estgfrullah :) doktor catlamadiysa biliyo. ben bi kere 17.gün doktora gittim normalde yumurtam 14.gun filan çatlar. senin yumurtan hala catlamamis deyip catlatma ignesi yapmıştı.Kızlar bi soru sorcam (aslında cevabını biliyorum ama yine de acaba diyorum oyüzden) benim dr kontrolüm çarşamba. Şimdi ben doktora gidince kimyasalı anlatıcam. Sonra da devam ettiğimizi. Bu arada yumurta çatladı sanırım. İlişki de oldu. Daha tahmini yum tarihinden 4 gün geçmiş olcak doktorda. Acaba yumurta çatladı mı diye sorsam doktor bunu görebilir mi? Ya lütfen gülmeyin ben ikinci kez doktora gidicem. Çok cahilim bu konuda
Folik asit de yapmış olabilir bulantı. Geçmesine sevindim.günde 2 tane bi de yaninda inofolic combi gunde 2 tane o da. Cok şükür simdi daha iyiyim. ama dün berabattim
Aa süpermiş o zaman öyle bişey varsa yapar. Teşekkür ederim.estgfrullah :) doktor catlamadiysa biliyo. ben bi kere 17.gün doktora gittim normalde yumurtam 14.gun filan çatlar. senin yumurtan hala catlamamis deyip catlatma ignesi yapmıştı.
Kombi bozulduOoo süper canım yaaa bak gördün mü umudunu kaybetme
İnşaallah seninle kalır bebeğin Rabbim aynı acıları yaşatmasın tekrar. Yüzün gülsün mutluluğun daim olsun. Geçmiş olsun çok çok. Amin cümlemize. İçini ferah tut dua ile.Cok aradim konularin arasinda benle ayni seyleri yasayanlari kah buldum kah bulamadim size umut olsun bir dusuk bir kimyasal yasadm dusukten sonra 3ay korundum biraktim kimyasal gebellik yasadigimi.ogrendim eylulde kimyasal kasimda hamile kaldigimi ogrendim simdi 7haftalok dusuk tehllikem.var zor geciyo ama Allah hayirli evlatlar nasip etsin paylasmak istedkm kizlar Rabbim herkese yasatsin dua edelim birbirimize
Cok aradim konularin arasinda benle ayni seyleri yasayanlari kah buldum kah bulamadim size umut olsun bir dusuk bir kimyasal yasadm dusukten sonra 3ay korundum biraktim kimyasal gebellik yasadigimi.ogrendim eylulde kimyasal kasimda hamile kaldigimi ogrendim simdi 7haftalok dusuk tehllikem.var zor geciyo ama Allah hayirli evlatlar nasip etsin paylasmak istedkm kizlar Rabbim herkese yasatsin dua edelim birbirimize
Korunmadim canim cunku bi kez deneyelim.sonra arastiralim dedik Allah yuzumuze guldu diyelim.İnsallah hepimize saglikli hamilelikler hayirli evlatlar nasip eder Rabbim tabiki yazarim zamaninda bende cok aradim.ama hamile kalan kacmisti hep cvp bulamadigim cok nokta.olmustu yaninizdayim dualarimdasiniz Rabbim hepimize tattirsin insallahThecani post: 44109537 .!.:Ayy çok sağol cnm ya inşallah sağlıklı bi gebelik ve doğum.geçirirsn..yasadklrni yazman bize umut oluo Allah razı olsn.
Kimyasaldn sonra korunmadn galiba dimi öyle anladm
Dimi ya insanın ihtiyacı oluyor paylaşmaya. Kizlar kacmiyoruz hep beraber hamilelik yaşıyoruz inşaallah ha bi ay önce ha bi ay sonra hiç farketmez buradayız :)Korunmadim canim cunku bi kez deneyelim.sonra arastiralim dedik Allah yuzumuze guldu diyelim.İnsallah hepimize saglikli hamilelikler hayirli evlatlar nasip eder Rabbim tabiki yazarim zamaninda bende cok aradim.ama hamile kalan kacmisti hep cvp bulamadigim cok nokta.olmustu yaninizdayim dualarimdasiniz Rabbim hepimize tattirsin insallah
Bence de farketmiyor ki tecrubeleri.paylasmak hayatin her alaninda iyidir bence insallah tez zamanda hayirlisiyla olur ve dogururuz.hepimiz ☺Sfarketmiyst: 44109780 .!.:Dimi ya insanın ihtiyacı oluyor paylaşmaya. Kizlar kacmiyoruz hep beraber hamilelik yaşıyoruz inşaallah ha bi ay önce ha bi ay sonra hiç farketmez buradayız :)
Amiiin dualar bir :)/Bence de farketmiyor ki tecrubeleri.paylasmak hayatin her alaninda iyidir bence insallah tez zamanda hayirlisiyla olur ve dogururuz.hepimiz ☺
Ya çok heyecanlı inşaallah guzel haberler gelir :)Slm kızlar bnm bnm son 4 gün adete hatta 2 gün önce de gelebiliyor bazen öyle dysunursem 2 gün var , iki gündür göğüs ağrılarım var çok azda beyaz akıntı var geçen ay da aynı böyle olmuştu
Bende akinti cooktu normalde hic olmazdi hatta doktora gidip alttan muayne olmustum gaz vardi bide asiri nefessiz kalio gibiydim erkenden uyuyodum ☺insallah hamissindirSlm kızlar bnm bnm son 4 gün adete hatta 2 gün önce de gelebiliyor bazen öyle dysunursem 2 gün var , iki gündür göğüs ağrılarım var çok azda beyaz akıntı var geçen ay da aynı böyle olmuştu
Korunmadim canim cunku bi kez deneyelim.sonra arastiralim dedik Allah yuzumuze guldu diyelim.İnsallah hepimize saglikli hamilelikler hayirli evlatlar nasip eder Rabbim tabiki yazarim zamaninda bende cok aradim.ama hamile kalan kacmisti hep cvp bulamadigim cok nokta.olmustu yaninizdayim dualarimdasiniz Rabbim hepimize tattirsin insallah
ayyy hadi insallah güzel haberler aliriz :)Slm kızlar bnm bnm son 4 gün adete hatta 2 gün önce de gelebiliyor bazen öyle dysunursem 2 gün var , iki gündür göğüs ağrılarım var çok azda beyaz akıntı var geçen ay da aynı böyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?