..
canım benimde
7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12 gün bugün 506 olmuş
düzensiz artış bende de var ama bugün fırladı
inşllah düzelir canım bende korkuyorum..
canım düz 137 idi
bugün 506 olmuş bu kezde artımış ama fazla
arap atı sanırım benimki
bakalım yarın ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?