Bizler hemen olsun istyrz ama rabbim hersyn bu zmanini ayarlms şer sandiklarmzda hayir cikiyor biz duamizi edelm rabbime siginalm canm bende 1 senelik evliym bu ay klomen kullndm rabbm nasp eder ins hepimizeEvet canim gittim,klomen kullandim 2gün gecikmeyle bugun adet oldummm maalesef
Bence agri kesici almasaydn canm ya bi beklesydn kanaman baslasin smdi ilac kesebilir onu.benmde cok agrm olur her ay dün sabrettm hemen basladi kanama agriyla sonradn ictm gece ilk basta icmesydn bi baslasydiKızlar sancım başladı adet sancısı bu çok iyi tanırım belimin ortasına vurur gelen giden yok ama olacak hissediyorum ağrı kesici aldım umarım ise yarar yoksa acil yolları görünür bu gece
Malesf benmde kimyasal gebelik ckti arkdslar suan cok uzgun durumdayim 7 eylulde kan degerim 29.56 bugun 9 eylulde tekrar yaptrdm 20.41 ckti cok moralm bozuk korkuyorum doktor hormonlarimin normal oldgnu syledi kan hapi ve b12 verdi 3 ay korun vucud kendini gebelige hazrlasin dinlensin dedi ama bn korunmak istemiyorm kafam allak bullak byle bsey yasayanlar yardmci olun bana korunmasam ne olur ki adet kanamasi gbi mi disari atilck korkularm var
Amin canm cok sagol aciklayici guzel bi msj yazmissin bende dun kanamam basladi agriliydi herzmanki gbi snra hafifledi cuma tekrar doktora gtcm korunmayida dusunmyrm bu ay byle olmasi hem uzucu hem bir yandan da dollenme oldgnu gosterdgi icin umut verici oldu rabbime siginiyorm insallh saglkli hayrli evlatlarmz olur seninde saglkli bi gebelgn olur ins canmCanım bende temmuzda kimyasal geçirdim 5+4de de kanamam oldu kanamayla birlikte attım ve çok ağrılı geçmişti. Doktorum korunmana gerek yok çünkü rahime zaten tuunmadığı için bir toparlanma süreci beklemene gerek yok demişti. Hatta eğer test yapmasaydın gebe kaldığından bile haberin olmazdı adetin gecikti sanardın çoğu kadın kimyasal gebelik geçirdiğini anlamaz bile demişti. Ha birde bu gebeliğimin kaydını girerken bunu ilk gebeliğin yazıyorum diğerini gebelikten saymıyoruz demişti. Kimyasal gebelik aynı zamanda sende ve eşinde yumurta sperm üretiminde ve döllenmede bir sıkıntı olmadığını gösterir üzülme o yüzden. Bunu önleyebilecek birşey de yok tamamen şansımıza denk gelniş birşey. Ben kşmyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalındığını duymuştum ama bu ay beklenen adet tarihimi ve yunurtlama günümü hesaplayamayacağım için olmaz diye düşünüyodum ama yine de bir umut regl bitince gün aşırı değerlendirdik günleri çok şükür bu ay hamileyim. Umutların tükenmesin moralini de bozma herşey nasip.. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hepinize dua ediyorum :)
Yok benim bebegimin 8 haftalikken kalbi durmus kurtaj oldum ben kimyasal degil ama korunma suresine gerek yok keske pesine hemen korunmasaydimOrasi oyle canm Allah ne zman verrse.ama biz tedbir aliyorz tevekkul ediyorz bnde korunmayi dusunmuyorum ya sen kimyasal gebelikte mi kurtaj oldun canm bska gebelikte mi
Gecms olsn canm rabbim bi dha verr insallahYok benim bebegimin 8 haftalikken kalbi durmus kurtaj oldum ben kimyasal degil ama korunma suresine gerek yok keske pesine hemen korunmasaydim
Insallah canim rabbim isteywb herkese versinGecms olsn canm rabbim bi dha verr insallah
İnsallah yoktur canim herseyin hayirlisi bilgillendir sonucunuKızlar benim lekelenme çok azaldı şeffaf akintiyla geliyor ben sökülmesini beklerken gelmedi haladoktora gidicem yine dış gebelikten korkuyorum
Amin canm cok sagol aciklayici guzel bi msj yazmissin bende dun kanamam basladi agriliydi herzmanki gbi snra hafifledi cuma tekrar doktora gtcm korunmayida dusunmyrm bu ay byle olmasi hem uzucu hem bir yandan da dollenme oldgnu gosterdgi icin umut verici oldu rabbime siginiyorm insallh saglkli hayrli evlatlarmz olur seninde saglkli bi gebelgn olur ins canm
Insallah canm cok sagol :)Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.
Herşeyde vardır bir hayır canım hiç üzülme rabbimin verdiğinde de vardır bir hayır vermediğinde de. İnşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebeliğin haberini alırsınız :)
Merhaba, bende 2 gün önce kimyasal yaşadığımı öğrendik eşim ile çok üzüldük..çok zor geldi bize..ilk klomen ve catlatma iğnesi kullanımdi..ilkinde oldu şükür diye sevindik durduk.ama nasip olmadı. Şimdi siz de tedavi ile mi hamile kaldınız ne kadar süre sonra oldu?Sağol canım desteğin için şuan sadece kanama başlasın istiyorum korunmayi düşünmüyorum zaten klomen + çatlatma ignesiyle olmuştu tedavisiz gebelik pek mümkün görmüyorum kendimde
Merhaba canım çok geçmiş olsun ben hemen tedaviye devam ettim bi defa adet gördüm ikinciye yine hamile kaldım çok şükür sağlıkla devam ediyoruz pes etme inşallah nasip olacaktırMerhaba, bende 2 gün önce kimyasal yaşadığımı öğrendik eşim ile çok üzüldük..çok zor geldi bize..ilk klomen ve catlatma iğnesi kullanımdi..ilkinde oldu şükür diye sevindik durduk.ama nasip olmadı. Şimdi siz de tedavi ile mi hamile kaldınız ne kadar süre sonra oldu?
Bir kere kimyasal yasadım diye olur mu olmaz mı diye üzüldüm..salı günü yani yarın gideceğim zaten çağırdı. Tedaviye devam edeceğim..çok ozeniyorum sizlere Rabbim banada nasip eder insallah..bu arada inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeğinizi..Merhaba canım çok geçmiş olsun ben hemen tedaviye devam ettim bi defa adet gördüm ikinciye yine hamile kaldım çok şükür sağlıkla devam ediyoruz pes etme inşallah nasip olacaktır
Inşallah tekrar nasip olsun canım ben de çok okudum tekrar olur mu diye düşünceler içine girdim ama hiç negatif düşünmedim inandım canım nasipten ötesi yok zaten inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız hayırlı evlatlar nasip olsunBir kere kimyasal yasadım diye olur mu olmaz mı diye üzüldüm..salı günü yani yarın gideceğim zaten çağırdı. Tedaviye devam edeceğim..çok ozeniyorum sizlere Rabbim banada nasip eder insallah..bu arada inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeğinizi..
Ben yapım gereği olumsuz düşüncelere çok açığım açıkçası bu beni çok kötü etkılıyor..en önce bu halimden çıkmam lazım..inşallah bende sizler gibi olurum bir gün..Allah sizinde yardımcınız olsunInşallah tekrar nasip olsun canım ben de çok okudum tekrar olur mu diye düşünceler içine girdim ama hiç negatif düşünmedim inandım canım nasipten ötesi yok zaten inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız hayırlı evlatlar nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?