Yarın tekrar bakılacak inşallah düşmüştür bunu söylemek ne kadar acı ama insan bunu bile bekliyormuş hamd olsun hamile kalabiliyoruz bunu bilmek bile umut vericiBenmde bu ay kimyasal gebelik oldu canm cuma gunu ogrendm degerimin dustugunu ve dun kanamam basladi seninde degerin iyice dusmesi lazm kanama baslamasi icin
Benim kanamam hemen başlamıştı beta 5 in altına düştü mü tamamen sıfırlanır öyle kötü hissettim ki kendimi beni bebegimden kurtarıyor sanki çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın bebeklerimiz sağlıklı olmadığı için tutunamamislar Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dua edelim bol bol elimizden başka bişey gelmez zaten .Sağol canım desteğin için şuan sadece kanama başlasın istiyorum korunmayi düşünmüyorum zaten klomen + çatlatma ignesiyle olmuştu tedavisiz gebelik pek mümkün görmüyorum kendimde
Bu arada çok geçmiş olsun canımBenmde bu ay kimyasal gebelik oldu canm cuma gunu ogrendm degerimin dustugunu ve dun kanamam basladi seninde degerin iyice dusmesi lazm kanama baslamasi icin
Bska bi Doktor bana 3 ay korun vucudun kendine gelsin dedi hcbsey anlamadm ne alakysa kendi doktoruma gtcem cuma gunu korunmayida dusunmyrm bu ay klomen kullandm ztn devam edicm buyuk ihtimal ben ctlatma ignesi kullanmyrm ama canm kendi catliyorSağol canım desteğin için şuan sadece kanama başlasın istiyorum korunmayi düşünmüyorum zaten klomen + çatlatma ignesiyle olmuştu tedavisiz gebelik pek mümkün görmüyorum kendimde
Gerçekten çok zor artışı takip ederken şimdi düşsün diye beklemek garip ve üzücü bi duygu bakalım yarın ne çıkacak değer ağrı sizi hiçbişey yok lekeden başkaBenim kanamam hemen başlamıştı beta 5 in altına düştü mü tamamen sıfırlanır öyle kötü hissettim ki kendimi beni bebegimden kurtarıyor sanki çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın bebeklerimiz sağlıklı olmadığı için tutunamamislar Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dua edelim bol bol elimizden başka bişey gelmez zaten .
Benim kendi catlamasi diye bişey oluyo mu bakmadı canım ikinci klomendi bu ay çok sevindim ama bir hafta sürdü üstelik devM etse doğum günümde dogabilirdi ayrı bi sevinmiştim nasip değilmiş inşallah fazla aratmadan hemen verir Rabbim yenisini korunacak bi durum değil bi operasyon yok ilaç yok üstelik vücutta hcg hormonun olması yumurtlamayi da sağlar diye düşünüyorum erkenden çatlatma iğnesini yumurtayı anı geliştirip catlatsin diye uyguluyorlar o da hcg hormonuBska bi Doktor bana 3 ay korun vucudun kendine gelsin dedi hcbsey anlamadm ne alakysa kendi doktoruma gtcem cuma gunu korunmayida dusunmyrm bu ay klomen kullandm ztn devam edicm buyuk ihtimal ben ctlatma ignesi kullanmyrm ama canm kendi catliyor
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bebeğin seni cennette bekleyecek Annesi Rabbim onların ömrünü kardeşlerine versin insallah .Rabbim gönlünü ferahlatsin. .Gerçekten çok zor artışı takip ederken şimdi düşsün diye beklemek garip ve üzücü bi duygu bakalım yarın ne çıkacak değer ağrı sizi hiçbişey yok lekeden başka
Sagol canm snada cok gecms olsn uzulme rabbim insallah yine nasip edecktr saglikli hayrli evlatlarmz olsunda. Benm kasiklarimda agri oluyordu progestan vermsti dusuk onleyici onu braktm 2.gun kanamam basladi degerm düşünce icmeyi biraktm ben. Bu ay devam ederm hrhlde klomene catlatma ignesinide blmyrm bkalm ne dycek doktor kendi catlamisti bu ay. Ilk bebegn mi olcak canmBenim kendi catlamasi diye bişey oluyo mu bakmadı canım ikinci klomendi bu ay çok sevindim ama bir hafta sürdü üstelik devM etse doğum günümde dogabilirdi ayrı bi sevinmiştim nasip değilmiş inşallah fazla aratmadan hemen verir Rabbim yenisini korunacak bi durum değil bi operasyon yok ilaç yok üstelik vücutta hcg hormonun olması yumurtlamayi da sağlar diye düşünüyorum erkenden çatlatma iğnesini yumurtayı anı geliştirip catlatsin diye uyguluyorlar o da hcg hormonu
Amin canım benim inşallah burda yeni hsmileliklerimizi de duyururuz buarada ağrı sizi yok sadece sağ kasigimdan bacağıma çekme var alakası olabilir miSeni o kadar iyi anlıyorum ki bebeğin seni cennette bekleyecek Annesi Rabbim onların ömrünü kardeşlerine versin insallah .Rabbim gönlünü ferahlatsin. .
Evet canım ikinci klomende olmuştu 4 yumurta vardı artık nasip benim doktorum ne diyecek bakalım bu ay bekler diğer ay başlar muhtemelen haftaya randevum şuan izinli özel hastane devlete gidiyorum takibe değeri takip edecekmiş doktor sifirlanmasini görmem lazım dedi o da korkutuyo şimdi sifirlanmazsa kürtaj mi derler nolur kiSagol canm snada cok gecms olsn uzulme rabbim insallah yine nasip edecktr saglikli hayrli evlatlarmz olsunda. Benm kasiklarimda agri oluyordu progestan vermsti dusuk onleyici onu braktm 2.gun kanamam basladi degerm düşünce icmeyi biraktm ben. Bu ay devam ederm hrhlde klomene catlatma ignesinide blmyrm bkalm ne dycek doktor kendi catlamisti bu ay. Ilk bebegn mi olcak canm
Benim baya ağrım olmuştu adetin biraz daha ağırı idi 1 hafta sürdü kanamam olabilr de olmayabilir de neden normal yolla hamile kalma şansın yok ki ?sen umudunu kaybetme kardeşim Rabbim dilerse olur.Amin canım benim inşallah burda yeni hsmileliklerimizi de duyururuz buarada ağrı sizi yok sadece sağ kasigimdan bacağıma çekme var alakası olabilir mi
Bana adet olrsan 3.gun gel demisti ama doktorm izinli cuma gelckms o gun gdecm mecbur.kurtajlik bi durum olmuyor canm hcbsey olusmadigi icin vucud kanamayla atiyormus hep byle yani basina gelen arkadaslrnda oyle olmus dert etme bir iki gun snra kanaman olurEvet canım ikinci klomende olmuştu 4 yumurta vardı artık nasip benim doktorum ne diyecek bakalım bu ay bekler diğer ay başlar muhtemelen haftaya randevum şuan izinli özel hastane devlete gidiyorum takibe değeri takip edecekmiş doktor sifirlanmasini görmem lazım dedi o da korkutuyo şimdi sifirlanmazsa kürtaj mi derler nolur ki
Ay benim normalde de adetlerim sancılı olur acillik olduğumu bilirimBenim baya ağrım olmuştu adetin biraz daha ağırı idi 1 hafta sürdü kanamam olabilr de olmayabilir de neden normal yolla hamile kalma şansın yok ki ?sen umudunu kaybetme kardeşim Rabbim dilerse olur.
Işte ben de o yüzden kanama başlarsa üçüncü gün gidemicem benim doktorum da üçüncü gün başlıyor ilaca bir ay kendim denerim bakalım nasip hiçbişey imkansız değilBana adet olrsan 3.gun gel demisti ama doktorm izinli cuma gelckms o gun gdecm mecbur.kurtajlik bi durum olmuyor canm hcbsey olusmadigi icin vucud kanamayla atiyormus hep byle yani basina gelen arkadaslrnda oyle olmus dert etme bir iki gun snra kanaman olur
Valla ben 3 ay korundum bana da söyledi doktor benimle kurtaj olan 2 kadin vardi 23 28 yaslarinda ilk adetin pesine korunmayi biraktilar birde baktım ki ikiside gebe allah onlari korusun gelelim bana martta kurtaj oldum 3 ay doktorun dedigini yaptim korundum temmuz agustosta bos çıktı hiçbirşey yok demem o ki keske ilk adetten sonra korunmayi biraksaydim saf gibi 3 ay neye durduysam onuda bilmiyorum tabi oncelikle bebek Allahin bilecegi isMalesf benmde kimyasal gebelik ckti arkdslar suan cok uzgun durumdayim 7 eylulde kan degerim 29.56 bugun 9 eylulde tekrar yaptrdm 20.41 ckti cok moralm bozuk korkuyorum doktor hormonlarimin normal oldgnu syledi kan hapi ve b12 verdi 3 ay korun vucud kendini gebelige hazrlasin dinlensin dedi ama bn korunmak istemiyorm kafam allak bullak byle bsey yasayanlar yardmci olun bana korunmasam ne olur ki adet kanamasi gbi mi disari atilck korkularm var
Tabi canm imkansz degl sen ynede doktorun gelince görün benm 3.gun baslamadi gecen ay bi kac gun baslamisti ama bakalm bi gideymde rabbim ins en kisa zamanda hayrli saglkli evlatlarmz olurIşte ben de o yüzden kanama başlarsa üçüncü gün gidemicem benim doktorum da üçüncü gün başlıyor ilaca bir ay kendim denerim bakalım nasip hiçbişey imkansız değil
Orasi oyle canm Allah ne zman verrse.ama biz tedbir aliyorz tevekkul ediyorz bnde korunmayi dusunmuyorum ya sen kimyasal gebelikte mi kurtaj oldun canm bska gebelikte miValla ben 3 ay korundum bana da söyledi doktor benimle kurtaj olan 2 kadin vardi 23 28 yaslarinda ilk adetin pesine korunmayi biraktilar birde baktım ki ikiside gebe allah onlari korusun gelelim bana martta kurtaj oldum 3 ay doktorun dedigini yaptim korundum temmuz agustosta bos çıktı hiçbirşey yok demem o ki keske ilk adetten sonra korunmayi biraksaydim saf gibi 3 ay neye durduysam onuda bilmiyorum tabi oncelikle bebek Allahin bilecegi is
Oyle canm hrsey Allahtan. Doktora gttn mi sen peki klomen kullndn miBen iki kimyasal gebelik yaşadım,2ay korun dedi doktor ama korunmadim,cunku normal adet kanamasi gibi yasadim,9aydir evliyim hiçbir sorun yok ama hamile kalamiyorum.Hak tan hayirlisi,dua edelim birbirimize arkadaşlar
Evet canim gittim,klomen kullandim 2gün gecikmeyle bugun adet oldummm maalesefOyle canm hrsey Allahtan. Doktora gttn mi sen peki klomen kullndn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?