Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Rabbim inşallah sağlıkla vaktiyle kucagına almayı nasip eder
hiiiiç iş falan yapma hep yat gerekirse canım
Allah ım bebeğini korusun, inşallah iyi haberlerini alırız her zaman

kızlarrrrrrrrrrrr
bugün dr randevum vardı biliyorsunuz
b hcg kanda 14 e düşmüş. *9 aralıkta 90 dı değerim
dr um muayenede etti rahim duvarın hala biraz kalın dedi
kanamam bittiği için ilaç vermedi
ben regl mi oldum ara kana mı oldu diye sordum
regl olarak kabul ediyorum ve bidahaki regl ile bekliyorum dedi
korunmamı söyledi ama korunmasam ne olur diyemedim utandım
napsam bilemedim. sıfırlanması mı gerekiyor illaki
sıfırlanmadan gebe kalsam mesela ne olur ki
bende coştum heee :)
6 yılda 1 kere gebe kaldım şimdi hemen gebe kalıcakmışım gibi nelerin hesabını yapıorum ayol

Aa hiç öyle deme belli olmaz bu işler :) benimde biraz kalin ama kanamadan sonra normale döner o demisti doktor. Aynen birdahaki kanamadan gel dedi. Korunup korunmadı ile ilgili birşey demedi demek istediyse de ben öyle anlamadım hiç bende gitmedim 0 lanmasını ona da gerek duymadı doktorum da benim gibi rahat

ayy canım rahat olmak en güzeli
bende şimdi onu taktım kafaya ya sıfırlanmadan olurda gebe kalırsam ne olur diye
dur ben bunu bi topiklerde araştırayım

sen yine de doktorun söylediğini dinle bence. ben korunmadim ama benim cok küçüktü degerim cok cabuk sifirlandi

Kızlar ben bugun doktora gittim. Yumurtam çatlamış hem de cok erken, bugun 9.günüm klomen cok çabuk etki etmiş. dünkü mide bulantim östrojenin yukselmesinden kaynaklaniyomus. Bugun de feci bel ağrım oldu meğer yumurta catliyomus

sen yine de doktorun söylediğini dinle bence. ben korunmadim ama benim cok küçüktü degerim cok cabuk sifirlandi

öyle yapıcam sanırım

canım sen ilaç tedavisi mi görüyorsun?
kimyasal gebelik sonrası hemen devam mı ettiniz tedaviye?

Bir de çok ilginç doktor daha rahimin erken oldugu icin yeterince acik değil, bu spermlerin geçişini engeller dedi rahimi açmak icin bi ilac verdi cytotec diye bi ilac, netten baktim normalde düşük yapmak icin kullanilan bi ilacmis

hiç bi bilgim yok canım

öyle yapıcam sanırım

canım sen ilaç tedavisi mi görüyorsun?
kimyasal gebelik sonrası hemen devam mı ettiniz tedaviye?
evet canim doktor beni kimyasal gebelik sonrasi hemen klomene başlattı. ama dedim ya benim beta hgc 18 di 4 gün sonra 1e düştü o yuzden beni cok etkilemedi fiziksel olarak. kanamam adete benzerdi zaten 7 gün de bitti

evet canim doktor beni kimyasal gebelik sonrasi hemen klomene başlattı. ama dedim ya benim beta hgc 18 di 4 gün sonra 1e düştü o yuzden beni cok etkilemedi fiziksel olarak. kanamam adete benzerdi zaten 7 gün de bitti

anladım canım hadi bakalım hayırlısı

Oh süper haber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…