Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Inşallah en kisa zamanda Rabbim hayırlı evlatlar verir cnm
Amin isteyen herkese versin inşallah canım

nasıl yani benim 7 aralıkda kanamam başladı kanamanın başladıgı günde parça düştü
sonra ağrım sızım kalmadı ve aynı adet gibi kanamam devam etti 11 aralıkda ise bitti
normalde de reglim 3 4 gün sürer zaten ben onu regl sandım
o regl değilse şimdi ne zmn regl olacagım ki
bgn kan verdim sağlık ocagında yrn çıkacak, sonuçları alıp dogru kadın dogum dr uma gideceğim
detaylıcada konuşup bu kafamdaki soruları aydınlatacagız inşallah
çok merak ediyorum yrn kan sonucum ne çıkacak diye bazen vücut atamıyormuş çünkü

Canım parça düşürmüşsün sen aynen bende de öyle oldu parça düsürdüm sonra ağrı filan kalmadı. Benim doktor 0 i görmemize bile gerek yok dedi alttan muayenee etmişti.kanama başlamadan 1 gün once değer 20 çıkmıştı o gün zaten. . Herkes farklı genelde sen doktoruna uy. Değerin ne kadar yüksekti kaç hafta olmuştu filan bunların hepsi etkileyebiliyor. Rahat ol öyle çok zorlayıcı bir durum değil doktor bana neden geldin bile dedi kanaman olacak o kadar dedi.

canım gördüğüm en yüksek 510 çıktı en düşükte 90 çıktı işte 9 aralıkta
bgn tekrar tahlil verdim 0 lanmıştır inşallah
evet 1 tane büyük bi parçaydı dr 3mm demişti usg ile baktıgında ama düşen parça çok daha büyüktü
Allah ım inşallah tekrar sağlıklı nasip eder
6 senenin sonunda bi mucize gerçekleşti demiştim ama çok üzüldüm kaybedince
dr inşallah korun falan demez çok istiyorum yeniden hemencik olsun
herkes diyorki düşüğün ardı hemen olur bende ister istemez heveslendim
tabi rabbim in takdiri ama işte içimden geçende böyle...
dr kendisi dedi haftaya tekrar gel diye o yüzden gideceğim yarın
belki muayene ederse yeni bi yumurta falan varmı onuda söyler diye merak içindeyim

İnşallah olur canım ferah tut içini. Sorun neydi peki ? Mesela ben pko luyum. Çatlamiyor kendisi yumurtam.. Bu gebelik ilkti ilaç kullanmıştım geliştirmek için. Bu ay ilaç yok umut da yok bende. 14. Gün ovulasyon yine negatif..

canım benim hikayem biraz uzunca
ilk 1 yıl dr a görünmeden denedik hani daha erken diye
sonra ben hsg çekildim tek tüpüm tıkalı çıktı
ardından laporoskopi oldum tüplerim açıldı
yine dedik artık tüplerde açık şansımız arttı ama olmayınca
birdaha dr a gittik ilaç tedavisi gördüm 3 ay
sonra yine bekledik kendiliğinden olur diye olmadı ve tüp bebek bölümüne gittim
tüp bebek yaptırmaya karar verdim şans fazla diye
eşiminde morfoloji sorunu vardı biraz ama normal yolla olamıcak bi sorunda değildi
tüp bebek öncesi histeroskopi oldum onda da polip varmış duvarda o alındı
sonra tüp bebek denedim o da tutmadı
en başa döndüm aşılama denedim yine olmadı
bu ay yine aşılamaya gidecektim reglim gelsin diye bekliyordum işte böyle bi durum oldu...
bu anlattıklarımın hepsi koca bi 6 yılda oldu. ben mi geç kaldım yoksa yanlış kapılarımı çaldım inan bilmiyorum
bunların dışında da okdr çok koca karı ilaçları denedim ki ( duydugum herşeyi yaptım
bir iki ay bekleyeceğim eğer olmazsa yine aşılama için gideceğim dr a
o da olmazsa yeniden tüp bebek deneyeceğiz. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
beterin beteri vardır her şerde de bi hayır vardır
inşallah bizlerde sağlıkla evlatlarımızı kucaklarız anne oluruz evlatlarımızı büyütürüz analı babalı

Ah kuzum Allah aratmadan versin peşine inşaallah sıkıntı çekmeden. Biz daha yolun başındayız yine de insan üzülüyor tabiî. Orası öyle bende hep Rabbim daha büyük acılar verme diye dua ettim ağlarken

Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.

Kizlar ben bugun çok kötüyüm klomen mide bulantısı yapar mı? bugün doğru düzgün hiç bisey yiyemedim bulantidan, sonra da çok afedersiniz istifra ettim klomenden şüphelendim ama gene de son hapimi içtim az önce

Günde 1 mi 2 mi canım ? Ben 1 kullanmıştım öyle bi etki hissetmedim

Aynen cnm git kafandakileri sor inşallah.
Bende senin gibiydim sordum rahatladm şükür.
Evet dediğin gibi bazen kan değeri sifirlanmayabilioms ondan takip ediolar bi ihtimal kürtaj olabilio ışte bende tedirgndm hep ondan elhamdülillah atlattık o dönemi darısı başına.
Normal adet döngünde bekliickmsz ışte ama adet düzeni bozulabldgndn 30 35 günü bulabilioms öyle karisio biraz işler maalesef
Benm normal şartlarda 10.11 i gibi adet olmam lazımdi hâlâ olmadm maalesef
20 sinde düşük kanaması baslamsti inşallah 20sine kadar gelir
Korunmayi bırakmak için de adet bekliorm ışte böööyle bekliyrz

amin canım çok sağol inşallah
sen peki pko demişsin ne ilacı kullanıyorsun ?

Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.

amin canım inşallah. dua ederkende hep isteyen nerde varsa diye dua ederim
bizi bizden başka kimse anlayamaz çünkü

hımmm canım benim beklediğim adet günü zaten 25 kasımdı
olmayınca 30 kasımda öğrendim hamileliği
yani benimki regl ozmn diye düşünüyorum?
sen sanırım regl zamanın gelmeden mi öğrendin gebeliğini?
evet telaş yaptım inşallah herşey yoluna girer bizde yolumuza devam ederiz:)

Kızlar bi soru sorcam (aslında cevabını biliyorum ama yine de acaba diyorum oyüzden) benim dr kontrolüm çarşamba. Şimdi ben doktora gidince kimyasalı anlatıcam. Sonra da devam ettiğimizi. Bu arada yumurta çatladı sanırım. İlişki de oldu. Daha tahmini yum tarihinden 4 gün geçmiş olcak doktorda. Acaba yumurta çatladı mı diye sorsam doktor bunu görebilir mi? Ya lütfen gülmeyin ben ikinci kez doktora gidicem. Çok cahilim bu konuda

tabiki görebilir canım
hadi bakalım inşallah senden güzel haber alırız
benimde sanki bugünler gibi hem sancı hem akıntı var

Bende sadece ağrı var 4-5 gündür devam ediyo. Akıntı bi tek 11-12 sinde oldu heralde o zamandı yum. İnşallah bakalım. Çok teşekkür ederim.

Yok cnm benmde 13 kasimdi adet tarihm leke geldi oldum zannettim ama kanama baslamaynca test yaptım pozitif çıktı 17kasimda kanda çıktı 20.kasımda kimyasali ogrendm gece kanama başladı.
Doktorum 13 kasımsa 13 aralıkta adetini bekle dedi bana.Bende öne gelio normalde die 10 nda bekliodm.
Bu arada yasadklrni okudum Allah yardmcnz olsn zor zamanlar.Allah m kimseye aratmasn.Bizde 6 yıllık evliyz bende eşim istemediği için bekledim mönü ikna etmek için.eşime karşı kötü bişey hissetmemek için zamani var demekki die düşündm ve hep korunmayı biraktgmzda hamile kalablcgmi düşündüm inşallah ve 3.ayimizda böyle oldu.nasip tabiki ama ben umutluyum inşallah ve senden de umutluyum.güzel düşün bence hiç kafana başka bişey getirme normal yolla olduysa yine olacaktr Allah n izniyle.
Bi de tiroidlerne baktrdn mi cnm baktrdgni zannediorm ama yakın zamanda baktrmadysn yeniden baktr bence.hormonal oldgu için heran degisebilio demişti doktorum ve hamileliği de son derece etkilioms

evet canım düzenli kontrollerimi yaptırıyorum troidleri
hatta işte yrn sonuç çıkacak yine bakalım.
sende hiiiç canını sıkma inşallah tekrar olacaktr yakın zamanda
ben bunca zaman geçince aradan ister istemez takıyorum biraz kafama
bol bol dua ile üstesinden gelmeye çalışıyorum yine bi şekilde
teşekkürler canım desteğin için hepimiz aynı şeyi yaşadık şimdi burda bir aradayız birbirimize moral olacagız
ve hamilelik topiklerine transfer oluruz inşallah

İnşallaaahhh cnmcmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…