Kimyasal gebelik olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Kadınlar hep aynıyız yapimiz geregi sagdan soldan duyulan eksik bilgiler mahalle baskisi vs etkenler daha da tetikliyor nasreddin hocanin dedigi gibi esekten duseni getirin bana beni o anlar. Yasadigimizi sadece biz ve hemcinslerimiz anlar. Daha vucudumuza dustukleri anda bize anneligin ne oldugunu hissettiren bebekler.. Sabret allah o kadar buyuk ki en beklemedigin anda verecek sana da o guzel haberi. Guzel haberlerini bekliyoruz

Güzel düşün güzel olsun canım üzme kendini olmuyo diye en önce bu düşünceden çık enerjin yüksek olsun canım hayırlısıyla olur inşallah

Ama işte tedavi gorerken beklemedigimiz An olmuyorki hep planlı yasiyoruz mecburen iliskileri

Ama işte tedavi gorerken beklemedigimiz An olmuyorki hep planlı yasiyoruz mecburen iliskileri

Biz tedavi gormedik yumurtlama gunlerimi takip ettim sadece o gunlerde olmasina ozen gosterdik insan bu ayda olmayacak diye bi psikolojiye giriyor o yuzden beklemedigim bi anda oldu dedim :)

Kızlar belki size de bir yararı olur. Ben 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. Kürler vs denedim olmadı bi türlü. Sonra rahim filmini duydum burda bi topicte. Ciddi bi tedaviye başlıycaktık, ben yine bi şansımı deniyim dedim. Rahim filmi çekindiğim ay hamile kaldım, şuanda sağlıklı bir gebelik geçiriyorum allaha şükür. Aklınızda bulunsun derim

Hayirli ugurlu olsun canım..kendiliğinden mi oldu senin gebeliğin. 2 kez kimyasal gebelikten ne kadar sonra aldın hamilelik haberini?

Bende şuan kimyasal gebeliğimin düşmesini bekliyorum
Geçmiş olsun canım..bende 2 gün evvel yaşadım..demekki hakkinizda hayirlisi buymuş. Git doktoruna güzelce muayene ol..dediklerini dinle uygula..sonrada bol bol dua et.elden başka bişi gelmiyor ki

Aynen canım a
Geçmiş olsun canım..bende 2 gün evvel yaşadım..demekki hakkinizda hayirlisi buymuş. Git doktoruna güzelce muayene ol..dediklerini dinle uygula..sonrada bol bol dua et.elden başka bişi gelmiyor ki
Aynen canım haklısın kanama başladı da bu düşüğğ hissediyor musun canım

Aynen canım a

Aynen canım haklısın kanama başladı da bu düşüğğ hissediyor musun canım

Regl oluyormus gibi oluyor canim bebegin kucuk ya daha hissetmiyorsun. Allah yardimcin olsun bende yasadigim icin biliyorum sabret allahim kucagini bos birakmasin insallah yine olur

Rahim filminden sonra hamile kalan cok kisi var ben cektirmedim benim en buyuk korkum o zaten sen anesteziyle mi cektirdin yoksa ayıkken mi ? Ne kadarlık bebegin hadi hayirli olsun bende 8+3 üm :)

Doktora görusmemden çıktım az evvel kızlar. Kimyasal gebelik olduğunu söyledi..bu ay klomen ara veriyoruz dedi..daha yeni çıktın bir gebelikten zorlamak istemiyorum şu An seni dedi..zaten elindeki ilacla da hamile kalma şansın çok fazla dedi..günasiri ilişki devam üzme kendini dedi o kadar..

Hayirli ugurlu olsun canım..kendiliğinden mi oldu senin gebeliğin. 2 kez kimyasal gebelikten ne kadar sonra aldın hamilelik haberini?
En son ağustosta kimyasal geçirdim sonra kasımda rahim filmi çekimcim reglden bikaç gün sonra filmden 15 gün sonra hamile kaldım. Tüplerim açık demişti dr, ama bi iltihap yüzünden bazen ufak yapışıklık yada tıkanıklık olabiliyormuş, rahim filmi açılmasına sebepmiş.

Rahim filminden sonra hamile kalan cok kisi var ben cektirmedim benim en buyuk korkum o zaten sen anesteziyle mi cektirdin yoksa ayıkken mi ? Ne kadarlık bebegin hadi hayirli olsun bende 8+3 üm :)
Yok canım gittiğim görüntüleme merkezindeki cihaz acısızdı. Hiçbişey hissetmedim. 5dk bişi zatrn. Şuan 18 haftalığız. İnş seninki de sağlıkla gelir

Bende Şubat ayında çekildim temizdi..inşallah bende güzel haberler alirim

Kızlar ben kimyasal gebelik geçirdim 9ekimde kanamam başladı ve degee düşmeye başladı ama 1 ay sürdü degerin düşmesi ve kanamam oldu 1 ay boyunca sonra 5 gün temiz kaldım yeniden kanamam başladı 1 2 gün kan sonra kahbeye döndü sonra tekrar kana döndü anlamadım gitti bu, kadar uzun süren oldu mu

çok eski bir yazı ama merak ettiğim için yazdım sonraki süreçler sizin için nasıl ilerledi, son 2 ay üst üste bende kimyasal gebelik geçirdim. bu ay henüz yumurtlama dönemim bile gelmedi, çok bi umudumda kalmadı açıkçası ama size bi sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…