- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
inşallah kardeşim benim de ilk iki bebeğimdi kaybettiklerim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı benim için 10 gün çok kritik Rabbim sana da hayırlısını nasip etsin bana sorarsan korunma ben bebeğimi kaybettim hemen 10 gün sonra hamile kaldım kimyasal gebelikten sonra hamile olmak daha kolay oluyor Rabbim nasip ediyor bebeğimi kaybettim bir doktor beni canlı canlı ameliyat edecekti bebeğimin parçası kaldığını iddia etti 4 haftalık bebeğin parçası kalmayacağını henüz küçücük olduğunu anlayacak kadar beynim çalışmasa kadın beni kesecekti canlı canlı farklı bir doktora gittim gerek olmadığını söyledi doktorları artık çok fazla önemsemiyorum.Amin canm insallah tedrgnlk var üstümde korkuyorum ilk gebelik cnku.bnde hep korunmanin gerek olmadığını duydumn burdaki herkesde oyle diyor ben 1 hfta icinde kanamam olmazsa bska doktora gdecm onceki gttm bi bayana ona daniscm bi de kanamam olsada 3.gun gtcem bakalm klomene d3vam edeck mi eder sanirim. Bana bugun korun diyen doktor bska tahlil sonucunu yorumlasin dye grdim yanina erkek bi doktor.insallah bebegin sna sagliklica tutunur canm tekrar hayal kiriklgi olmaz ins dua edelm
Iste bundan korkuyorm kurtajlik bi durum olmasindan insallah vucud kendi atar ya dua et canminşallah kardeşim benim de ilk iki bebeğimdi kaybettiklerim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı benim için 10 gün çok kritik Rabbim sana da hayırlısını nasip etsin bana sorarsan korunma ben bebeğimi kaybettim hemen 10 gün sonra hamile kaldım kimyasal gebelikten sonra hamile olmak daha kolay oluyor Rabbim nasip ediyor bebeğimi kaybettim bir doktor beni canlı canlı ameliyat edecekti bebeğimin parçası kaldığını iddia etti 4 haftalık bebeğin parçası kalmayacağını henüz küçücük olduğunu anlayacak kadar beynim çalışmasa kadın beni kesecekti canlı canlı farklı bir doktora gittim gerek olmadığını söyledi doktorları artık çok fazla önemsemiyorum.
Folik asit kullanyrm canm kan hapi ve b12 kullnmyida dusunuyrm korunmycmda butun doktorlar korunma demis bu ne dye oyle dedi anlamadmDeneyimlerinden ve okuduklarimdan 2 yıl içinde hiç üzülme hiçte korunma ama kendine ve eşine folik asit omega 3 desteği al
Bence onun mallığı:) ama sadece sen değil eşinde içinFolik asit kullanyrm canm kan hapi ve b12 kullnmyida dusunuyrm korunmycmda butun doktorlar korunma demis bu ne dye oyle dedi anlamadm
Bncede ya mal mi ne anlamadm ben. Kurtaj gerekmez demi yaBence onun mallığı:) ama sadece sen değil eşinde için
Canım ben bugün 2.kimyasalımı oldum, ne kadar zor bi duygu, ne kadar ağır, ne kadar yürek yaralayan bir his bizden iyi kimse bilemez.. O kadar ümitsizdim ki, ben de birşeyler yanlış gidiyo, 3.sü olursa dayanamam diye çok güvendiğim bi doktora mail attım ve hemen beni aradı. Ve bana dediki, "bu çok doğal bir süreç. 10-20 yıl önce annelerimiz sürekli test mi yapıyordu, o yüzden kimse bilmezdi kimyasal filan. Bu bi düşük bile değil, gebeliklerin büyük bi kısmı zatrn böyle farkedilmeden sonlanır, stres olmayın ve denemeye devam edin. Sevinin çünkü kürtaj vs olmadan atlattınız ve hamilr kalabiliyorsunuz. Eğer 3.de de aynı şey olursa o zamn detaylı bi test yaparız. Bu adetiniz bitsin denemeye başlayın, değeriniz sıfırlandığı sürece sorun yok, korunmaya gerek yok, düşük yapmadınız ki"dedi ve beni çok rahatlattı. Sakin olmak lazım kızlar kısacası. Forumu okuyun yıllar önce bizim ki kimyasal yaşayan arkadaşların şuan bebekleri var, çatlatma iğnesi vs bi şekilde tedaviyi bulmuşlar. Önemli olan umutlu olmak, güçlü olmak... Sonrası gelicek eminimHerkes ayni seyi yazmis ve herkeslede hemfikirim kimyasal gebelikten sonra korunmaya gerek yok hatta aksine cocuk isteniyosa olma riski daha fazladir bir sonraki aylarda bende tam 7 ay once kimyasal gebelik gecirdm oncesindede kurtaj oldm ikisindede ozel doktordu korunmana hic gerek yok rahmin tertemiz bu ay tekrar kalabilirsn dedi yanliz kimyasal gebelikte doktorum senin acindan ben sana 2 3 ay kendini toparlanman icin korunmani oneririm demisti belki seninde doktorun o manada demis olabilir
Cok sagol canm ya icim rhatliyor biraz biraz. Uzuldum bosluga dusmus gni oldum ama kendi kendme diyorm ya hissetseydim ya dusuk olsaydi veya sagliksz bi gebelik olsaydi oyuzden sukretmek de lazim aslinda. Benm korkum ne zman kanama baslar acaba kurtaj fln drumu olablr mi diye onu yasamk istemyrm hic ya dua edyrmCanım ben bugün 2.kimyasalımı oldum, ne kadar zor bi duygu, ne kadar ağır, ne kadar yürek yaralayan bir his bizden iyi kimse bilemez.. O kadar ümitsizdim ki, ben de birşeyler yanlış gidiyo, 3.sü olursa dayanamam diye çok güvendiğim bi doktora mail attım ve hemen beni aradı. Ve bana dediki, "bu çok doğal bir süreç. 10-20 yıl önce annelerimiz sürekli test mi yapıyordu, o yüzden kimse bilmezdi kimyasal filan. Bu bi düşük bile değil, gebeliklerin büyük bi kısmı zatrn böyle farkedilmeden sonlanır, stres olmayın ve denemeye devam edin. Sevinin çünkü kürtaj vs olmadan atlattınız ve hamilr kalabiliyorsunuz. Eğer 3.de de aynı şey olursa o zamn detaylı bi test yaparız. Bu adetiniz bitsin denemeye başlayın, değeriniz sıfırlandığı sürece sorun yok, korunmaya gerek yok, düşük yapmadınız ki"dedi ve beni çok rahatlattı. Sakin olmak lazım kızlar kısacası. Forumu okuyun yıllar önce bizim ki kimyasal yaşayan arkadaşların şuan bebekleri var, çatlatma iğnesi vs bi şekilde tedaviyi bulmuşlar. Önemli olan umutlu olmak, güçlü olmak... Sonrası gelicek eminim
Değerlerin düşmeye başladıysa kanaman da yakındır, hiç üzülme. Sen yine de takip et değerlerini, her işte bir hayır vardır derler, belki de yükselir ummadığın anda, allah büyüktür. Benim İlk gebeliğimde 78 ile gebe olduğumu öğrendim 5gün sonra 11 e düştü ve kanamam başladı aynı gün. Zaten çok çabuk sıfırlıyo kendini. Psikolojik yıpranmıştım 2 ay bekledim 4 ayda yeniden gebe kaldım üstelik bu sefer adetim 6 gün gecikmişti, bu sefer de 46 çıktı şok oldum gördüğüm an, ve dedim ki yine olmadı... Dedim ve bugün regl oldum. benimle aynı zamanlarda olanalrın 1000lerde filandı değerleri.. Bunlar kötü deneyimler ama bigün inanıyorum bunları hiç yaşamamamış gibi olacağız. Belki o günler yine konuşuruz ve allah büyükmüş deriz.Cok sagol canm ya icim rhatliyor biraz biraz. Uzuldum bosluga dusmus gni oldum ama kendi kendme diyorm ya hissetseydim ya dusuk olsaydi veya sagliksz bi gebelik olsaydi oyuzden sukretmek de lazim aslinda. Benm korkum ne zman kanama baslar acaba kurtaj fln drumu olablr mi diye onu yasamk istemyrm hic ya dua edyrm
Insallah canm yine knusrz yine brbrmze destek olurz degerin binlerde olmasi lazm ewt bizimkiler dusuk benmde kasik agrm var ins olurumda vucud atar kendi temizlenr snra yne doktora gtcm ztn. Ilk duydum da korktm ama burasi rhatlatti beni bi daha gebelik olrsa kmseye sylemycm keseyi bebegi gorene kadar snra hayal krkligi uzuntu oluyor dha cokDeğerlerin düşmeye başladıysa kanaman da yakındır, hiç üzülme. Sen yine de takip et değerlerini, her işte bir hayır vardır derler, belki de yükselir ummadığın anda, allah büyüktür. Benim İlk gebeliğimde 78 ile gebe olduğumu öğrendim 5gün sonra 11 e düştü ve kanamam başladı aynı gün. Zaten çok çabuk sıfırlıyo kendini. Psikolojik yıpranmıştım 2 ay bekledim 4 ayda yeniden gebe kaldım üstelik bu sefer adetim 6 gün gecikmişti, bu sefer de 46 çıktı şok oldum gördüğüm an, ve dedim ki yine olmadı... Dedim ve bugün regl oldum. benimle aynı zamanlarda olanalrın 1000lerde filandı değerleri.. Bunlar kötü deneyimler ama bigün inanıyorum bunları hiç yaşamamamış gibi olacağız. Belki o günler yine konuşuruz ve allah büyükmüş deriz.
Insallah canm yine knusrz yine brbrmze destek olurz degerin binlerde olmasi lazm ewt bizimkiler dusuk benmde kasik agrm var ins olurumda vucud atar kendi temizlenr snra yne doktora gtcm ztn. Ilk duydum da korktm ama burasi rhatlatti beni bi daha gebelik olrsa kmseye sylemycm keseyi bebegi gorene kadar snra hayal krkligi uzuntu oluyor dha cokDeğerlerin düşmeye başladıysa kanaman da yakındır, hiç üzülme. Sen yine de takip et değerlerini, her işte bir hayır vardır derler, belki de yükselir ummadığın anda, allah büyüktür. Benim İlk gebeliğimde 78 ile gebe olduğumu öğrendim 5gün sonra 11 e düştü ve kanamam başladı aynı gün. Zaten çok çabuk sıfırlıyo kendini. Psikolojik yıpranmıştım 2 ay bekledim 4 ayda yeniden gebe kaldım üstelik bu sefer adetim 6 gün gecikmişti, bu sefer de 46 çıktı şok oldum gördüğüm an, ve dedim ki yine olmadı... Dedim ve bugün regl oldum. benimle aynı zamanlarda olanalrın 1000lerde filandı değerleri.. Bunlar kötü deneyimler ama bigün inanıyorum bunları hiç yaşamamamış gibi olacağız. Belki o günler yine konuşuruz ve allah büyükmüş deriz.
Kimyasal demek ki canm degernde dusuk. Allahim ne kadar kimyasal yasayan var yaa ilk defa bu sitedr ogrendm bn bu durumu cevremdende duymamstmGecen ay kimyasal gebelik yasadim. Bu ayda adetim 2-3 gibi hesapladim. Ama olmadi bekledim ayin 5 de test yaptim testte baya koyu cikti. 1 gun sonra kan verdim beta5 cikti 2 gun sonra adet oldum ve cok pihtili bi kanamam var acaba bu da mi kimyasaldi diyede dusunuyorum
Evet canım çok yaygınmış, çok kadının başına geliyo ama fark etmiyolar bile.Kimyasal demek ki canm degernde dusuk. Allahim ne kadar kimyasal yasayan var yaa ilk defa bu sitedr ogrendm bn bu durumu cevremdende duymamstm
ben 2.de kimseye söylememiştim, çünkü ilkini ailemize söylediğimizde herkes çok sevindi, sonra üzülerek bakıyorlar sana.. Zaten derler 3 aylık olana kadar söylenmez diye, sağlığından emin olana kadar saklarım bundan sonra allah verirse.Insallah canm yine knusrz yine brbrmze destek olurz degerin binlerde olmasi lazm ewt bizimkiler dusuk benmde kasik agrm var ins olurumda vucud atar kendi temizlenr snra yne doktora gtcm ztn. Ilk duydum da korktm ama burasi rhatlatti beni bi daha gebelik olrsa kmseye sylemycm keseyi bebegi gorene kadar snra hayal krkligi uzuntu oluyor dha cok
Bnde oyle dusunuyrm canm olrsa saklycm bi daha iyice gorene kdar. Bnm smdi adetle atilck ya bu ben 1 kere progestan ictm kafam karsmsdi daha icmycm bsey olmz demi atilir adetleEvet canım çok yaygınmış, çok kadının başına geliyo ama fark etmiyolar bile.
ben 2.de kimseye söylememiştim, çünkü ilkini ailemize söylediğimizde herkes çok sevindi, sonra üzülerek bakıyorlar sana.. Zaten derler 3 aylık olana kadar söylenmez diye, sağlığından emin olana kadar saklarım bundan sonra allah verirse.
Canım benim çok geçmiş olsun ben iki kere kimyasal gebelik yaşadim ne yaşadığını çok iyi biliyorum bak bi kardeş tavsiyesi sakin korunma kimyasal gebelik sonrasi hemen hamile kalınabiliyor Rabbim sabır versinMerhaba kızlar ben de sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum cuma beta 64 çıkmıştı pazar leke geldi geçti dün yine gelince doktorum izinde olduğu için kadın doğum acile gittik orda değer 39 çıktı yarın tekrar çağırdı sifirlandigini görmem lazım dedi doktor benden hala sildikce açık renk leke geliyo sadece değer sifirlaninca mi adet kanaması başlıyor ?
Sağol canım desteğin için şuan sadece kanama başlasın istiyorum korunmayi düşünmüyorum zaten klomen + çatlatma ignesiyle olmuştu tedavisiz gebelik pek mümkün görmüyorum kendimdeCanım benim çok geçmiş olsun ben iki kere kimyasal gebelik yaşadim ne yaşadığını çok iyi biliyorum bak bi kardeş tavsiyesi sakin korunma kimyasal gebelik sonrasi hemen hamile kalınabiliyor Rabbim sabır versin
Benmde bu ay kimyasal gebelik oldu canm cuma gunu ogrendm degerimin dustugunu ve dun kanamam basladi seninde degerin iyice dusmesi lazm kanama baslamasi icinMerhaba kızlar ben de sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum cuma beta 64 çıkmıştı pazar leke geldi geçti dün yine gelince doktorum izinde olduğu için kadın doğum acile gittik orda değer 39 çıktı yarın tekrar çağırdı sifirlandigini görmem lazım dedi doktor benden hala sildikce açık renk leke geliyo sadece değer sifirlaninca mi adet kanaması başlıyor ?
Benmde bu ay kimyasal gebelik oldu canm cuma gunu ogrendm degerimin dustugunu ve dun kanamam basladi seninde degerin iyice dusmesi lazm kanama baslamasi icinMerhaba kızlar ben de sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum cuma beta 64 çıkmıştı pazar leke geldi geçti dün yine gelince doktorum izinde olduğu için kadın doğum acile gittik orda değer 39 çıktı yarın tekrar çağırdı sifirlandigini görmem lazım dedi doktor benden hala sildikce açık renk leke geliyo sadece değer sifirlaninca mi adet kanaması başlıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?