Dur bakalım yarın yükselir belki yerleşme zamanı düşüş olabiliyor. Hemen yelkenleri suya indirme. 10. Gün daha regl için 12. Günde filan düşmeye başlıyor genelde.Gunaydin kizlar bata 3 gun kala benim umutlar yine tükenmeye başladıSalliala ateşim bugun 36.4 e düştü gerçekten isyan etmek istemiyorum ama çıldırmak üzereyim napicagimi şaşırdım yapmadığım yöntem kalmadı 2 sene olacak artik nerdeyse
evet cnm en azindan normale dönüyorsun lekelenmelerin yok bu da güzelGünaydın kisslar Hayırlı sabahlar
ShinSeGi bende bu sabah 3 gün kaldı diyerk uyandım.umutsuz olma ya nasip belli olmaz ateş falan ne biliim.
Açıkçası bende hamile olablcgmi düşünmüyorm hamile gibi de hissetmiyrm.ama beni bu ay sevindren erken gelen kahve lekeler yok
İnşallah da gelmez.kimyasaldan sonra 3 ay korun diyen doktorum geldi aklıma uyuz olmuştum ama belki de beklemek doğruydu.bilmiorm nasip bakalımSalliala
insalllaaahhhh cnm bana en azindan bugunluk moral verdinDur bakalım yarın yükselir belki yerleşme zamanı düşüş olabiliyor. Hemen yelkenleri suya indirme. 10. Gün daha regl için 12. Günde filan düşmeye başlıyor genelde.
Canım bende henüz olmadım ama arkadaşların dediği 1 hafta kadar sarkabiliyormuş zaten doktorlarda 40-45 güne kadar uzayabilir diyorKizlar daha oncede yazmistim size sorularima cevap buluyosunuz cok saolun daha oncede anlattim tabi dogal olarak hafirlamazsiniz kimyasal gebeligi subat ayin 2sinde gecirdim ama tabi normal adetim ayin 23ydu ama siz dedinizki kanaman oldugu gunden hesaplayin dediniz ozman ayin 2sinde yani bugun ama ben halen hastalanmadim ama iki hafta onceden goguslerimde agri basladi sismislerdi ama simdi havalari indi kasiklarimda batmalar oluyo genelde sol kasigimda bide buaralar iliskiden sonra belimde sanci oluyo ama bir dakika sonra geciyo ayyyy bilmiyorum karisik iste kizlar sizce durum ne
3 ay korundun mu peki? Bana bi doktor korunmana gerek yok dedi öbürü 1 adet gör hamile kaldığında sat belli olsun dedi. Bende korunmadım tabi hangi doktorun dediği işime gelirse :)Günaydın kisslar Hayırlı sabahlar
ShinSeGi bende bu sabah 3 gün kaldı diyerk uyandım.umutsuz olma ya nasip belli olmaz ateş falan ne biliim.
Açıkçası bende hamile olablcgmi düşünmüyorm hamile gibi de hissetmiyrm.ama beni bu ay sevindren erken gelen kahve lekeler yok
İnşallah da gelmez.kimyasaldan sonra 3 ay korun diyen doktorum geldi aklıma uyuz olmuştum ama belki de beklemek doğruydu.bilmiorm nasip bakalımSalliala
Canım bi test yapsan mi her iki türlü de regl gecikmiş oluyor. Belki geç yumurtladıysan da sarkma olabilir.Kizlar daha oncede yazmistim size sorularima cevap buluyosunuz cok saolun daha oncede anlattim tabi dogal olarak hafirlamazsiniz kimyasal gebeligi subat ayin 2sinde gecirdim ama tabi normal adetim ayin 23ydu ama siz dedinizki kanaman oldugu gunden hesaplayin dediniz ozman ayin 2sinde yani bugun ama ben halen hastalanmadim ama iki hafta onceden goguslerimde agri basladi sismislerdi ama simdi havalari indi kasiklarimda batmalar oluyo genelde sol kasigimda bide buaralar iliskiden sonra belimde sanci oluyo ama bir dakika sonra geciyo ayyyy bilmiyorum karisik iste kizlar sizce durum ne
Nasip diyoruz elimizden gelini yapıp tevekkül ediyoruz. Rabbim daha büyük acılar vermesin bizlere diye dua ederim hep. Allah var gam yok.Ya size bişey dicem. Ben 15-16 yaşlarında çok ibretlik bişey yaşadım. Düştüm ve ayağım kırıldı. O dönem tabi lise yıllarındayım. Hani kırık olsa dayanamazsın derler ya bana da öyle dediler ben 1 ay kırık ayakla gezdim. Beden dersinde hoca ben seni artık idare edemem git rapor al demişti çok kızmıştım nolcak idare etse diye. Ayağım iyileşmeye başlamıştı. Neyse mecbur rapor almaya gittim. Doktor ne dese beğenirsiniz meğer benim ayak bilekten kırılmış hatta kaynamaya başlamış ama asıl mesele topuktaymış. Topuk kemiğinde kist varmış ordaki kemiği inceltmiş acil ameliyat olmazsan platin takılmak zorunda kalırmış. İnanmadım tabi doktor doktor gezdim ama hepsi aynısını söyledi. Ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır dimi. Gerçekten bizim şer bildiklerimizde nice hayrlar gizli oluyor. Ya öbür ayağım kırılsaydı? O zaman yine bilemeyecektim topuğumda kist olduğunu. Nolur biraz ümitvar olun. Sizlerle birlikte kendime de söylüyorum bunları..
EE yaptın mi test ?Kızlar adetim 4 gun gecti belirsizlik adamı öldürüyor yaaa
Yaptım canm negatif çıktıEE yaptın mi test ?
Yumurtlama zamanını biliyor musun tam peki? Geç yumurtlamis olabilir misin ?Yaptım canm negatif çıktı
Canm gecen ayki düşükten snra doktora gittim. Doktor yumurtan var catlamak üzere dedi 10-12-13 şubatta ilişkide bulunun dedi. Yaptık bizde öyle yaniYumurtlama zamanını biliyor musun tam peki? Geç yumurtlamis olabilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?